Авторизація
Логін:
Пароль:
Re: Подруга і твій хлопець
5 Бер 2009 о 16:16
мдаа шо ж ще тут сказать )) мдаа ..як шо просто шури мури ну то панятно шо і знайомить не треба а от  коли серезні вдносини нуу то панятно шо без цього не обійдеться(і взагалі девочкі чітайте уважніше те шо я писала))бо мені так здаеться  шо напавтор кожна себе поставила))
5 Бер 2009 о 18:24
До ЦвИлЬкА:сонечкор,коли в  тебе вже серйозні стосунки з хлопцем,то це попахує весіллям та спільни м проживанням,а як відомо без 5 хвилин одруженим вже не до подруг і не до компашок))))
5 Бер 2009 о 18:30
До jadd:нуу серєзних відносин і 3 -є може буть в житті )і все це якійсь досвід(якій веде у подальшому до сімейних відносин))нуу панятно як шо серезні відносини то вже і шариться ніде так як колись не хочеться)але ж я не думаю шо і дома зашитими в прікол сидіть))і взагалі шо я тут пояснюю тож доросла дівчинка сама маєш розуміть))муу може в тебе і так шо ви з своїм любімим в 2-х тікі напастой але це тошно і так це точьно довго не пробуде................
7 Бер 2009 о 01:42
До ЦвИлЬкА: А ты типа со своим парнем только дома сидишь?
До jadd: Ты правильно написала на предыдущей странице. У тебя ситуация отличается от 90% пользователей портала: они все ещё учатся кто в школе, кто в универе. И понять твою точку зрения непросто, потому что максимализмом просто прёт.

А я скажу так: всё зависит от людей. Одна подруга у меня парня увела из-под носа, другая - просто отлично проводила с нами время. И время такое было - одни компании, одни знакомые... Даже если рассуждать логично: где молодые девушки знакомятся с парнями? Чаще всего в компаниях, на тусовках. Ну естественно, что у вас просто не получится скрыть вашего парня. И тем более у девушек часто присутствует фактор "Посмотрите, какой парень красавчик! А с ним встречаюсь я, а не вы!". Надо же всем показать! Мы же сами провоцируем конкуренцию. А потом ещё и мужики - козлы, потому что изменяют! Но это уже совсем другая история...
Специально прятать не стоит, но и выносить на всеобщее обозрение тоже. Придёт время, и каждая научится ценить момент с любымим и отделять личную жизнь от друзей.
7 Бер 2009 о 01:49
До jadd: так без 5 хвилин одруженим вже не до подруг і не до компаній.. а от вже одруженим до подруг і до компаній, як мінімум на старших курсах університету
7 Бер 2009 о 02:23
До elliota:ох йопт якій складний випадок)) ти шо взагалі не чітаеш шо пишеться??не ну просто шок)чі ти так просто вирішила сраку підлизать??)
7 Бер 2009 о 02:42
До ЦвИлЬкА: ну конечно, целыми днями только этим и занимаюсь.
Перечитала всю тему. А про jadd, то ты посмотри на её возраст как минимум. И подумай о том, или у тебя в жизни сейчас те же ценности, как и у неё. Вот и всё.
Я написала своё мнение. Оно тебе не нравится - можешь нормально отписать, аргументируя, а не кидаться пустым фразами типа "чі ти так просто вирішила сраку підлизать??) ".
7 Бер 2009 о 02:58
До elliota:аха шо тут аргументіривать?
а на вік я вже давно подивилась)і доречі якось дуже дивно шо доросла девушка завісає на форумах )мені здаеться як ти висловилась ЦІНОСТІ І ІНТЕРЕСИ МАЮТЬ БУТИ ІНШІ))нуу але канешно це не моя справа лише субєктивна думка)
7 Бер 2009 о 22:34
До JUL: Виникало і не раз )))) з недавніх пір я вирішила, якщо буде хоч якась підозра всі патли повириваю і плювати я хотіла!
8 Бер 2009 о 15:57
До KarameLka: от така вона жіноча дружба ))
9 Бер 2009 о 11:33
До koh-i-noor: Отака вона ))) я коханому вірю, але я знаю дівчат ... )))
9 Бер 2009 о 16:12
для мене особисто хлопець подруги - це табу..... я навпаки завжди радуюсь, коли бачу, що подрузі добре...... ми частогуляємо троє..... я їх по черзі виховую, свярю коли треба.... і сприймаю лише як друга..... і я так само довіряю подругам...... хоча раз і поплатилась за таку довіру......радує те - що це давно було і я рано побачила яка вона "подруга"
9 Бер 2009 о 16:21
ой..я так скажу, не лише уводять в дівчат подуги їх коханих хлопців, хлопці теж у друзів уводять їх дівчат..все залежить від честності людини...якщо на подругу ведеться ваш хлопець,значить такі були почуття в нього до вас, якщо він уже не гребує навіть вашими подругами,то гріш йому ціна.
9 Бер 2009 о 16:26
До jadd:хах блін це ж життя всяке буває)навіть як шо у мого хлопця і у моєї подруги виникли сильні почютя то хаю будуть разом))нах такі парні як  шо задивляються на інших)їм добре разом от хаї шось пробують))не ве ідеально в цьому житті)
9 Бер 2009 о 23:10
До JUL: ммм - пощастило твоїм подругам )))))))))) 
Я взагалі так вважаю, якщо ти невпевнена у подругах, на рахунок твого хлопця, то це не подруги )))
12 Бер 2009 о 21:59
причем здесь подруги,захочет парень то и так уйдет.а если подруга с вами так поступила,то и хорошо что выяснилось какой она на самом деле человек.
4 Кві 2009 о 22:42
До JUL: Якщо в тебе є нормальна подруга, яка як кажуть "провірена часом", ти знаєш на що вона здатна, а на що ні, то знай, що друзі назавжди, а молодий чоловік може бути і другий...через ряд причин.. Щоб дізнатись все про кохану людину...потрібно багато часу і інколи ... вони нам відкриваються в другому світлі) 
6 Кві 2009 о 18:00
он-лайн
Видалено автором повідомлення.
2 Тра 2009 о 11:14
а знаєте, всі кажуть не варто змішувати дружбу і кохання...це ж парадокс. якщо подруга справжня, вона цінує вашу дружбу то яке їй особисте діло до твого хлопця? вона повинна бути щасливою  за тебе....
і в кінці кінців, можливо варто знайти подрузі супер-пупер-мега хллопця,щоб їй не було часу зазіхати на твого?
3 Лип 2009 о 23:13
в мене ситуація з іншого трохи боку....мені сподобався бивший моєї
подружкиі...але я не та людина ,шоб  зразу лізти і вияснять
отношенія...зразу же на наступний день від тоді , коли побачила цього
хлопця я підійшла до неї і напряму запитала чи нормально те , що мені
цей хлопець сподобався).....мені в цій ситуації повезло...вона сказала
,що давно вже на нього забила і цуе було давно і неправда).....я
говорила багато з ким , щою перевірити правдивість її слів , і всі мені
підтверджували її слова ,шо їй на нього всерівно )....ось так)....але є
ж такі так звані" подруги" які напряму лізуть до хлопців своєї подружки
в неї на очах....я такі кадри не раз бачила(.ю..це звичайно ужас...як
такій людині після такого модна довірять..так шо моя вам порада....Не
знайомте ваших хлопців з подружками , в яких ви зовсім не впевнені)