До SlimBoy Fat: удалив із за того що т описав не я бо хсто ь з під моєї сторінки зайшов написав а ти взяв те назад вернув велике дякую що ти зробив так що ми розійшлись з Жасмін
а всій базіці передаю Велике Пашли в пізду!
а всій базіці передаю Велике Пашли в пізду!
До Aladin: ой бля, Федя, тока ненада уже лапшу тут вешать мені, прям уж з твоєї сторінки прийшли і написали, ще й твій почерк повторили, те, що ви там розішлись, то вже суто через вас обох (чи через когось одного), а не через мене, нефіг тут когось винити. Сам наплужив, а тепер тут всіх звинувачуєш. Думать нада перед тим, якщось робити, а не після того. Ще скажи, шо це я під твоїм ніком написав))))))
кста, а за послання пасіба, я туда люблю ходить
кста, а за послання пасіба, я туда люблю ходить
До Jasmin:Після секачя треба миться, бо потім всьо буде вонять рибою...
Видалено автором повідомлення.
До Despot:
1. вау
2. поцеловать ЕГО ...и пойти покурить)))
3. хочется пить, курить и просто поспать пару часиков перед учебой)
1. вау
2. поцеловать ЕГО ...и пойти покурить)))
3. хочется пить, курить и просто поспать пару часиков перед учебой)
До Despot: А зачем презик просто вынул х***й вовремя да и всё, а что делаю вытру девушку от плодов любви и валяюсь с ней ищо так минут 30 пока не востановлюсь полностю а может ищо второй и третий заход будет после первого. А те кто сразу в душ вы что брезгуите своею девушкой. Хотя если ето какаято не путёвая то может быть
))))
))))
До Bublik1987:тану на полчаса лежать, хвилини дві-три і під душ, а коли курив то ще полюбом на балкон покурити...
До White Noise:Імєнно так! Нє лежать, щоб засихало все)))
До Van Didihl:от за чим жалію це за перекуром після секасу, на балконі в пізню теплу ніч...ех...
До Фуфик:ех, а ще коли пифко холодне і знаєш що зранку непотрібно вставати на роботу...
Популярні теми розділу
- Мій перший раз
- 1266 переглядів
- Анальный секс
- 1174 переглядів
- Презервативи
- 990 переглядів
- после секса.....
- 946 переглядів
- мастурбація - це ...
- 845 переглядів