Модератор Franky видалив повідомлення. Причина: емоції потрібно виражати буквами і по темі..
Модератор Franky видалив повідомлення. Причина: делахорошо.спрашивай ее в icq это.флуд.
До Irusk@: СУПЕР!!
)
)
До Irusk@: так!! без сумніву... мене оточує світ повен щастя... просто потрібно це розгледіти... кожної хвилини я навчилася отримувати позитивні емоції....
Бачу кожен розглядає щастя як МЕНІ, чисто егоїстично. щастя це коли не тільки комусь одному добре, а коли всім оточуючим, о це справжнє щастя. Толку з твого щастя коли гуляючи містом ти бачиш покалічену людину, чи алкоголіка, чи бабцю шо просить гроші.. як тут можна бути щастливим.
+ щастя для кожного своє.. людина з роками може бачити щастя по різному.. коли малий тобі треба машинку на пульті ( чи ляльку) а коли старий - здоровя.. Я думаю щастя це мати смисл життя і жити його осмилено і надіятись на здоровя своє і близьких. будь яке щастя наше земне може рушитись в долю секунди. і тре шукати речі як вище "земних " щасть.
+ щастя для кожного своє.. людина з роками може бачити щастя по різному.. коли малий тобі треба машинку на пульті ( чи ляльку) а коли старий - здоровя.. Я думаю щастя це мати смисл життя і жити його осмилено і надіятись на здоровя своє і близьких. будь яке щастя наше земне може рушитись в долю секунди. і тре шукати речі як вище "земних " щасть.
До Irusk@:
ну да...руки,ноги є, рідні, близькі здорові
ну да...руки,ноги є, рідні, близькі здорові
а меі здається, що коли вже тобі дали життя то ти вже повине стрибати до неба від щастя... тільки не звинувачуйте у всіх своїх неприємностях свою долю і не кажіть що "життя таке ", все щастя у ваших руках!!!
якшо учітувать те шо я живу на цьому світі , маю рукі, ногі ,голову, всі пальці і органи то да я один із самих щясливих людей на планеті Земля.
для мене щястя це наверно здійсненя моїх планів, задуманого. але оскількі воно далеко не все збуваєця то можна зробить вивод шо я не така уже і щяслива людина
для мене щястя це наверно здійсненя моїх планів, задуманого. але оскількі воно далеко не все збуваєця то можна зробить вивод шо я не така уже і щяслива людина
До Irusk@:
еем.. навєрно да..)
хоть весь час є якась штука яка повністю зносить кришу..)
хоть весь час є якась штука яка повністю зносить кришу..)
До AnkaBubblegum: трава хороша?
До sexpistols: я це питааня розумію в декількох смислах)
(тількі ніяк не звязаному з наркотичними речовинами)
і скажу тобі - да! ))
я щаслива! завжди і у всьому! чього і всім бажаю)
(тількі ніяк не звязаному з наркотичними речовинами)
і скажу тобі - да! ))
я щаслива! завжди і у всьому! чього і всім бажаю)
потрібно писати : "ви щЯсливі?"
Популярні теми розділу
- Дівчата, що курять. як ви до цього відосетесь?
- 1079 переглядів
- Соціальна акція "Дитинство без алкоголю"
- 968 переглядів
- Суїцид
- 597 переглядів
- Я не ВКонтакте
- 593 переглядів
- Чи варто чекати шлюбу, щоб зайнятися сексом?
- 424 переглядів