Авторизація
Логін:
Пароль:
Re: Армія
5 Бер 2010 о 15:58
До Van Didihl: як це так нахріна?.. шоб від армії відкосить )..
..косив косив.. і не докосив півтора року
5 Бер 2010 о 16:18
До Roma:За мною на роботу приїзджали з прокуратури і виконавчої служби...
Взяли розписку, що я з'явлюся у військомат... розігнався я в 24 роки служить... то не я там прослужив...
А знаю таких котрим не повезло...
6 Бер 2010 о 11:17
Почитавши всі відповіді я зрозумів шо більша половина захист вітчизни або дпю в школі прогуляла.
Почну з самого початку, це призивники, або допризивники, які на перекладині 5 раз підтянутись не можуть, і в упорі лежачи руки зігнути ... Да і з інтелектуальним розвитком призовників зараз неочінь, до 18 ми встигаємо деградувати під дією алкоголю, тютюну, наркоти.
І якщо з навчального закладу і інших закладів цю інформацію передають до комісаріату то таких обдарованих осіб (і не тільки таких, іноді просто за станом здоров'я) зазвичай заберають у частини забезпечення і подібні.
Ясно шо якшо така людина піде служити, то надіятись шо вона прийде звідти "мужиком" безглуздо.

В протилежному випадку, якщо призивник успішно пройшов допризовну підготовку (під допризовною підготовкою я маю на увазі не тільки  предмет дпю, кому цікаво лінк на положення про допризовну підготовку дивіться в самому низу повідомлення), має бажання служити, і має більш менш підходяще здоров'я, військомати в такому випадку йдуть на зустріч таким призивникам, і стараються оприділити в боєві підрозділи. 
Звідти мужиком прийти реально, якшо людина не чмо, (в армії за просто так калічать дуже рідко, всьому є причина).

Я вважаю що в армії служити потрібно. 
-Можна здобути спеціальність (і якщо є бажання - залишитись в силових структурах.)
-Легше влаштуватись на роботу.
-Своєрідна школа життя, можна набути фізичних і моральних якостей.
-Обов'язок перед державою. (яка для нас також багато чого зробила, але ми цього не замічаєм, ми замічаєм тільки те чого вона не зробила чи не робить).
-Час на роздуми що робити на гражданці.
-Стаж.

Мінуси також присутні, але це вже залежить від самої людини, від її статусу на гражданці, (якщо людина добре влаштувалась, має хороші доходи, і її призивають в армію) подальша служба залежить від її моральних і фізичних якостей (людина лінива, людина фізично не підготовлена навіть до рівня першокласника, людина жадна, людина не вміє спілкуватись з людьми, людина сильно вперта - від цих факторів залежать відносини з іншими військовослужбовцями).

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1770-2000-%EF&zahyst=4/UMfPEGznhh7lk.ZiDYaLK5HdlMgsFggkRbI1c
8 Бер 2010 о 16:08
До Trane: зачот.. прекрасно розписав ситуацію... все залежить від поглядів, впевненості в собі і фізичного розвитку
9 Бер 2010 о 09:28
До Trane:Ти раптом не у військоматі працюєш?... в агітвідділі)))
Згоден у більшості твоїх слів... А мінуси там завжди будуть поки це буде аматорська, а не професійна армія, в яку йтимуть фізично і психологічно сильні люди з метою продовження там власної кар'єри, а не сброд, який вважає, що це вони послугу комусь роблять, так як ти написав - (людина лінива, людина фізично не підготовлена навіть до рівня першокласника, людина жадна, людина не вміє спілкуватись з людьми, людина сильно вперта - від цих факторів залежать відносини з іншими військовослужбовцями)...
11 Бер 2010 о 12:47
До Van Didihl: ні, я просто фанат.
На рахунок зброду, пока у нас строкова армія ці люди потрібні, діють на них силою ...
На рахунок контрактної армії, якщо держава не забезпечить нормальні умови для служби, і покаже що служити на контракті - вигідніше ніж наприклад працювати охоронцем в магазині - ніякої професійної армії не буде! 
Зараз на контракт солдатами і сержантами ідуть люди без освіти, які більш нічого не вміють або не хочуть робити  або не можуть найти кращу роботу. Їх досить не багато і з такими роскладами ніякої професійної армії не буде. 
Потрібно підвисити зарплату хочаб в 2 рази, зробити пільги для військовослужбовців, бескоштовне харчування, житло, закупити нормальну техніку ітп.
Не думаю що найдеця багато охочих служити на контракті за 900 грн, жити в гуртожитку і харчуватись за свій рахунок, як це робиця зараз.

