Авторизація
Логін:
Пароль:
ЯК ви ставитесь до фарбування?
Re: Фарбування волосся.
7 Сер 2009 о 20:25
До Ms O:
та да....на тон світліше і ще посічене)) 
Мій природній колір - русявий...але теж часто чую компліменти від перукарів... Якось наважилась піти зробити мелірування, то  мене сама перукарка відговорила, сказала щоб я навіть і не думала про таке, що в мене всій колір гарний (і це при тому, що вона мені просто знайома)... Після тогго я про фарбування і не думала. А це якось захотілось всетаки чогось новенького і пофарбувалась на тон темніше, але добре що не фарбою, а бальзамом, який швидко змився. Лишній раз переконалась, що всетаки мені дійсно краще зі своїм кольором... Але якось не витримала і зробила парубілих і чорних пасом...і мені вистачає) Хоча чорних після моря навіть і не видно))
7 Сер 2009 о 20:37
це вибір кожного, але якщо не зловживати красінням волосся то я рахую шо це +.те що казали "природний колір не може не підходити" - абсолютна фігня. дуже багато негарних кольорічів, хоча є і дійсно гарні. в мене вроді нормальний але всерівно підфарбовуюсь, просто люблю щось міняти))а на рахунок того що "ой пішла раз покрасила і волосся солома" - тоже еруна, залежить від індивідуального волосся людини, в мене подруга напевно з років 11-12 фабується так жостко і в неї настільки лагідне волосся що ніхто не віритьь як воно таке витримує.
8 Сер 2009 о 00:06
В листопаді того року вперше пофарбувала волосся.....і тепер точно ніколи цього робити не буду) Тільки зараз відновила свій колір природній. Якщо волосся хороше, то навіщо фарбувати? З іншого боку поміняти імідж можна легко.....потрібно просто підібрати колір і не економити на фарбі, якщо волосся вам жаль
9 Сер 2009 о 19:05
в 13 років зробила міліровку  а потім  в 15років перефарбувалася  в білий але він  був не білий (( потім пофарбувалась тоніками різними  а в 16 років знов в блондинку (и волосся в мене мьяке  і ніяка там не солома)
Хто хоче фарбуватися в білий і бути блондинкой в домашніх умовах:
1)запам^ятайте за 1 раз білявкой не станеш
2)щоб  пофарбуватися  в білий якщо у вас темне волосся треба спочатку пофарбуватися не в білий,а в світло русий а 2раз вже в білий і ви білявка
3)користуйтесь бальзамамі для віфарбованого волосся
10 Сер 2009 о 14:40
ніколи не фарбувала да і не хочу.  головне щоб волосся було доглянуте і не посічене.
10 Сер 2009 о 14:50
дівчата,моя вам порада!Ніколи не фарбуйтесь у жосткий блонд!Дуже палить!!!або просто потім треба фарбувати не все волосся,а корені,як відростає!
10 Сер 2009 о 15:07
До Анна Кошка: гмм....дякую за пораду)))
я максимум це робила густу міліровку)
то норм...хоча волосся трохи вилазило))) ну як і в всіх, хто фарбує впринципі)
20 Сер 2009 о 00:47
Я була майже блондинкою,а тепер "темна". І от не знаю як коли з темної перефарбовуватися в білявку,але з білявки в темний дуже важко. Томущо весь час та дурна фарба змивається . Я вже в темний пофарбована (з часів білявки) 4 рази,і все-рівно ще трошки видно "сліди прєбиванія" блонд волосся .

А от по поводу чи нормально це,коли дівчина фарбується,то думаю шо це цілком природньо.  Не завжди так буває шо від природи колір волосся пасує до зовнішності. Тому фарбування-це вихід.
20 Сер 2009 о 16:29
До Lisa Kuznietsova: я оце пару днів назад перефарбувалась з білявки в чорний)) теж не ідеально взялось (є декілька прядєй світлих)...ну потім пофарбую ще раз і побачу як воно буде)
так....це вихід, або коли просто не подобається свій колір чи хочеться змін....
мені чомусь набридає одноманітність....
