1 Лют 2009 о 19:28
пишіть хто що чув
Видалено автором повідомлення.
Манчестер Сіті пропонував за КАКА 350 мільйонів $ + зарплата в місяць 1 мільйон
Але як було сказано раніше КАКА його все влаштовує в Мілані і нікуди він не збирається... А Ман Сіті вирішив себе запіарити
(Новина з радіо Хіт.фм)
Але як було сказано раніше КАКА його все влаштовує в Мілані і нікуди він не збирається... А Ман Сіті вирішив себе запіарити
(Новина з радіо Хіт.фм)
Андрій Аршавін офіційно став гравцем лондонського Арсеналу,
також повідомлюєцця про повернення нападника збірної Ірландії Роббі Кіна з стану мерсесайдців до Тоттенхема
також повідомлюєцця про повернення нападника збірної Ірландії Роббі Кіна з стану мерсесайдців до Тоттенхема
Бекхэм хочет остаться в Милане
33-летний англичанин Дэвид Бекхэм подтвердил свое желание на полноценной основе перейти в Милан.
Его нынешний клуб Лос-Анжелес Гэлэкси не собирается отпускать Бекхэма за пределы установленного ранее срока в марте. Однако Милан и сам игрок начинают переговоры по поводу будущего.
"Я выразил свое желание остаться в Милан, - заявил футболист. - Теперь нужно договариваться двум клубам. У меня еще есть некоторое время, чтобы играть здесь. Я знал, что буду получать удовольствие от игры за Милан, но не знал, что такое сильное".
Аренда Бекхэма завершается девятого марта. С начала января он успел забить два мяча и отдать несколько голевых передач, что помогло команде выйти на второе место в Серии А
33-летний англичанин Дэвид Бекхэм подтвердил свое желание на полноценной основе перейти в Милан.
Его нынешний клуб Лос-Анжелес Гэлэкси не собирается отпускать Бекхэма за пределы установленного ранее срока в марте. Однако Милан и сам игрок начинают переговоры по поводу будущего.
"Я выразил свое желание остаться в Милан, - заявил футболист. - Теперь нужно договариваться двум клубам. У меня еще есть некоторое время, чтобы играть здесь. Я знал, что буду получать удовольствие от игры за Милан, но не знал, что такое сильное".
Аренда Бекхэма завершается девятого марта. С начала января он успел забить два мяча и отдать несколько голевых передач, что помогло команде выйти на второе место в Серии А
2 valik: Мало лі шо він хоче. Треба було тоже барану сунутись в ту Америку. Хрен його хто з Гелексі отпустить... Та там ще й не стільки його жде клуб, як тьотя Віка Бекхем, яка собствєнно говоря його туди і затянула... От курва!!!
П.С. А Бекхем ще валить дай боже. Подивився останні матчі, просто пздц мужик дає! А хоча в Мілані всі пенсіонери класно грають)
П.С. А Бекхем ще валить дай боже. Подивився останні матчі, просто пздц мужик дає! А хоча в Мілані всі пенсіонери класно грають)
2 sv3y: хйа би вони Шевченка повипускали повністю на пару матчів підряд тоді б він шось показав. Ато вони випустять, він заб"є і все, сразу на замену. Або випустять на 15 мін і все
можливо й так. але мені, здається, якщо Шевченко ще на щось і здатний то йому потрібно як найшвидше покидати Мілан і переходити в клуб нищого рівня, щоб проявити себе. в Мілані в Анчелотті в пріорітеті Пато, Індзгалі і Больєррі(здається так) + атакуючі нападаючі Рональдіньцо і Кака, і гарна гра Бекхема.
хай вертається в Динамо. пограє в Лізі Європи, якщо його зареєструють. при умові нормальної гри Шевченка на пару з Мілевським будуть творити чудеса
хай вертається в Динамо. пограє в Лізі Європи, якщо його зареєструють. при умові нормальної гри Шевченка на пару з Мілевським будуть творити чудеса
в Динамо Шева не вернеться ніколи. Що стосується Рональдіньо, то ним плюються не тільки фани Мілана, а і тренери, бо крім того шо тримати мяч він нічого не може. А Шева реально міг би вийти на попередню форму, якби йому дали шанс
*Борьєлло
на свою колишню форму Шева вже ніколи не вийде....однозначно треба переходити в інший клуб...але я не хочу щоб він пішов в Динамо..там і без нього є норм нападникі,які ще можуть ПРОГРЕСУВАТИ!
на свою колишню форму Шева вже ніколи не вийде....однозначно треба переходити в інший клуб...але я не хочу щоб він пішов в Динамо..там і без нього є норм нападникі,які ще можуть ПРОГРЕСУВАТИ!
Шева ясно заявив, шо в Динамо не вернеться, навіть тренером. А на рахунок іншого клуба, то всю політику переходів в клуби Меві диктує його грьобана жена Крісті Пазік, мать її туда. Якби не вона, то Шева ніколи б не пішов в Челсі
2 ЙоптаЭтожБондюэль: та всім ті курви мозги ї...ть, а вони дибіли і ведуться... тоже мені мужики...
Популярні теми розділу
- Футбольна чатівка ,ок?
- 967 переглядів
- Чемпіонат світу 2010 в ПАР
- 1246 переглядів
- Футбольні трансфери та чутки
- 892 переглядів
- Дівчачий Базіко-футбол
- 537 переглядів
- Ліга Чемпіонів UEFA
- 525 переглядів
- Верес Рівне(чатівка для вболівальників)
- 412 переглядів