До Shelby: Усі найкращі речі у нашому житті не дістаються нам легко... Треба прикласти багато зусиль, але вони будуть винагороджені)))
До Валіза з Соняшником: ахах...ну я ж не буду ходити з рупором чи оголошення подавати : шукаю ВІРНУ подругу...
від нас тут нічого не залежить...все залежить яка та людина, яка може стати подругою....
від нас тут нічого не залежить...все залежить яка та людина, яка може стати подругою....
До Shelby:
ахахах, хоча з рупором ідея не погана,але так врятлі шо вийде
я думаю що не треба бігати за людьми пропонуючи їм свою дружбу,тоді оовязково знайдеться саме та людина з якою ви зійдетесь характерами))
ахахах, хоча з рупором ідея не погана,але так врятлі шо вийде
я думаю що не треба бігати за людьми пропонуючи їм свою дружбу,тоді оовязково знайдеться саме та людина з якою ви зійдетесь характерами))
Дружба! Вообще нужно ли это понятие?
Чтобы лишний раз понять , что друг может быть предателем
Наверно нужно, ведь кроме того, как подставлять
Дружба учит ещё и прощать! (с)гуф
Чтобы лишний раз понять , что друг может быть предателем
Наверно нужно, ведь кроме того, как подставлять
Дружба учит ещё и прощать! (с)гуф
До Валіза з Соняшником: не завжди хочеться все розказувати рідним, згідна, але рано чи пізно вони всерівно все дізнаються, не від тебе так від інших.
За твої проблеми ніколи ніхто не буде переживати так,як рідні, лише рідна людина тебе зрозуміє і допоможе, адже твої проблеми це і їхні, в якійсь мірі. Подружка може вислухати, порадити, але її це ніколи не буде так хвилювати, як тебе чи рідних, повір, в інших завжди хватає своїх проблем по все горло.
Не потрібно виносити свої проблеми за межі сім"ї, адже більше нікого вони не хвилюють*
За твої проблеми ніколи ніхто не буде переживати так,як рідні, лише рідна людина тебе зрозуміє і допоможе, адже твої проблеми це і їхні, в якійсь мірі. Подружка може вислухати, порадити, але її це ніколи не буде так хвилювати, як тебе чи рідних, повір, в інших завжди хватає своїх проблем по все горло.
Не потрібно виносити свої проблеми за межі сім"ї, адже більше нікого вони не хвилюють*
До -IcePink-: ну так...я з тобою згодна повністю...потрібно радитися з рідними...вони краще зрозуміють і допоможуть...
але от я по собі знаю...в мене є проблема...я сама придумала варіант виходу, порадилась з мамоюю, вона мені сказала ше один вихід, або ж підтримала мій...але чомусь хочеться знати ше чиюсь думку, тобто подруги...і навіть коли знаєш, що це може тобі потім нашкодити (всім розповість, викине на очі) хочеться розказати, порадитись.... або, наприклад, проблема в сім"ї...і з родичами ти вже не порадишся, але тоді краще взагалі самій вирішити і не виносити сміття з дому..
та я згідна шо дійсно найкращою подругою має/може бути мама чи сестра!
але от я по собі знаю...в мене є проблема...я сама придумала варіант виходу, порадилась з мамоюю, вона мені сказала ше один вихід, або ж підтримала мій...але чомусь хочеться знати ше чиюсь думку, тобто подруги...і навіть коли знаєш, що це може тобі потім нашкодити (всім розповість, викине на очі) хочеться розказати, порадитись.... або, наприклад, проблема в сім"ї...і з родичами ти вже не порадишся, але тоді краще взагалі самій вирішити і не виносити сміття з дому..
та я згідна шо дійсно найкращою подругою має/може бути мама чи сестра!
До Shelby: вот вам і жєнская дружба)
До Shelby: я вважаю, що існує...у мене є подруга, з якою ми дружимо вже 14 років...було різне...сварки через хлопців, драки...але зараз ми не можемо натішитись один одним...подорослішали..
Популярні теми розділу
- Які вам подобаються хлопці?
- 1595 переглядів
- маленькі груди і чіткі вилиці - айс!?
- 1208 переглядів
- Про що мріє дывчина?
- 836 переглядів
- Догляд за собою (маленьки таємниці)
- 818 переглядів
- вапрос до дівчят ....
- 784 переглядів
Прямий ефір