До SlimBoy Fat:та да блін почує, НІКОЛИ вона від мене нічого не почує ризикувати стосунками тепершніми щоб вирішувати якісь проблеми з колишніми? задрало,я вже хочу поміняти номери телефону з кантакта удалився,радий що в аську не ломляться
До Big Beat:
Да ты мачо!
Научи
Да ты мачо!
Научи
До Big Beat:
Не умею.
Я же говорю. Научи меня как это правильно делать.
Не умею.
Я же говорю. Научи меня как это правильно делать.
До Unorthodox:
Блін і зачем мінусити
ну блін якщо не вмієш то підростеш і сам начішся)))
А якщо подивитись без шуток на цю ситуацію то я їм мозг не пудрю і зовсім ніяких зусиль не прикладаю щоб щось там з кимось мутить і ніколи не прикладав, може і тому так все легко получаеться
а то бігаеш за девушками бігаеш а їм це нравиться і вони дальже жопою крутять а так просто попроще треба бути самим собою,і якщо щось має статись то станеться я в цьому довіряюсь долі можна сказати!!
Блін і зачем мінусити
ну блін якщо не вмієш то підростеш і сам начішся)))
А якщо подивитись без шуток на цю ситуацію то я їм мозг не пудрю і зовсім ніяких зусиль не прикладаю щоб щось там з кимось мутить і ніколи не прикладав, може і тому так все легко получаеться
а то бігаеш за девушками бігаеш а їм це нравиться і вони дальже жопою крутять а так просто попроще треба бути самим собою,і якщо щось має статись то станеться я в цьому довіряюсь долі можна сказати!!
До Big Beat:
Блин...
А я думал есть какой-то такой хитрый метод пикапа.
А оказывается за тобой девки бегают просто потому, что ты такой красивый, умный, прикольный и вообще такой весь классный.
Мне значит не суждено достичь твоих вершин
Блин...
А я думал есть какой-то такой хитрый метод пикапа.
А оказывается за тобой девки бегают просто потому, что ты такой красивый, умный, прикольный и вообще такой весь классный.
Мне значит не суждено достичь твоих вершин
До Big Beat:
Ну хоть очки подари.
Ну хоть очки подари.
До Unorthodoх:
пля тобі нєх чим занятись??? такі повідомлення в лічьку писати нада
пля тобі нєх чим занятись??? такі повідомлення в лічьку писати нада
Популярні теми розділу
- Мій перший раз
- 1767 переглядів
- Анальный секс
- 1556 переглядів