3 Сер 2009 о 21:44
народ, все таки створю цю тему, але одразу попрошу не гнать ні накого, а просто висловлювати адекватні пояснення своїй незгоді із фд, і наводити приклади яка фотка підійшлаб краще на цей подіум ( також з адекватним поясненням ), буду сам слідкувати за всіми постами і видаляти все що не буде касаться теми, я думаю ця тема потрібна для творців базіки щоб вони вносили якісь корективи в портал, всім дякую наперед
До dada:ех я всьотакі надеюсь на "жостку крітіку"
До dada: всетаки створили тему))) юхуууу
сьогоднішнє феде серед хлопців фД у Свіма мені фотка понра якась така ненаграна "справжня" не штучна...нз чого мені подобається
а у дівчат взагалі ненра чорно біле фото звичайне ідеї я в ньому не побачила..мені не сподобалось.. і хотілося б шось написать але толку ніякого ж не буде бо он як пишуть і найбільше кумарить:
"мм....фд... так їм, так їм...
а хто погано пише той твоїй "очам" завідує
ну не тільки про "очі" а взагалі ця відповідь дуже часто лунає на негативні відгуки про фото
пі.ес. я так відчуваю ппц моїй кармі можете знижувать але хоть до мінусів плз не доводьте..гг
сьогоднішнє феде серед хлопців фД у Свіма мені фотка понра якась така ненаграна "справжня" не штучна...нз чого мені подобається
а у дівчат взагалі ненра чорно біле фото звичайне ідеї я в ньому не побачила..мені не сподобалось.. і хотілося б шось написать але толку ніякого ж не буде бо он як пишуть і найбільше кумарить:
"мм....фд... так їм, так їм...
а хто погано пише той твоїй "очам" завідує
ну не тільки про "очі" а взагалі ця відповідь дуже часто лунає на негативні відгуки про фото
пі.ес. я так відчуваю ппц моїй кармі можете знижувать але хоть до мінусів плз не доводьте..гг
До dada: нормальная тема)
мое мнение: есть такие люди (не будем уточнять их ники) которые выкладывают свои фоты и на них обязательно будет достаточно много голосов какая бы нибыла простецкая фота. Просто есть група людей которая просто голосует и кликает на фотки только своих знакомых...
Для того что б фотка человека который тока попал на этот сайт и не имеет сдесь много друзей получила ФД - надо что б это была sexygirl с большыми сиськами или же просто ОЧЕНЬ неординарной фотой - и то я очень СОМНЕВАЮСЬ!
мое мнение: есть такие люди (не будем уточнять их ники) которые выкладывают свои фоты и на них обязательно будет достаточно много голосов какая бы нибыла простецкая фота. Просто есть група людей которая просто голосует и кликает на фотки только своих знакомых...
Для того что б фотка человека который тока попал на этот сайт и не имеет сдесь много друзей получила ФД - надо что б это была sexygirl с большыми сиськами или же просто ОЧЕНЬ неординарной фотой - и то я очень СОМНЕВАЮСЬ!
До Broken dream:те шо понра то тра писать свіму в коменти . тут має буть трохі не то)
До Pro100 Pric All: оуу ок неуважна сорі..поняв не дурак..гг
До second chance: да, згодна з тобою...
людині, невідомій тут дуууже важко потрапити на фд, або не в фд справа, а просто в увазі...фотку цієї людини навіть ніхто не відкриєє!!!!
п.с. сорі за оффтоп, більше не буду))
людині, невідомій тут дуууже важко потрапити на фд, або не в фд справа, а просто в увазі...фотку цієї людини навіть ніхто не відкриєє!!!!
п.с. сорі за оффтоп, більше не буду))
До username: полностью согласен...
До username: ідея не погана. Я навіть руки підніс щоб поаплодувати, але передумав... точніше мене ледь не знудило. Від чого? Від умища смайлов і конченої мови лАФФФнИх дЄФФФаЧек=**** (
),від обмежених мешканців порталу.
),від обмежених мешканців порталу.
