12 Кві 2009 о 20:27
Не за призначенням
Не секрет, що багато хто з нас користується деякими аптечними штучками не за призначенням.
Ось чим користуюсь я:
Витамин С в порошці
Розчиняємо в невеликій к-сті води, змішуємо з бальзамом для волосся і наносимо як звичайний бальзам. Вітамін С додає волоссю шовковий блиск.
Аспирин
Раз на тиждень я роблю аспиринову маску.
Капаємо краплю води на аспірин. Він гранулюється. Додаємо чайну ложку меду, перемішуємо. Наносимо на обличчя на 10 хвилин, потім масажуємо, немов скрабом, змиваєм. Маска видаляє всі почервоніння і вирівнює шкіру.
Касторка
Ну про її користь для вій всі напевно знають. А ще вона дуже хороша в масках для волосся (прискорює ріст) При кінчиках, що січуться, невелику к-ть касторової олії розтерти в долонях і нанести на кінчики на ніч.
Ну и Ретиноевая мазь - кладезь витамина А
Мазь позиціонується як противугрева, але є так само прекрасною профілактикою старіння, покращує стан шкіри, прибирає почервоніння. Роблю з неї маску, на 20-30 хвилин, можна довше. Хтось залишає на ніч.
* * *
Ділимося власними хитрощами і враженнями після таких процедур. Також досвідом, навіть якшо і невдалим)
Не секрет, що багато хто з нас користується деякими аптечними штучками не за призначенням.
Ось чим користуюсь я:
Витамин С в порошці
Розчиняємо в невеликій к-сті води, змішуємо з бальзамом для волосся і наносимо як звичайний бальзам. Вітамін С додає волоссю шовковий блиск.
Аспирин
Раз на тиждень я роблю аспиринову маску.
Капаємо краплю води на аспірин. Він гранулюється. Додаємо чайну ложку меду, перемішуємо. Наносимо на обличчя на 10 хвилин, потім масажуємо, немов скрабом, змиваєм. Маска видаляє всі почервоніння і вирівнює шкіру.
Касторка
Ну про її користь для вій всі напевно знають. А ще вона дуже хороша в масках для волосся (прискорює ріст) При кінчиках, що січуться, невелику к-ть касторової олії розтерти в долонях і нанести на кінчики на ніч.
Ну и Ретиноевая мазь - кладезь витамина А
Мазь позиціонується як противугрева, але є так само прекрасною профілактикою старіння, покращує стан шкіри, прибирає почервоніння. Роблю з неї маску, на 20-30 хвилин, можна довше. Хтось залишає на ніч.
* * *
Ділимося власними хитрощами і враженнями після таких процедур. Також досвідом, навіть якшо і невдалим)
Я еще знаю можно смешивать бесцветную хну (некрасящую) и натуральный кофе в равных пропорциях. Примерно на час на волосы. Правда кофе может оттенять немного натуральный цвет волос у брюнеток. А вот если волосы светлые лучше пользоваться такой "маской" без кофе, т.е. одну хну.
Правда один недостаток такой маски, - очень трудно вымыть.
Но результат того стоит. Волосы восстанавливаются просто отлично!
Правда один недостаток такой маски, - очень трудно вымыть.
Но результат того стоит. Волосы восстанавливаются просто отлично!
ого
ніколи нічого в житті такого не робила
ніколи нічого в житті такого не робила
вау...перший раз таке чую...класно ..треба спробувати
дякую за поради
дякую за поради
До RoboCop: навіть таку маску гг
До j-QK: Рецепты прикольные, конечно, но с одного поржала: "але є так само прекрасною профілактикою старіння" тебе ещё 18 нету, а ты уже про старость думаешь= )
*ааааа, сейчас меня маленькие фифки заминусуют
*
*ааааа, сейчас меня маленькие фифки заминусуют
*
поради супер,спробую і собі
гарні поради,дякі)
Видалено автором повідомлення.
я користуюсь наніч касторкою для вій обовяково( бо від туші вії почали випадати)...і після миття шампунем , на кінчики волосся пирскаю спрей Керанова для волосся , яке січеться...дуже допомагає...і наношу креми для обличчя і спрей для тіла( люблю коли лягаю спати приємно пахнути і засипати в ароматі персика( в мене такій спрей)).
Я теж можу поділитися)) Якщо хочеться відстрочити місячні або навпаки, радять вживати лимони (1-2 лимони в день за 3-4 дні до початку місячних), вони допомагають відтягнути прихід критичних днів на 3-5 днів. А відвар петрушки (1/2 стакани двічі на день протягом 3-4 днів) приближують.
Але не зловживати звичайно! Якщо варіант з лимонами не підходить, краще вживати аскорбінку. Варіант перевірений! але знову ж таки мати міру!
Але не зловживати звичайно! Якщо варіант з лимонами не підходить, краще вживати аскорбінку. Варіант перевірений! але знову ж таки мати міру!
поділюсь і я своїм маленьким секретом, девачкі
Популярні теми розділу
- Які вам подобаються хлопці?
- 1579 переглядів
- маленькі груди і чіткі вилиці - айс!?
- 1127 переглядів
- Про що мріє дывчина?
- 813 переглядів
- Догляд за собою (маленьки таємниці)
- 797 переглядів
- вапрос до дівчят ....
- 761 переглядів