28 Кві 2009 о 21:44
Ви вважаєте себе щасливою людиною? І що саме є щастя для вас ??
Особисто я думаю що я є щасливою людиною!!! У всякому разі в мене є все що мені найбільше потрібно на даний момент: кохання, чудові друзі які мене радують, і багато інших речей!!!Хоча бажань є ще пребагато які я планую здійснити!
Щастя - це коли у тебе є домівка. Щастя - це коли у тебе є батьки. Коли у тебе є справжній друг, який допоможе, як у скруті так і розділить з тобою радісну мить. Щастя - це коли не потрібно думати де дістати гроші на кусень хліба. Більшість з нас здобуває вищу освіту - це вже щастя.
Ми по своєму щасливі, просто не всі ми усвідомлюємо це звичайне буденне щастя життя...
Особисто я думаю що я є щасливою людиною!!! У всякому разі в мене є все що мені найбільше потрібно на даний момент: кохання, чудові друзі які мене радують, і багато інших речей!!!Хоча бажань є ще пребагато які я планую здійснити!
Щастя - це коли у тебе є домівка. Щастя - це коли у тебе є батьки. Коли у тебе є справжній друг, який допоможе, як у скруті так і розділить з тобою радісну мить. Щастя - це коли не потрібно думати де дістати гроші на кусень хліба. Більшість з нас здобуває вищу освіту - це вже щастя.
Ми по своєму щасливі, просто не всі ми усвідомлюємо це звичайне буденне щастя життя...
щастя - це коли ти задоволений тим, що тебе оточує, мене все задовільняє ))))))
Надзвичайно ЩАСЛИВааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!
в дечому щаслива, а про інше не питайте(
періодично, то щаслива , то ні. я рада , що є хороша сімя, хороші друзі, рада , що відчуваю почуття, рада , що живу та дихаю, рада що живу не в Африці. шкода , що я заплуталась, шкода , що скоро кінець навчання ( я 11 клас), шкода , що часом йдуть чорні смуги, шкода, що зникають важливі люди...
Счастье бывает моментами. Иногда от того что не заплатил за маршрутку, иногда от того что ты любишь взаимно... Не имеет значение "размер" счастья... Имеет значение его наявность... У меня много маленьких таких приятных моментов в жизни... С большими пока труднее... Но я не жалеюсь.
До Irusk@: Я щасливий..від того що маю ту...яка мені подобається..но життя є життя...сьогодні ми щасливі від одного а завтра від цього *плачемо*...і щасливі зовсім від іншого....
До DoctorTima: але ж і від того іншого теж щасливі, ніхто не говорить, що ті хто щасливі немають перепон в житті, так ти правильно сказав: "сьогодні ми щасливі від одного а завтра від цього *плачемо*..., але ж і від того що плачемо потрібно брати хоч краплю позитиву))))) і все таки ми ж щасливі!!!!!!
вечором щаслива, а вранці, коли будун, чуствую себе нещасною...
До Irusk@: Я согласен..
але ж все шо не робиться то на краще
А тобі за тему велике СПС !!! КЛАС
але ж все шо не робиться то на краще
А тобі за тему велике СПС !!! КЛАС
Популярні теми розділу
- Дівчата, що курять. як ви до цього відосетесь?
- 1079 переглядів
- Соціальна акція "Дитинство без алкоголю"
- 968 переглядів
- Суїцид
- 597 переглядів
- Я не ВКонтакте
- 593 переглядів
- Чи варто чекати шлюбу, щоб зайнятися сексом?
- 424 переглядів