До Shelby:
До second chance:
1) ви хочете сказати, шо тут появилась СЄКТА, братство на чолі з модераторами))) так і є!!! вони фсюди
2) сьогоднішній фото дня http://bazika.net/gallery/photo/44323 присвячую віршик)))
шоб на фото дня попасти
треба фотік класний мать
позу сексі нада вибрать
і трошки сісі показать))))) я не поет))) я учусь)))
До dada: чувак респект трохи мене випередив зі створенням теми
А справедливість саммер може встановити, якшо йомуу буде не тяжко переписати код галереї))
До second chance:
1) ви хочете сказати, шо тут появилась СЄКТА, братство на чолі з модераторами))) так і є!!! вони фсюди
2) сьогоднішній фото дня http://bazika.net/gallery/photo/44323 присвячую віршик)))
шоб на фото дня попасти
треба фотік класний мать
позу сексі нада вибрать
і трошки сісі показать))))) я не поет))) я учусь)))
До dada: чувак респект трохи мене випередив зі створенням теми
А справедливість саммер може встановити, якшо йомуу буде не тяжко переписати код галереї))
да юзернейм видвінув класну ідею. кідай її в пропозиції і побажання. тебе тут вже паро чел підтримаютьітак! всьотакі ніхто і наосмілиця розкрітікувать ФеДе?)
ато одні офтопи)
ато одні офтопи)
До DOOB: нащот фото дня цього ти правий..да фото гарне але прикритись би трішки...є фото еро фото яякі як просто ну як фотомистецтво...а такі фото може будь яка зробить і викласти і будуть писати одне і теж..я зараз взагалі не розумію чим вже прикольно на фд бути..може через те шо я переболіла цим?.....
До Dassler:
Ну ти подумай сам. Якщо будуть "умища смайлов і конченої мови лАФФФнИх дЄФФФаЧек=**** " То адміни матимуть повне право удалить фотку, оскільки голоса були відверто накінуті...по звичці чи як там ще у "обмежених мешканців порталу" буває.
А то зараз просто бісить ситуація . 40+ голосов - маскімум 10 комєнтов.
Брєд!
Ну ти подумай сам. Якщо будуть "умища смайлов і конченої мови лАФФФнИх дЄФФФаЧек=**** " То адміни матимуть повне право удалить фотку, оскільки голоса були відверто накінуті...по звичці чи як там ще у "обмежених мешканців порталу" буває.
А то зараз просто бісить ситуація . 40+ голосов - маскімум 10 комєнтов.
Брєд!
До DOOB: ахахах...віршик крутий...про це в нас є інша тема - заходь, почитай
____
нє, не сєкта на чолі з модераторами, нє...не це, а то шо просто більшість люблять поцьомать одне місце більш відомим юзерам і в цьому ті юзери не винні, а ті, хто цьомають...але ж від цього їхня популярність не підніметься!!!!
____
нє, не сєкта на чолі з модераторами, нє...не це, а то шо просто більшість люблять поцьомать одне місце більш відомим юзерам і в цьому ті юзери не винні, а ті, хто цьомають...але ж від цього їхня популярність не підніметься!!!!
я придумав як знищить погоню за фд і його престиж.
можна щодня вставлять в цю тему свіженькі фд і коментувать їх - нє, не гнать з них а обгрунтовано підкреслювать плюси і мінуси. і в кого набереться докіріщя мінусів він те своє фото на фд просто видалить. або іншого разу подібного не поставить. таким чином не буде керні на фд, хоча б у переважній більшості.
ріл зверніть увагу на пропозицію...
можна щодня вставлять в цю тему свіженькі фд і коментувать їх - нє, не гнать з них а обгрунтовано підкреслювать плюси і мінуси. і в кого набереться докіріщя мінусів він те своє фото на фд просто видалить. або іншого разу подібного не поставить. таким чином не буде керні на фд, хоча б у переважній більшості.
ріл зверніть увагу на пропозицію...
До pol: а может рядом с голосом в + добавить голос в -
пусть люди в минуса заходят....
пусть люди в минуса заходят....
До pol: я за.бо це вже набридло..типу:проголосуй за фото...а якшо воно мені не нра то шо я маю голосувать шоб просто потім на мене зла не тримали....взагалі ситуація з ФД просто бісить вже(краще взагалі відмінили би це..аел тоді у базіки не було б фішки своєї..хоча є багато заслужених фд які просто варті нашої уваги
Популярні теми розділу
- Потрібні ньюсмейкери (оновлено)
- 662 переглядів
- обговорення фд
- 1770 переглядів
- ПРОГОЛОСУЙТЕ ЗА МЕНЕ (тільки скарги, інакше відразу БАН)
- 1624 переглядів
- Конкурс Міс і Містер Труселя. Bazika Party.
- 1123 переглядів
- Bazika 2.0
- 878 переглядів
Прямий ефір