До Ms O:
та да....на тон світліше і ще посічене))
Мій природній колір - русявий...але теж часто чую компліменти від перукарів... Якось наважилась піти зробити мелірування, то мене сама перукарка відговорила, сказала щоб я навіть і не думала про таке, що в мене всій колір гарний (і це при тому, що вона мені просто знайома)... Після тогго я про фарбування і не думала. А це якось захотілось всетаки чогось новенького і пофарбувалась на тон темніше, але добре що не фарбою, а бальзамом, який швидко змився. Лишній раз переконалась, що всетаки мені дійсно краще зі своїм кольором
... Але якось не витримала і зробила парубілих і чорних пасом...і мені вистачає) Хоча чорних після моря навіть і не видно))
та да....на тон світліше і ще посічене))
Мій природній колір - русявий...але теж часто чую компліменти від перукарів... Якось наважилась піти зробити мелірування, то мене сама перукарка відговорила, сказала щоб я навіть і не думала про таке, що в мене всій колір гарний (і це при тому, що вона мені просто знайома)... Після тогго я про фарбування і не думала. А це якось захотілось всетаки чогось новенького і пофарбувалась на тон темніше, але добре що не фарбою, а бальзамом, який швидко змився. Лишній раз переконалась, що всетаки мені дійсно краще зі своїм кольором
... Але якось не витримала і зробила парубілих і чорних пасом...і мені вистачає) Хоча чорних після моря навіть і не видно))
це вибір кожного, але якщо не зловживати красінням волосся то я рахую шо це +.те що казали "природний колір не може не підходити" - абсолютна фігня. дуже багато негарних кольорічів, хоча є і дійсно гарні. в мене вроді нормальний але всерівно підфарбовуюсь, просто люблю щось міняти))а на рахунок того що "ой пішла раз покрасила і волосся солома" - тоже еруна, залежить від індивідуального волосся людини, в мене подруга напевно з років 11-12 фабується так жостко і в неї настільки лагідне волосся що ніхто не віритьь як воно таке витримує.
В листопаді того року вперше пофарбувала волосся.....і тепер точно ніколи цього робити не буду) Тільки зараз відновила свій колір природній. Якщо волосся хороше, то навіщо фарбувати? З іншого боку поміняти імідж можна легко.....потрібно просто підібрати колір і не економити на фарбі, якщо волосся вам жаль
в 13 років зробила міліровку а потім в 15років перефарбувалася в білий але він був не білий (( потім пофарбувалась тоніками різними а в 16 років знов в блондинку (и волосся в мене мьяке і ніяка там не солома)
Хто хоче фарбуватися в білий і бути блондинкой в домашніх умовах:
1)запам^ятайте за 1 раз білявкой не станеш
2)щоб пофарбуватися в білий якщо у вас темне волосся треба спочатку пофарбуватися не в білий,а в світло русий а 2раз вже в білий і ви білявка
3)користуйтесь бальзамамі для віфарбованого волосся
Хто хоче фарбуватися в білий і бути блондинкой в домашніх умовах:
1)запам^ятайте за 1 раз білявкой не станеш
2)щоб пофарбуватися в білий якщо у вас темне волосся треба спочатку пофарбуватися не в білий,а в світло русий а 2раз вже в білий і ви білявка
3)користуйтесь бальзамамі для віфарбованого волосся
ніколи не фарбувала да і не хочу. головне щоб волосся було доглянуте і не посічене.
дівчата,моя вам порада!Ніколи не фарбуйтесь у жосткий блонд!Дуже палить!!!або просто потім треба фарбувати не все волосся,а корені,як відростає!
Я була майже блондинкою,а тепер "темна"
. І от не знаю як коли з темної перефарбовуватися в білявку,але з білявки в темний дуже важко. Томущо весь час та дурна фарба змивається
. Я вже в темний пофарбована (з часів білявки) 4 рази,і все-рівно ще трошки видно "сліди прєбиванія" блонд волосся
.
А от по поводу чи нормально це,коли дівчина фарбується,то думаю шо це цілком природньо. Не завжди так буває шо від природи колір волосся пасує до зовнішності. Тому фарбування-це вихід.
. І от не знаю як коли з темної перефарбовуватися в білявку,але з білявки в темний дуже важко. Томущо весь час та дурна фарба змивається
. Я вже в темний пофарбована (з часів білявки) 4 рази,і все-рівно ще трошки видно "сліди прєбиванія" блонд волосся
.
А от по поводу чи нормально це,коли дівчина фарбується,то думаю шо це цілком природньо. Не завжди так буває шо від природи колір волосся пасує до зовнішності. Тому фарбування-це вихід.
