4 Лип 2009 о 13:50
Щось не знайшов тут подібної теми
. Тема не стосується духовних особливостей дівчат, а виключно вигляду дівчат. Стосується хлопців і дівчат. Йдети, наприклад, ви по вулиці, бачете одну, другу дівчину, в них щось вам не подобається, що?
. Тема не стосується духовних особливостей дівчат, а виключно вигляду дівчат. Стосується хлопців і дівчат. Йдети, наприклад, ви по вулиці, бачете одну, другу дівчину, в них щось вам не подобається, що?
До Ramon: Ти не смійся
. Я аналогічну тему про хлопців створив.
. Я аналогічну тему про хлопців створив.
До mrHaPpY:
Свой вариант - все из выше перечисленного (:
Ну, дівчата, які все це поєднують зустічаються досить рідко
Свой вариант - все из выше перечисленного (:
Ну, дівчата, які все це поєднують зустічаються досить рідко
До Літачок Бобо:фейс сіські ну і те шо курит напрягає
До Літачок Бобо: містер хепі прав я тош коли прочітав список то розтірявся даж за шо голосувать. добав ще один пункт
а шо касаєтя не зовнішності то мене напрягає коли сбе ставлять више криши(сюда можна і гордість віднести) так само і в хлопцях
а шо касаєтя не зовнішності то мене напрягає коли сбе ставлять више криши(сюда можна і гордість віднести) так само і в хлопцях
До Rider: це в більшості випадків підпадає під "Дибільний вираз обличчя".
До Pro100 Pric All: Я думаю, мало комусь щось з вищеперехованого сподобається, але багатьом людям (і мені теж) багато пунктів не завадить спілкуватись з дівчиною, ще багатьом завести стосунків. Тобто тут цікаво, що найбільш негативне для вас.
До Rider:
у тебена все є своя думка, тому я не хочу с тобой спорить Стосовно дибільного вигляду обличчя, спорити не треба, я сам не впернений.
у тебена все є своя думка, тому я не хочу с тобой спорить Стосовно дибільного вигляду обличчя, спорити не треба, я сам не впернений.
До Relaxxx:одна брова і око на пуп натянуте
До Relaxxx: Це важко описати, мається на увазі такий вираз, який говорить, що дівчина не сильно розумна або намагається щось показати своїм виразом, наприклад, яка вона класна, але при цьому в неї не дуже добре виходить.
До Літачок Бобо:
Гламурных не люблю
Гламурных не люблю
Уточнив варіант: "Дибільний вираз обличчя" бо слово пафос, як на мене тут не сильно підходило.
До Літачок Бобо: В цій темі невистачає ще одного показника - макіяж))) От буває ідеш по вулиці і ось воно - чудо природи, бо вже так наклала тої косметики, що незрозуміло де її губи, очі...і т.д.)))) Тобто не вміє нею користуватися...
До Літачок Бобо: цікаво!
Вже 25 проголосувало
і варіати:
Маленькі груди
0% (0)
Великий зад
0% (0)
Особисто я проголосувава за :
Дибільний вираз обличчя, намагання показати себе дуже продвинутою в чомусь...
28% (7)
Вже 25 проголосувало
і варіати:
Маленькі груди
0% (0)
Великий зад
0% (0)
Особисто я проголосувава за :
Дибільний вираз обличчя, намагання показати себе дуже продвинутою в чомусь...
28% (7)
До Літачок Бобо:
Тебе не кажется что большой зад это всё-таки достоинство?)) Естественно если к нему не прилагается общая жирность тела, целюлит, обвисшите сиськи и всё такое в том же духе.
Тебе не кажется что большой зад это всё-таки достоинство?)) Естественно если к нему не прилагается общая жирность тела, целюлит, обвисшите сиськи и всё такое в том же духе.
Популярні теми розділу
- Мій перший раз
- 1266 переглядів
- Анальный секс
- 1174 переглядів
- Презервативи
- 989 переглядів
- после секса.....
- 945 переглядів
- мастурбація - це ...
- 844 переглядів