До Vlаd:прікінь їм тільки по 14-16 років,а в іншій темі ми говорили про кількість сексуальних партнеров до 21, так що я дуже сумніваюсь що за 5 років в них буде до 5 партнерів
До White Noise: я ніх*ра не поняв шо ти написала, але суть вловив, отже зверніть увагу на те що зараз діти набагато швидше ростуть, тому я вважаю тут нічого дивного немає, я недавно зашов в одну школу нашого міста, я реально офігев з 7-8 класів, там тьолкі(я говорю про вторинні статеві ознаки) шо пахать і пахать треба, а до того розпущені жах...
отже висновок: Аксерерація акселерацією але сексуальним виховання м треба займатися батькам, бо в школі нічого путнього не навчать ДЯКУЮ.
отже висновок: Аксерерація акселерацією але сексуальним виховання м треба займатися батькам, бо в школі нічого путнього не навчать ДЯКУЮ.
До Powa:епть .уже і до 7-8 класів добралися 

До Maloletka:а тут вже ы нчого писати не потрібно, просто -
До Олег21:
ну батьки напевне розуміють(мене наприклад на 100% розуміє тато, мама десь на 60
що мені потрібно в моєму віці, просто не потрібно боятись, і не намагатись уникати таких розмов, все таки шось нове можна узнать,
і завжди пам’ятайте : СПИД - НЕ СПИТ
про це і найбільше турбуються наші батькі
ну батьки напевне розуміють(мене наприклад на 100% розуміє тато, мама десь на 60
що мені потрібно в моєму віці, просто не потрібно боятись, і не намагатись уникати таких розмов, все таки шось нове можна узнать,
і завжди пам’ятайте : СПИД - НЕ СПИТ
про це і найбільше турбуються наші батькі
Раз заговорили про школярів декілька днів назад іду по лебедінке після школи девочька і мальчік клас мабуть 5 як максімум сидять на лавці "лижуться" мальчік шось її там за груди цапає,ппц я був в шоці....за шо там цапать її то
До Gregory Dark: а що тут такого ))))))))))) най шукає, кто іщєт тот всігда найдьот!
До mc gonibez:чи то я старий вже такий і думаю що зарано йому ще таке шукать чи то зі світом парнуха таке вже зробила..........хір його знає
До Gregory Dark: чувак, мені 29 років ))))))))))) і я блін МОЛОДШЕ ЗА ТЕБЕ ПО ВСІМ СТАТТЯМ )))))
До mc gonibez:і як ти реагуеш на такий розвиток нового покоління?скоро закон прийдеться видавать шо в 15 лет можна буде вже одружуватись......бо вже будуть в 8 класі в роддомі лежать
До AllMond: мне както всеравно что они себе думают, что они будут мне говорить с кем заниматса а скем нет. Я их вобще не слушаю.
До mc gonibez: от побачимо як ти заспіваєш коли в тебе буде(якщо буде) донька!!!
одного разу мені мама каже " Маш ты же знаешь что до свадьбы нє нє?" я тупо лягла00хаха коронна фраза))))
Популярні теми розділу
- Мій перший раз
- 1739 переглядів
- Анальный секс
- 1530 переглядів
- Презервативи
- 1234 переглядів
- после секса.....
- 1165 переглядів