До kroSSovoG: ем.... форма - секонд есть неплохой а по оружию и всякому такому, то толком нету ... в Морионе на втором этаже, но там реально навар на таваре идёт от 200 грн ..... дешевле через нет с Киева или Львова заказать.....
До Dim-Bim:Мілітарі в Моріоні - маст дай.Ну а Хендехох - то нема слів)) Улюблений магазинчик))))
До Moon Light: хендехох, для забуогрних негідників з горбокониками Г 36
А по сабжу, В нашому колгоспі нічого толкового не знайдеш, максимум, подивитись, а якшо справді зацікавить, то якшо маєш студак, метнутись в Київ чи Львів, і там вже подивитись нормально.
А по сабжу, В нашому колгоспі нічого толкового не знайдеш, максимум, подивитись, а якшо справді зацікавить, то якшо маєш студак, метнутись в Київ чи Львів, і там вже подивитись нормально.
До AKMC: от ти калашом та горкою натішитись не можеш))))
До AKMC:ню-ню...а що це ви так втіхаря в неділю катнулись?
Всім привіт підскажіть буд-ласка батарея до Акм накрилася де в Рівному мона купить буду дуже вдячний
До Moon Light: А ти думав, Це ніндзі розминочку робили, шоб кровушка не застоялась, ато вони вже і забули славні часи, коли вас вивозили до метрвяків
)))))) а я как бе старший, і наглядав, ну і сам постріляв трошки.
До СтасикПлаНаКур: В Рівному нерекомендую купляти акуми апріорі. В Штурмі, на Мілітаристі, в Раяна, там і акуми різні, і ціни нормальні.
)))))) а я как бе старший, і наглядав, ну і сам постріляв трошки.
До СтасикПлаНаКур: В Рівному нерекомендую купляти акуми апріорі. В Штурмі, на Мілітаристі, в Раяна, там і акуми різні, і ціни нормальні.
До AKMC:Дуже дякую а набої в рівному можна достать ?
До AKMC: Хвали мене моя губонька)))))))))))
До СтасикПлаНаКуР:в Рівному нічого крім бундесовської форми не купиш толком. Все інше в інтернет-магазах. А то не тільки Штурм та Мілік.
До AKMC:намана форма. зручна.З.І. будь попроще, да. далі сам в курсі)))
До AKMC: на смак та колір фламастєри різні)))
До Moon Light: Ребята бачу ви не перший рік так іграйете яке саме краща зброя так для любителя ????
До СтасикПлаНаКуР:Та, яка зручно лягає в руки. Виробники наразі в принципі всі нормальні. Навіть китайози)))
До Moon Light:Дякую
Популярні теми розділу