До violently happy: читала "Куль" і "Намір"...стиль трішки дивний...але читати цікаво...
мм.... дереш крутий..... в його творах є над чим подумать.... не читала тікі трохи пітьми, а так все круто.... дуже сподобалось архе..... незвичайний твір... дереш дуже унікальний в манері написання творів....
сумно шо дехто читає його тількі тому шо там матюкі...
сумно шо дехто читає його тількі тому шо там матюкі...
До божевільна казка:
і я читала "Намір" і так само спочатку читалось легко, а потім відкладу, то знову почитаю..так тиждень мучила її... мала надію що закінчиться все гарно.. а тут дівчина померла.. він розпочав нове життя.. дивна книжка) але я не критикую, тому, що в кожної книги свій читач.. і автор молодець, багато розумних фраз, що свідчить про високий інтелектуальний рівень.. книжка на 4
і я читала "Намір" і так само спочатку читалось легко, а потім відкладу, то знову почитаю..так тиждень мучила її... мала надію що закінчиться все гарно.. а тут дівчина померла.. він розпочав нове життя.. дивна книжка) але я не критикую, тому, що в кожної книги свій читач.. і автор молодець, багато розумних фраз, що свідчить про високий інтелектуальний рівень.. книжка на 4
я намір зараз читаю..ну так..трошки важкуватий для сприймання твір,але досить цікавий. Ну але особисто для мене,то Культ рулить
А я б хотів зустріти цього Дереша, і заптать : "Оо, це ви той самий Любко Дереш? Автор "Культа", "Архе", "Поклоніння Ящірці" та інших творів?Він посміхнеться скаже "так це я" Запитає чи сподабились мені. А я скажу, що так, бо ваші книжки підпирають в мене вдома фортепіано. На відміну від Кафки та Муракамі (=
культ класний
намір чомусь не сподобався...
намір чомусь не сподобався...
Прочитала только "Нам1р",може буде,але не дуж.
До violently happy:є дєякі цікаві книги,яле як на мене читається важко
До livestrongTM: маладєц, жжош!!!
ну всеее
пройшов майже рік
трохи виросла, почала читати більш-менш пристойну літературу
не читаючи всі ці пости з впевненістю можу сказати "та ну його в гузно того дереша"
а тепер сміло мінусуйте карму, не соромтесь!
пройшов майже рік
трохи виросла, почала читати більш-менш пристойну літературу
не читаючи всі ці пости з впевненістю можу сказати "та ну його в гузно того дереша"
а тепер сміло мінусуйте карму, не соромтесь!
До Malushka: яка дівчина померла? чи ти не про той твір? чи ти ваще не про Дереша... перечитай ще... ніхто не помирав... читати уважніши треба...
а ваще нащет його творчості: я рахую что в 16 років написати "Поклоніння ящірці" і "Культ" - мене це вразило... причому це наш співвічизник який пише українською а не якісь там... і хоча він і став так сказати попсовим але не на стількі як інші ваші Кафкі і Паоля Коеля - яких читае бидло яке думае що воно не бидло))) шучю, просто згадав http://lurkmore.ru/%D0%9A%D0%BE%D1%8D%D0%BB%D1%8C%D0%BE
а ваще нащет його творчості: я рахую что в 16 років написати "Поклоніння ящірці" і "Культ" - мене це вразило... причому це наш співвічизник який пише українською а не якісь там... і хоча він і став так сказати попсовим але не на стількі як інші ваші Кафкі і Паоля Коеля - яких читае бидло яке думае що воно не бидло))) шучю, просто згадав http://lurkmore.ru/%D0%9A%D0%BE%D1%8D%D0%BB%D1%8C%D0%BE
нізащо б не подумала що він виглядає саме ТАК:
До Rems:
Популярні теми розділу
- Прикольні віршики))))Сміємось від душі) і доповнюємо
- 26047 переглядів
- Власні вірші.
- 10461 переглядів
- Що зараз читаємо?
- 8486 переглядів
- Образ Наталки Полтавки Івана Котляревського
- 7137 переглядів
- Любко Дереш