4 Бер 2009 о 22:17
чи ревнуєте ви своїх хлопців до подруг? чи довіряєте ви подругам, своїм коханим? у вас виникали коли-небудь сумніви щодо подруг?......
ну не те щоб ревнувати...просто колись я друзів знайомила зі своїми хлопцями, зараз переконалась, що краще тримати друзів окремо і хлопців окремо...
важко одно4асно бути і з друзями і з коханою людиною...
важко одно4асно бути і з друзями і з коханою людиною...
особисто я довіряю,але і провіряю
але була у мене одна історія.коли моя колишня подруга звинуватила мене у тому що я люблю її хлопця.бо говорю про нього гарні речі:типу ну подивись якій гарний хлопець.....як тебе любить.....вірші тобі пише....класний такій.....
я їй це казала щоб вона звернула увагу на нього...а коли вона нарешті звернула,то вона йому стала пофіг....і зі злості вона заявила.що я його люблю і хотіла їх розлучить.....
тому не завжди добре поєднувать хлопця із подругою...
але була у мене одна історія.коли моя колишня подруга звинуватила мене у тому що я люблю її хлопця.бо говорю про нього гарні речі:типу ну подивись якій гарний хлопець.....як тебе любить.....вірші тобі пише....класний такій.....
я їй це казала щоб вона звернула увагу на нього...а коли вона нарешті звернула,то вона йому стала пофіг....і зі злості вона заявила.що я його люблю і хотіла їх розлучить.....
тому не завжди добре поєднувать хлопця із подругою...
мені як шо чесно то з друзями повезло))зі штовхувалась з такою проблемою і ніче все норм розрулилось))просто треба довіряти друзям і показувати шо ти так чіниш і хотілаб шоб чінили так з тобою))і в загаля хлопці це не привід для якіхосб терок з своїми друзями ))просто друзі назавжди нуу як шо вони канешно настоящі а хлопці прийшли і ушли особливо в такому віці))
якщо подумати серйозно то краще дійсно не змішувати дружбу і кохання....просто так ми самі не будемо створювати собі проблеми,не буде виникати зайвих підозр....так легше жити....проте з іншого боку люди можуть помилятись...тобото якщо ти познайомила подругу з своїм хлопцем і в тебе виникли якісь підозри то підійди і поговори про це з подругою,адже серцю не прикажеш...просто якшо це справжня дружба то вона ніколи не буде бажати тобі зла,а навпаки допоможе у відносинах з коханою людиною
ой нуу шо за бред? як це не знайомити ?? шо блін переховувать його??
цеж тошно буть завжди тікі в двох з своїм хлопцем))мають бути здорові відносини із знайомством з друзями і з всякіми зустрічями з ними))це ж нормально)а як шо ви вже так цім переймаєтесь чі знайомить чі не ....то розбиріться з своїми друзями )просто як шо є настаящі подруги друзі то ніколи такіх думок не буде..от і всее
цеж тошно буть завжди тікі в двох з своїм хлопцем))мають бути здорові відносини із знайомством з друзями і з всякіми зустрічями з ними))це ж нормально)а як шо ви вже так цім переймаєтесь чі знайомить чі не ....то розбиріться з своїми друзями )просто як шо є настаящі подруги друзі то ніколи такіх думок не буде..от і всее
До ЦвИлЬкА:не приховувати,але й нема чого знайомити..ти що коли гуляєш із хлопцем то подруг тягнеш за собою?для чого?щоб зайві вуха та очі були?подруги хай зі своїми хлопцями гуляють..в мене всі мої подруги лише одного мого бачили мужчину, і.ще одного хлопця лише одна подруга і все......більше вони ніде не пересекались і не бачилися..я не по причині ревнощів,а по тій причині,що н езмішую особисте й друзів/подруг..ще різні речі
Да ладно все очень просто... всегда подруги девушки завидуют, и очень много случаев что парень переходит от подружки к пожружке... как знамя ))))))
До jadd:як шо не знайомиш значіть чогось боїшся)і взагалі як це вони не бачіли твого хлопця??це коли навіть Дн чі НГ святруеш то робиш це все поатдельності нуу спочятку з одними посвяткувала а потім з кавалером своїм))шо за бред?? навіть іноді іхочеться великою кампанією десь вибраться я не кажу шо там мають бути тікі твої подружкі .....
це блін як я прочітала в тебе не змішувать особисте й друзів/подруг ти шо коли заміж вийдеш тоже знайомить його нізкім не будеш?
це блін як я прочітала в тебе не змішувать особисте й друзів/подруг ти шо коли заміж вийдеш тоже знайомить його нізкім не будеш?
До ЦвИлЬкА: пфффффф.....ну давай уже не будем говорить про одруження....чоловік і хлопець це дуже різні речі.....та і взагалі ховать нікого ненада,ми такого і неказали...просто ненада тягать з собой лутшу подружку (хай даже вона реал кращий друг) коли ідеш гулять з хлопцем....треба подумати і про неї - їй буде трохи незручно з вами....краще просто навчитись встигати приділяти увагу і хлопцю і друзям.....от і все
До parazitka:я і слова не сказала про гуляня в трьох!!! просто це не реально не знайомить свого хлопця з подругами з друзями ))це тупо))бо ви не можете проводить тікі чяс в двох)))всерівно тебе десь запрасять або ще шось і тут просто прийдеться бо щей різні хлопці бувають ))і взагалі якось дивно буде виглядать мол нет любімий ти дома сиди а я пішла там з друзями гулять я тебе не хочю знайомить з подругами нуу я канешно впевнена в них але всерівно))хахахнет нуу шо за бред та навіть він до мене до дому прийде а а вона вже буде там то шо його випирать з квартіри ))чі навіть як шо в мене є шей лутшимй друг мальчік і девочька і взагалі в мене велика компанія і я десь іду то шо кідать його і валить собі десь тусить )це тупо))
До ЦвИлЬкА:ну..ви ще маленькі..вас в компанії тягне...хоча..якщо в одній школі вчитесь всі,то звичайно ж ви всі знайомі. але коли в мене мої хлопці і подруги абсолютно ніде не перетинаються,то що мені їх спеціаьно разом зводити))))в мене таке життя просто,що мухи отдєльно,а компот отдєльно))то вже коли живете разом,то таке..вже мусиш знайомити
До ЦвИлЬкА: Ну навіщо впадати в крайнощі? Буде момент, будуть десь разом, познайомляться. Але спеціально влаштовувати знайомини не варто. Я не люблю лізти у чиєсь особисте життя, да і не люблю коли до мене лізуть. А дистанція між хлопцем і подружкою дуже допомагає зберігти гарні відносини з обома.
До ЦвИлЬкА: а тепер почітай як називається тема....тут говориться суто про подруг!! а не про компанії і т.д. а подруг багато небуває,тому я і кажу про прогулянки утрьох чи чотирьох..... компанія це зовсім інше поняття....в мене наприклад теж подруги і хлопці ніде не перетинаються....і я вважаю що не потрібно їх спеціально зводити і знайомити.....якщо так має статись то їх познайомить і випадок....та і взагалі якщо вже знайомить хлопця з подругами то тільки коли у тебе з коханим будуть вже дійсно серйозні відносини....
Популярні теми розділу
- Які вам подобаються хлопці?
- 1602 переглядів
- маленькі груди і чіткі вилиці - айс!?
- 1364 переглядів
- Про що мріє дывчина?
- 842 переглядів
- Догляд за собою (маленьки таємниці)
- 820 переглядів
- вапрос до дівчят ....
- 789 переглядів
Прямий ефір