А дядькі з пузами замість того що б забезпечити ці речі будують собі дачі і купують іномарки як у нас на Україні прийнято.
11 Бер 2010 о 13:03
До Trane:Тому й таке відношення буде...
Треба, щоб престижно було там працювати (а не служити), щоб конкурс був на місце там,  а це не скоро буде з нашою владою... шкода, при таких раскладах може і я б туди пішов)))
12 Бер 2010 о 13:54
До Trane: це все ще залежить від виду військ в яких ти служиш... наприклад у нас є певний конкурс (+психологічний відбір), до нас не беруть людей без освіти, з безкоштовним харчуванням не складається, але виплачують гроші щомісяця на харчування. З житлом також не складається, але рівень розвитку в нашій частині і військах взагальному на декілька рангів вище чим у інших підрозділах ЗСУ. А зараз прийшов "адмірал" ми й побачимо чи армія ходить по морю чи плаває...
П.С: це похвалюся що заробітня плата в нас на гривень 300 більша це як мінімум, є можливість кар'єрного росту і стаж іде рік за півтора...
П.П.С: хоча це вже більше схоже на пропаганду....
13 Бер 2010 о 10:27
До Захар Треми: ну це вже явийсь спецпідрозділ, якщо ти з Рівного то я мабуть зрозумів який. 
Якщо я правильно зрозумів і це все таки спецпідрозділ, то в звичайних частинах не дивлячись на рід військ зарплата і матеріальне становище майже не відрізняєця. 

До речі президент наголосив що не відмовляєця від жодного пункту своєї кампанії стосовно армії... будем надіятись.
13 Бер 2010 о 17:10
Видалено автором повідомлення.
13 Бер 2010 о 19:36
Видалено автором повідомлення.
13 Бер 2010 о 19:43
До Trane: це не спецпідрозділ... це ДПСУ
14 Бер 2010 о 17:20
До Захар Треми: ти хочеш сказати що прикордонникам платять більше чим наприклад десантникам ?
14 Бер 2010 о 17:43
До Trane: а що роблять десантники на даний момент для охорони країни? Чи є в аеромобільних військах чи морській піхоті бойові чергування? Я не хочу нікого образити (бо сам стрибав), але на даний момент прикордонна служба це одне з самих бойових та дієвих формувань нашої країни. Я не враховую війська спеціального призначення, внутрішні війська і комендантські підрозділи. З цього можу зробити висновки, а також зі слів знайомих які проходять контрактну службу в ЗСУ (+ твої слова: на контракті за 900 грн), то у нас заробітня плата не буває меншою 1120 гривень + виплати за харчування. І то треба нормально тупити, щоб мінімальнку зарплату отримувати. Хоча і до армії як такої ми неналежимо
16 Бер 2010 о 18:51
Питання: Якщо йти на контракт то скільки платять?
16 Бер 2010 о 18:51
Чому так багато проти? Там що каторга якась? чи чмитрить там вас будуть? Хоть спробуєте як воно! А я наприклад йду в армію! Здам ЗНО щоб доказать що я не тупий,і що я мав право вибору між універом і армією! А в армію йду..просто хочу спробувати в житті багато чого!
16 Бер 2010 о 20:33
До Doctor Rock: платять не багато, якщо постаратися то на гражданці можна знайти набагато кращу і оплачуванішу роботу. Армія це дуже специфічна структура нашого суспільства... Там зберегти власну гідність і індивідуальність дуже важко, а часом і неможливо. Як кажуть "безобразно - зато однообразно". Армія це медаль з двома сторонами. я не хочу повторювати слова шановного Trane, бо він все дуже грамотно розписав. Хочу швидше доповнити його. В армії потрібні хороші спеціалісти, а не бидло яке щороку призивається і до цього на гражданці бухало і било мордаси собі подібним. Вся проблема в тому щоб піднятися над цим бидлом, яке біситься від присутності розумніших "шарящих" фахівців і починає його чмирити. Армія це швидше війна духу і сили волі. Якщо ти не боїшся що тебе можуть окунути з головою в лайно і ти впевнений, що зможеш звідти піднятися, то ласкаво просимо. А якщо ти невпевнений в собі, не поспішай з вибором. Бо є шанс не повернутися назад нормальним. Не в розумінні з відбитою головою (хоча бувають і такі випадки), а з ущербною психікою, бо щоб вижити там тобі прийдеться стати бидлом
17 Бер 2010 о 10:45
До Захар Треми:
*задумався*
Cторінка:
1... 8 9