До valik: ооо...да, про Барсу забув....Анрі!!!!!!))))))) Анрі залишається одним з кращих)))))
Арсенал не дивився, лише додатковий час....ну нема там шо коентувати.... але серія пенальті була весела)))) Вуйчініч просто ДЄМОН
..... ну і останній хто там бив по горобцям теж відзначився)))
Арсенал не дивився, лише додатковий час....ну нема там шо коентувати.... але серія пенальті була весела)))) Вуйчініч просто ДЄМОН
..... ну і останній хто там бив по горобцям теж відзначився)))
дивилася Арсенал, як назло на іншому каналі шло МЮ, але вирішила всежтаки повболівати за Ар-л, можна було заснути... а от після пенальті почалося саме цікаве!) маладци!!
Модератор Dr_doc видалив повідомлення. Причина: оффтоп.
я оце зараз згадав, що на місці Спортинга мав бути Шахтар...
хоч і не люблю МЮ, проте вболівав за них, бо грають гарніше, та й Інтер я ще більше не люблю))
а от Арсенал, чесно кажучи, розчарував... думав вони набагато кращу гру покажуть.
а от Арсенал, чесно кажучи, розчарував... думав вони набагато кращу гру покажуть.
Ех, мої найулюбленіші європейські команди Мілан та Арсенал. Обидві в повній ж...Вчора дуже розчарував Арсенал, але я радий, що він пройшов в 1\4!
Мене дуже здивувала реакція знайомого, для якого улюблена команда та ,яка зараз на коні. Був Мілан, він ним так хворів) ще 2-3 роки назад, а тепер МЮ...
Мене дуже здивувала реакція знайомого, для якого улюблена команда та ,яка зараз на коні. Був Мілан, він ним так хворів) ще 2-3 роки назад, а тепер МЮ...
До Dr_doc: це таке... мені теж подобався Мілан, коли якусь гру і результати показував. правда, я не був ніколи "шаленим фаном"
) зараз взагалі улюбленої команди практично немає, просто хочеться бачити гарну гру, гарний футбол
) зараз взагалі улюбленої команди практично немає, просто хочеться бачити гарну гру, гарний футбол
До Dr_doc: та да, це трошкі тупо коли вболівають за одну, вона починає погано грати, починають вболівати за іншу і т.д. От у мене друг як був за Мілан так і є, ну і я майже завжди за Мілан, але коли грають проти МЮ, то навіть не знаю шо робить)
А я за Liverpool, Реал вони просто винесли нокаутом, не дарма кажуть що грати на енфілд роуд, те саме що в пеклі!!! сьогодні важливий матч з МЮ, буду дивитись, надіюсь порвуть)П.С. в мене живе молодший брат так він за М.Ю. от сьогодні в любому випадку буде піже..ий, не залежно від результату)))))
Питання не в тому на скільки я не люблю МЮ, ні команда не погана, хоча до "Гуся"(якщо глянути на профіль Роналду, то ппц гусь)в мене дуже негативне ставлення, а так команда теж нічьо. Просто після 2005 року я в Ліверпуль закохався по самі вуха, і досих пір не відпускає не дивлячись не нащо. Такої волі до перемоги нівкого я ще не бачив... You Never Walk Alone...
Представляем вашему вниманию результаты жребия четвертьфинальной и полуфинальной стадии Лиги Чемпионов.
1/4 финала Лиги Чемпионов:
Вильярреал - Арсенал
Манчестер Юнайтед - Порту
Ливерпуль - Челси
Барселона - Бавария
Жребий полуфинальных пар:
Барселона/Бавария - Ливерпуль/Челси
МЮ/Порту - Вильярреал/Арсенал
Популярні теми розділу
- Футбольні прогнози. Українська Прем'єр ліга. (сезон 2010-2011)
- 1441 переглядів
- Футбольна чатівка ,ок?
- 1225 переглядів
- Футбольні трансфери та чутки
- 1912 переглядів
- Чемпіонат світу 2010 в ПАР
- 1606 переглядів
- Ліга Чемпіонів UEFA
- 1167 переглядів
- Верес Рівне(чатівка для вболівальників)
- 1016 переглядів
- Ліга Європи і наші клуби
- 910 переглядів
Хоча люблю Арсенал)