11 Лип 2009 о 19:55
тут пишем про ігри новоствореної Ліги Європи УЄФА, і наші клуби, які там виступатимуть. Металург Донецьк зіграє в 2 к.р. з білоруським МТЗ РІПО. перший матч 16 липня
До Dr_doc:
хм! у Донецькаого Металурга шанси більші! але навряд в групу вийде! в 3-му раунді просре(
хм! у Донецькаого Металурга шанси більші! але навряд в групу вийде! в 3-му раунді просре(
Мало шансів шо вийде, може случіться чудо)))
в нас не той рівень ігри, лучше вболівать за іншу команду, іншої країни, в нас неприкольно..
в нас не той рівень ігри, лучше вболівать за іншу команду, іншої країни, в нас неприкольно..
До AmEric@N !D!0t:гггг, а є ще 4 раунд, там Металіст вступає...в 3 Ворскла..., хоча я і не знаю, що за команди в 3 грають, але в 4 напевно уже футбольні сливки вступають...
До west coast:Чого такий писемізм? минулого року і Металіст і Динамо з Шахтою в єврокубках виступили класно, соже цього року наші тоже покажуть щось непогане?
До west coast:Чого такий писемізм? минулого року і Металіст і Динамо з Шахтою в єврокубках виступили класно, соже цього року наші тоже покажуть щось непогане?
До Dr_doc: З Ворскли Металурга і Металіста виступає лише одна достойна команда - Металіст. А в загалі там же дніпро протес подав в суд можливо анулюють результати останього сезону. Чи там вже розібрались я останіх пару днів не спостерігаю?
До dada: треба буде то буду і за белорусів, я висловив свою думку, тут це можна!!
До dada: мені було всьоравно))
До dada: да, на весь пофіг))) я не патріот!!
До pol:да да як було можна, та Тімішоара дома потом продуда німецькому Штутгарту в наступном раунді
Ох Ворскла летить(((
абидна((
абидна((
Популярні теми розділу
- Футбольні прогнози. Українська Прем'єр ліга. (сезон 2010-2011)
- 1458 переглядів
- Футбольна чатівка ,ок?
- 1233 переглядів
- Футбольні трансфери та чутки
- 1925 переглядів
- Чемпіонат світу 2010 в ПАР
- 1615 переглядів
- Ліга Чемпіонів UEFA
- 1175 переглядів
- Верес Рівне(чатівка для вболівальників)
- 1039 переглядів
- Ліга Європи і наші клуби
- 920 переглядів
Прямий ефір