До BabyDoll:саме головне щоб та чорна полоса в кінці-кінців не виявилась білою
найбільше підходить 2-й варіант
зараз-таккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккк
ааааааааа
ааааааааа
Не зовсім, скоріше ні, ніж так...
а можна,а можна свою думку поміняти?
я щаслива,бо здійснила свою мрію
про те,що я ночами марила,просила ....поступити в музичну академію
скільки було тривог
екзамени,тестування,державні екзамени,вступні екзамени(три екзамени зі спеціальності,до яких входило ще 4)
після всього цього хотілося скласти лапи і рік відпочивати десь на Канарах
але зараз я щаслива,що те-про що я мріяла здійснилось...
а щастя....для нього ж так мало треба,воно ж як сірничок-загорається в очах.....
я щаслива,бо здійснила свою мрію
про те,що я ночами марила,просила ....поступити в музичну академію
скільки було тривог
екзамени,тестування,державні екзамени,вступні екзамени(три екзамени зі спеціальності,до яких входило ще 4)
після всього цього хотілося скласти лапи і рік відпочивати десь на Канарах
але зараз я щаслива,що те-про що я мріяла здійснилось...
а щастя....для нього ж так мало треба,воно ж як сірничок-загорається в очах.....
Якийсь такий напряжний період настав - перед цим на протязі досить довгого часу я себе ідентифікувала як щасливу людину, а зараз опинилася в стані пошуку невідомо чого - щастя, себе, опори, хтозна. Але я знаю що цей стан - щастя - ще повернеться, йду до нього, шукаю, чекаю попутного вітру... Такий собі інкубаційний період, чи що...
Не зовсім,здається все добре,але чогось не хватає для повного щастя..
До Irusk@: та ну....в мене є батьки домівка все що мені порібно... але чомусь я нещасливий ... за тим що ти написала можна сказати що всі люди по своему щасоиві але це нетак адже у всіх них є проблеми проякі "неприйнято" розмовляти... і які роблять їхне життя стражданням...
і взагалі на мою думку, Щастя-це Утопія.
і взагалі на мою думку, Щастя-це Утопія.
До Sweety Strawberry: Ось те "чуть чуть не хватає" і є тим відчуттям яке щодня штовхає нас у пошуках чогось цікавого в житті. Нам завжди здаватиметься що чогось не вистачає і ми постійно будемо це шукати. Це і є нашою особливістю і тим, що відрізняє нас від інших створінь на цьому землі.
я счастлив. У меня есть семья, машина, ребёнок, робота которая мне нравиться. Я считаю себя счастливым человеком. И всем желаю
такий щасливий шо пиз*ц!
Тепер я можу сказати - я НАЙЩАСЛИВІША людина у світі))
До Irusk@: Я постоянно довольній, ну нещетая когда чтото случитса плохое и то я недоволен первіе 15 минут а потом как и раньше наступает радость !
На даний момент ні!
Щастя в моєму випадку ніколи багато не бувало, але зараз я можу з цілковитою впевненістю сказати, що я щасливий, щасливий жити, щасливий насолоджуватися, щасливий кохати,...просто щасливий
Популярні теми розділу
- ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЛЮДИНУ! ПОТРІБНІ ДОНОРИ
- 40 переглядів
- Дівчата, що курять. як ви до цього відосетесь?
- 1685 переглядів
- Соціальна акція "Дитинство без алкоголю"
- 1120 переглядів
- Я не ВКонтакте
- 1005 переглядів
- Суїцид
- 739 переглядів
- Чи варто чекати шлюбу, щоб зайнятися сексом?
- 651 переглядів