24 Жов 2009 о 14:32
Раніше дуже хотіла пофарбувати волосся,десь в класі 7-8,тоді багато з моїх знайомих фарбувалися.а мені мама не дозволила.  А зараз я й не хочу фарбуватись,мені подобається мій природній колір,до того ж в мене густе і м"яке волосся,не користуюсь кондиціонерами і масками,а воно виглядає чудово...Не хочу щоб волосся було схоже на солому.!!!
24 Жов 2009 о 14:41
Заздрю тим людям у яких немає манії перефарбовувати волосся. Особисто мені ж шось робиться коли довго хожу з однією зачіскою. Особливо люблю яскраві кольори. Рожеві, сині пасма... Тому оточюючі не завжди адекватно ставляться до мене хд
24 Жов 2009 о 20:19
До Sweety Kitty: ггг...ага..от і я так само......набридає один і той самий колір..зараз чорна...важко буде потім перефарбуватись)
25 Жов 2009 о 00:34
До Shelby: чьо важко ? Оо
можна  в темно пепельну ))
25 Жов 2009 о 12:20
До Relaxxx: та кажуть, шо важко..але просто піти, вибілити і далі фарбуйся в який хочеш...ну трошки волосся попалиш...але іншого виходи немає...хіба шо відрощувати...але мені таке не подобається)
26 Жов 2009 о 10:55
я взагалі не крашу волосся,я абсолютно задоволена своїм кольором ,до того ж він мені пасує. Проти фарбування  немаю нічого проти. Також я не погоджуюсь з твердженням,що природа робить завжди краще.....Бо якщо логічно подумати,то що нам тепер не скубати брови,бо їх такими створила природа,чи не робити епіляціції?))))) Якщо дівчині подобається той чи інших колір воолосся і він їй дійсно йде,то тут немає нічого такого,тим паче що його можна відновити-зараз є купа засобів-вибирай який схочеш.
7 Лис 2009 о 00:57
мы наверное красим волосы, и вообще меняем всё что только возможно, ради упокоения души, потому что лично я не могу что бы не изменить в себе что-нибудь через определенной промежуток времени, вот только не давно была блондинкой, теперь с миллировочкой, но девочки действительно не окрашивайтесь на блондинку-блондинку, волосы теряют свою силу, блеск и густоту - это самый не щадящий цвет, в который только можно перекраситься, а экспериментировать со своей внешностью, нам как прекрасной половине человечества просто необходимо, главное в лучшую сторону)
7 Лис 2009 о 01:08
первый раз покрасилась лет в 13 наверное... в черный (от природы волосы каштановые). потом бордовый тоник. а потом пошло-поехало..... высветлялась, тонировалась, высветлялась, красилась, довысветлялась до состояния соломы, успокоилась на время. и опять. черный, потом розовый, потом рыжый, потом блондинистый, потом полбашки белой, полбашки черной, потом в коричневый...и.... хух... полтора года уже не крашу волосы. но всеравно видно что они подуставшие. конечно же... после семи лет экспериментов....
25 Гру 2009 о 12:12
я не жалуюсь на свій колір волося...(він мені і такім подобається)
але інколи можу зробить міліровку це так аби освітлить колір волосся)
30 Гру 2009 о 00:29
перший раз пофарбувала волосся на ДН в 19 років. стала наглєє - рижая тєпєрь)))
30 Гру 2009 о 00:43
ставлюсь позитивно..
перший раз пофарбувала волосся в років десь 11))...ахаха......кольором таким майже червоним....ярко рижим..))..попросила мамину краску щоб пофарбувати трішки...волося один кінчик....а вишно шо десь покрасила 15 см знизу до верху...))...добре шо хочь не з корнів начінала..))....до того було і покрашено рушник, рукі мої....фен.....і ще там дрібничькі деякі..))
мама як побачила мені її жалко стало..думала в неї шок буде..))...зато тато сказав шо гарно..)))
поміт мені начяло вона не нра і я ревіла....))...то мама на другий день пішла в перукрню завела мене і обстригла блін десь по плечі....жалко було волося..)))