Модератор elliota видалив повідомлення. Причина: оффтоп.
1. давай ше?
2.знімяю прєзік
3.курить...
2.знімяю прєзік
3.курить...
покурить і попить води. потім можна уже вставать на роботу.
Там DISCO KING говорив що кінчити на груди чи в рот... щось досі не зрозумів чого говорили що це жорстоко і пошло ? це кайф... і справді якщо більшість хто так не робив то хай не патякають, ще б сказанули що оральний секс це жахливо і взагалі хто таким займається ХД
1. *звуки поєднані з викривленням лицевих мязів і закатування очей, іноді праву ногу зводить судорога"
2.Гігієна
3. Повертаюсь до коханої в ліжко
1. *звуки поєднані з викривленням лицевих мязів і закатування очей, іноді праву ногу зводить судорога"
2.Гігієна
3. Повертаюсь до коханої в ліжко
До Nicotine killz: в кожного своя думка про те який повинен буть секс ..... комусь нравиться кінчіти на груди своєї дівчіни а комусь ні .... все залежить від власних подобань .... но саме цікаво чі нравиться то партнеру .... і на оборот ... те саме касається дівчять ....
До Nicotine killz: я согласен с тобой.... те кто ето не пробывал немогут ничего об етом говорить....
1. ты как? может ище?
2. все пишут "снимаю презик", но я в основном без него, и все зависит от ответа на мой вопрос "может ище", если нет ложусь любимой на грудь и еще раз спрашываю может ище разок?)))
3. восновном хочетса ище....))
1. ты как? может ище?
2. все пишут "снимаю презик", но я в основном без него, и все зависит от ответа на мой вопрос "может ище", если нет ложусь любимой на грудь и еще раз спрашываю может ище разок?)))
3. восновном хочетса ище....))
доречі, доведено шо мужикі післі сексу дуже позитивні ..тобто можна зпитати шось типу того "можна хай до нас мама приїде на неділю пожити?" і хай він терпіти неможе твою маму ...але відсотків 90 що він пробуркоче що не має нічьо проти.
а ще мужики дуже відверті після сексу...такшо можна спокійно перші 5 хвилин щось запитати і він тобі відповість правду...
1.я згодна з тим, що коли секс був якісним то взагалі нічог оговорити нехочеться...
2.зазвичай після, притуляюсь до коханого або йду диміти.
3.ми або повторюємо....або мило про шось базікаємо...ех ..
а ще мужики дуже відверті після сексу...такшо можна спокійно перші 5 хвилин щось запитати і він тобі відповість правду...
1.я згодна з тим, що коли секс був якісним то взагалі нічог оговорити нехочеться...
2.зазвичай після, притуляюсь до коханого або йду диміти.
3.ми або повторюємо....або мило про шось базікаємо...ех ..
1. Говорю "погодь"
2. Лезу на базику и час всем пишу как оно было
3. Снимаю презерватив
2. Лезу на базику и час всем пишу как оно было
3. Снимаю презерватив
До Unorthodox: аххха! а ну как дай хоть что то прочитать!
Видалено автором повідомлення.
До Desperatio:
Я онлайн репортаж устрою. Ноутбук на спину положу.
Я онлайн репортаж устрою. Ноутбук на спину положу.
Популярні теми розділу
- Мій перший раз
- 1767 переглядів
- Анальный секс
- 1556 переглядів
- Презервативи
- 1246 переглядів
- после секса.....
- 1168 переглядів

и навпаки??