1 Лют 2009 о 21:26
В кого які шанси, ваші думки...про все і про всіх.
Фаворитами рахую Ліверпуль Ювентус і Барсу
Атлетико - Порту
думамаю тут все ж таки Атлетико пройде далі..."матрасники" сильніші по підбору гравців
Лион - Барселона
Барса зараз показує ,мабуть,найсильніший футбол в Європі.Ліон не повезлу з жеребом)
Арсенал - Рома
Обидві команди не відзначаються стабільністю у внутрішніх чемпіонатах.Думаю шанси приблизно рівні.Але думаю якщо у Арсеналі відновляться всі основні гравці,то лондонці пройдуть далі.
Интер - МЮ
Буде дуже цікаво))знову дуель моуріньо-фергюссон.Ще буде цікаво подивитись за парою Роналду - Куарежма.ІМХО пройде МЮ
Реал - Ливерпуль
Нічого конкретного про Реал сказати не можна.Новий тренер,який "провалився" в Тоттенхемі.Але думвю він не просто так 2 роки приводив Севілью до перемоги в КУЕФА.Цікаве протистояння.Моя думка - Ліверпуль.
Челси - Ювентус
Раньєрі мабуть буде мотивований обіграти свою колишню команду найбільше))У груповій стадії Юве двічі обіграв Реал, це вже щось значить.Челсі ,на мою думку,слабше ніж минулого року.ІМХО - Ювентус
Вильяреал - Панатинаикос
Жереб звів двох середнячків європейського футболу.Думаю обидва клуби задоволені.Ставлю на Вільяреал
Спортинг - Бавария
Баварія однозначно.спортинг не той рівень
думамаю тут все ж таки Атлетико пройде далі..."матрасники" сильніші по підбору гравців
Лион - Барселона
Барса зараз показує ,мабуть,найсильніший футбол в Європі.Ліон не повезлу з жеребом)
Арсенал - Рома
Обидві команди не відзначаються стабільністю у внутрішніх чемпіонатах.Думаю шанси приблизно рівні.Але думаю якщо у Арсеналі відновляться всі основні гравці,то лондонці пройдуть далі.
Интер - МЮ
Буде дуже цікаво))знову дуель моуріньо-фергюссон.Ще буде цікаво подивитись за парою Роналду - Куарежма.ІМХО пройде МЮ
Реал - Ливерпуль
Нічого конкретного про Реал сказати не можна.Новий тренер,який "провалився" в Тоттенхемі.Але думвю він не просто так 2 роки приводив Севілью до перемоги в КУЕФА.Цікаве протистояння.Моя думка - Ліверпуль.
Челси - Ювентус
Раньєрі мабуть буде мотивований обіграти свою колишню команду найбільше))У груповій стадії Юве двічі обіграв Реал, це вже щось значить.Челсі ,на мою думку,слабше ніж минулого року.ІМХО - Ювентус
Вильяреал - Панатинаикос
Жереб звів двох середнячків європейського футболу.Думаю обидва клуби задоволені.Ставлю на Вільяреал
Спортинг - Бавария
Баварія однозначно.спортинг не той рівень
Атлетико - Порту
Про атлетіко мало знаю не цікавився цією командою... Про Порту можу сказати сильна команда колись була коли виграла Мілан 4:0
Лион - Барселона
В цій парі вважаю шанси 30% на 70%...
Арсенал - Рома
Арсенал краще підготовлений... мені здається він пройде....
Интер - МЮ
Буде дуже запекла боротьба... два чемпіони зійдуться... буде цікаво
Реал - Ліверпуль
Ставлю на Ліверпуль так як Реал давно забута команда.......
Челси - Юве
Також цікаво буде подивитись... Х3 хто з них виграє шанси 50 на 50
Вильяреал - Панатинайкос
Іспанія проти Греції.... гадаю пройде далі Вільяреал так як клас вищий....
Спортинг - Бавария
Баварія. Без коментарів....
Про атлетіко мало знаю не цікавився цією командою... Про Порту можу сказати сильна команда колись була коли виграла Мілан 4:0
Лион - Барселона
В цій парі вважаю шанси 30% на 70%...
Арсенал - Рома
Арсенал краще підготовлений... мені здається він пройде....
Интер - МЮ
Буде дуже запекла боротьба... два чемпіони зійдуться... буде цікаво
Реал - Ліверпуль
Ставлю на Ліверпуль так як Реал давно забута команда.......
Челси - Юве
Також цікаво буде подивитись... Х3 хто з них виграє шанси 50 на 50
Вильяреал - Панатинайкос
Іспанія проти Греції.... гадаю пройде далі Вільяреал так як клас вищий....
Спортинг - Бавария
Баварія. Без коментарів....
Модератор Dr_doc видалив повідомлення. Причина: флуд.
МЮ, Барса, Баварія мої фаворити на взяття кубку.. І саме в такому порядку як я написав))
афтар напиши пліз результати матчів
До Consequence: Коли будуть результати, коли зіграють, тоді і напишу))) Я ж не екстрасенс!!!
ну результати 1/8 передбачити впринципі можна. а от шо далі буде) футбол - така штука)) ніхто ж не очікував від Порту кілька років назад перемоги
В фіналі будуть Барса і МЮ. І взагалі вважаю шо МЮ буде переможцем
Думаю Вільяреал буде боротись не на шутку
До Chocolate-BOY:
)))
місяці переплутав =((
)))
місяці переплутав =((
До ЙоптаЭтожБондюэль:
я не думаю... МЮ фаворит але Барса в фінал не попаде...
я думаю фінал буде Ювентус МЮ
я не думаю... МЮ фаворит але Барса в фінал не попаде...
я думаю фінал буде Ювентус МЮ
До AmEric@N !D!0t: так, барса навряд пройде. поки шо важко сказати, хто там буде, подивимось по грі. але я особисто НЕ хотів би бачити в фіналі барсу, інтер і юве.
До alcohollica: Арсенал один із претендентів.. бо за титул АПЛ їм вже нічо несвітить от вони і будуть всі сили на ЛЧ тратить!!
Популярні теми розділу
- Футбольна чатівка ,ок?
- 968 переглядів
- Чемпіонат світу 2010 в ПАР
- 1246 переглядів
- Футбольні трансфери та чутки
- 893 переглядів
- Дівчачий Базіко-футбол
- 538 переглядів
- Ліга Чемпіонів UEFA
- 526 переглядів
- Верес Рівне(чатівка для вболівальників)
- 412 переглядів