До Lisa Kuznietsova: я оце пару днів назад перефарбувалась з білявки в чорний)) теж не ідеально взялось (є декілька прядєй світлих)...ну потім пофарбую ще раз і побачу як воно буде)
так....це вихід, або коли просто не подобається свій колір чи хочеться змін....
мені чомусь набридає одноманітність....
так....це вихід, або коли просто не подобається свій колір чи хочеться змін....
мені чомусь набридає одноманітність....
Раніше дуже хотіла пофарбувати волосся,десь в класі 7-8,тоді багато з моїх знайомих фарбувалися.а мені мама не дозволила. А зараз я й не хочу фарбуватись,мені подобається мій природній колір,до того ж в мене густе і м"яке волосся,не користуюсь кондиціонерами і масками,а воно виглядає чудово...Не хочу щоб волосся було схоже на солому.!!!
Заздрю тим людям у яких немає манії перефарбовувати волосся. Особисто мені ж шось робиться коли довго хожу з однією зачіскою. Особливо люблю яскраві кольори. Рожеві, сині пасма... Тому оточюючі не завжди адекватно ставляться до мене хд
я взагалі не крашу волосся,я абсолютно задоволена своїм кольором ,до того ж він мені пасує. Проти фарбування немаю нічого проти. Також я не погоджуюсь з твердженням,що природа робить завжди краще.....Бо якщо логічно подумати,то що нам тепер не скубати брови,бо їх такими створила природа,чи не робити епіляціції?))))) Якщо дівчині подобається той чи інших колір воолосся і він їй дійсно йде,то тут немає нічого такого,тим паче що його можна відновити-зараз є купа засобів-вибирай який схочеш.
мы наверное красим волосы, и вообще меняем всё что только возможно, ради упокоения души, потому что лично я не могу что бы не изменить в себе что-нибудь через определенной промежуток времени, вот только не давно была блондинкой, теперь с миллировочкой, но девочки действительно не окрашивайтесь на блондинку-блондинку, волосы теряют свою силу, блеск и густоту - это самый не щадящий цвет, в который только можно перекраситься, а экспериментировать со своей внешностью, нам как прекрасной половине человечества просто необходимо, главное в лучшую сторону)
первый раз покрасилась лет в 13 наверное... в черный (от природы волосы каштановые). потом бордовый тоник. а потом пошло-поехало..... высветлялась, тонировалась, высветлялась, красилась, довысветлялась до состояния соломы, успокоилась на время. и опять. черный, потом розовый, потом рыжый, потом блондинистый, потом полбашки белой, полбашки черной, потом в коричневый...и.... хух... полтора года уже не крашу волосы. но всеравно видно что они подуставшие. конечно же... после семи лет экспериментов....
я не жалуюсь на свій колір волося...(він мені і такім подобається)
але інколи можу зробить міліровку це так аби освітлить колір волосся)
але інколи можу зробить міліровку це так аби освітлить колір волосся)
перший раз пофарбувала волосся на ДН в 19 років. стала наглєє - рижая тєпєрь)))
ставлюсь позитивно..
перший раз пофарбувала волосся в років десь 11))...ахаха......кольором таким майже червоним....ярко рижим..))..попросила мамину краску щоб пофарбувати трішки...волося один кінчик....а вишно шо десь покрасила 15 см знизу до верху...))...добре шо хочь не з корнів начінала..))....до того було і покрашено рушник, рукі мої....фен.....і ще там дрібничькі деякі..))
мама як побачила мені її жалко стало..думала в неї шок буде..))...зато тато сказав шо гарно..)))
поміт мені начяло вона не нра і я ревіла....))...то мама на другий день пішла в перукрню завела мене і обстригла блін десь по плечі....жалко було волося..)))
перший раз пофарбувала волосся в років десь 11))...ахаха......кольором таким майже червоним....ярко рижим..))..попросила мамину краску щоб пофарбувати трішки...волося один кінчик....а вишно шо десь покрасила 15 см знизу до верху...))...добре шо хочь не з корнів начінала..))....до того було і покрашено рушник, рукі мої....фен.....і ще там дрібничькі деякі..))
мама як побачила мені її жалко стало..думала в неї шок буде..))...зато тато сказав шо гарно..)))
поміт мені начяло вона не нра і я ревіла....))...то мама на другий день пішла в перукрню завела мене і обстригла блін десь по плечі....жалко було волося..)))
Популярні теми розділу
- Які вам подобаються хлопці?
- 1602 переглядів
- маленькі груди і чіткі вилиці - айс!?
- 1365 переглядів
- Про що мріє дывчина?
- 842 переглядів
- Догляд за собою (маленьки таємниці)
- 821 переглядів
- вапрос до дівчят ....
- 789 переглядів