То сама интересная програма по ТВ))Как сядеш смотреть,так и до конца..)
Да там такую жесть иногда показуют.. Он про мавсонов..Незнаеш верить или нет)
До GoAndSmile: Ця програма руйнівна. Вона змушує людей усього боятись, отак їх послухати , то треба закритись вдома і не виходити, і то щось і в цьому погане, краще випаруватись.
Я думаю , що з усього, що вони говорять лише 5% правди, а все більшість лише для збільшення рейтингу
Я думаю , що з усього, що вони говорять лише 5% правди, а все більшість лише для збільшення рейтингу
До TORES:Василю, слово зараз пишеться з буквою з у кінці, мені за тебе соромно
от чомусь в більшості таких програм Паралельний світ, чи Битва екстрасенсів, є ведучий, бо вони не бояться за якість передачі,адже зазвичай, коли не подобається програма то всі перетензії до ведучих чи журналістів... а В інфошоці, я ні разу не бачила ні ведучого, ні журналістів
та це бред!
дуже добре запамятався сюжет про машину часу. типу чоловік винайшов її, а журналісти інфошоку вирішили випробувати. ще з таким захватом розказували. короче, залізли вони в той подвал і нікуди та журналістка не перемістилась, ні в майбутнє, ні в минуле.
то нашо було показувати це?
та й взагалі багато не правдивої інфи!
дуже добре запамятався сюжет про машину часу. типу чоловік винайшов її, а журналісти інфошоку вирішили випробувати. ще з таким захватом розказували. короче, залізли вони в той подвал і нікуди та журналістка не перемістилась, ні в майбутнє, ні в минуле.
то нашо було показувати це?
та й взагалі багато не правдивої інфи!
До eMZetik:там іноді є ведучі, але дуже рідко
наприклад, коли репортаж якийсь
наприклад, коли репортаж якийсь
після цієї програми в мене друг перестав колбасу їсти!(хотів прожити довше),але коли дізнався що наше повітря теж шкідливе, і кінець світу від інопланетян у 2012, кінув усе,
і почав питти
і почав питти
Популярні теми розділу
- Останній фільм,який ви подивилися?
- 3402 переглядів
- Цитати з Фільмів
- 1748 переглядів
- Який фільм рекомендуєте подивитися?
- 1206 переглядів
- Емма Уотсон
- 1054 переглядів
- Серіали