блін... як мені це подобається) Основний тезис противників це "бухали самі - дайте і нам" просто шикарний) Максимальний рівень дегенератизму молоді на лице) Шановні неповнолітні: я ше теж дитя але принаймні маю 21 рік, і почав я курити ше в 11 років... курю досі і кинути не можу.. хоча хочу... А знаєте як я почав курити? Нещаслива "лябовь", повний відчай, вона з другим - "крутим" який курить а я лохос шо не вміє затягнутися. І от я пішов в магазин цілодобовий, попросив пачку елема синього і мені її дали... а далі пішло і поїхало. Якби тоді була подібна акція і мені ту пачку не продали, можливо зараз я і не курив би... От так от. Тепер я хочу шоб на той самий гачок не попали ті хто мають 11 зараз. Бо в 21 вони пожалкують. Шодо алкоголю: тут я категоричний - все крім пива для мене - отрута... Я не п"ю ні на Новий рік ні на своє ДН нічого окрім пива. Ні шампанського ні горілки ні вина. І впринципі живу добре, а пиво - тут просто треба відчувати відношення свого організму до цього напою, вік тут ні при чому, в Європі ще 200 років тому середня норма споживання пива на людину (включаючи 6-и річних) була три літри... і жили подовше ніж сучасні українці.
Акцію підтримую, і ЗРМГО Опір до неї в разі необхідності підключиться.
Акцію підтримую, і ЗРМГО Опір до неї в разі необхідності підключиться.
До Арій: 3 літра на добу?!!
До Obscurantist:
Ага. На минулому тижні читав книгу "смаки раю", там взагалі про всі стимулятори осписано шикарно. І про опіум що ще 100 років тому не був наркотиком і про каву яка вважалась цілительською субстанцією і про все інше. Раджу всім.
п.с. цікаво за що мінус) Я проти опіуму і будь-яких інших наркотиків (навіть марихуана), якшо хтось про це подумав) Просто мав наувазі те, що цікаво почитати як там наші предки "веселились" і з допомогою чого
+Хто взагалі шось читає то обов"язково купіть цю книгу, дізнаєтесь дуже багато нового)
Ага. На минулому тижні читав книгу "смаки раю", там взагалі про всі стимулятори осписано шикарно. І про опіум що ще 100 років тому не був наркотиком і про каву яка вважалась цілительською субстанцією і про все інше. Раджу всім.
п.с. цікаво за що мінус) Я проти опіуму і будь-яких інших наркотиків (навіть марихуана), якшо хтось про це подумав) Просто мав наувазі те, що цікаво почитати як там наші предки "веселились" і з допомогою чого
+Хто взагалі шось читає то обов"язково купіть цю книгу, дізнаєтесь дуже багато нового)
Шодо пива. В Європі не так давно було прийнято розпочинати день зі сніданку "пивним супом" (хліб і картопля зварені на пиві). а пізніше весь день втамовувати спрагу самим пивом - ні кави ні чаю ні іншого жодного гарячого напою тоді взагалі не існувало в Європі, це все привезли вельми недавно до них.
До Арій:
Ти невдаха,я розумію чього та дівчина була з тим "крутим" тому що ти нитиків в якого всі винні в відсутності твого інтелекту крім тебе самого!!!
судячі з росповіді ти просто обізяна,яка побачівши що хтось надів очкі волочіш на сабе также!!!
Ти невдаха,я розумію чього та дівчина була з тим "крутим" тому що ти нитиків в якого всі винні в відсутності твого інтелекту крім тебе самого!!!
судячі з росповіді ти просто обізяна,яка побачівши що хтось надів очкі волочіш на сабе также!!!
До cenik:
))) Оце мені подобається))))))) Може і невдаха... хз... мільярд ще не заробив і анджеліну джолі не відбамбучив))) Такшо буду жити далі і намагатись стати таким крутим як ти))) А шодо того шо почав курити... суспільство ломає всіх... а шодо кохання - то довбне, якшо ти хо сказати шо в тебе його нещасливого не було тоді я можу зробити один висновок: ти гей або імпотент (скоріше друге бо в перших воно мабудь і то буває). І ще, крутий ти наш. не флуди в темі. хочеш спитати про моє особисте життя? Велком в приватні повідомлення або в місто Здолбунів чи Київ...
))) Оце мені подобається))))))) Може і невдаха... хз... мільярд ще не заробив і анджеліну джолі не відбамбучив))) Такшо буду жити далі і намагатись стати таким крутим як ти))) А шодо того шо почав курити... суспільство ломає всіх... а шодо кохання - то довбне, якшо ти хо сказати шо в тебе його нещасливого не було тоді я можу зробити один висновок: ти гей або імпотент (скоріше друге бо в перших воно мабудь і то буває). І ще, крутий ти наш. не флуди в темі. хочеш спитати про моє особисте життя? Велком в приватні повідомлення або в місто Здолбунів чи Київ...
До Клічук:
ну ми робимо і так в Здолбунові кучу акцій) Просто до цієї я не проти приєднатись. А весною, можливо. щось таке і зробимо... Хто зна... В нас просто актив учиться за межами області.
ну ми робимо і так в Здолбунові кучу акцій) Просто до цієї я не проти приєднатись. А весною, можливо. щось таке і зробимо... Хто зна... В нас просто актив учиться за межами області.
До Арій:
Да нах мені твоє життя!!!
А щодо нещасливого кохання то я непочінав після того пити курити чі ще щось і заинувачювати в тому всіх навколо,навідь продавця цигарок в своїх проблемах!!!
Ви сука неофашисти всі такі,тому я недивуюсь!!!
Да нах мені твоє життя!!!
А щодо нещасливого кохання то я непочінав після того пити курити чі ще щось і заинувачювати в тому всіх навколо,навідь продавця цигарок в своїх проблемах!!!
Ви сука неофашисти всі такі,тому я недивуюсь!!!
До cenik: мужик! ще одна людина, свідома, яка знає як прожить життя. та ти йому нічо не обясниш, там уже над головой поработали і в школі вчителі, і тєлік і батьки, я так поняв політики якісь. боже збав таке щастя)
До cenik:
Тормозе, хто ж тобі сказав шо я неофашист?) Ти хоч знаєш хто це такі? І якшо тобі нах моє життя то чого ж ти з нього почав?) Ти взагалі попробуй думати а потім говорити. А проблеми кожного індивідуума і є наслідком проблем суспільства. Проти чого і спрямована ця акція наскільки я розумію... тормоз ти мля...
Тормозе, хто ж тобі сказав шо я неофашист?) Ти хоч знаєш хто це такі? І якшо тобі нах моє життя то чого ж ти з нього почав?) Ти взагалі попробуй думати а потім говорити. А проблеми кожного індивідуума і є наслідком проблем суспільства. Проти чого і спрямована ця акція наскільки я розумію... тормоз ти мля...
а по поводу цієї акції та взагалі про алкоголь з дитинства, напишу таке, дорослі завжди будуть наказувать своїх дітей за бух, бо це є правильно, правильно не тому шо хтось так написав або сказав, а тому що в них є надія на свою дитину шо вона буде жити краще ніж його (її) батьки, бо в нас народ бухав, бухає і є надія шо він перестане бухать, в мене лічно тількі одна прозьба до всіх НЕ ПИЙТЕ ВОДЯРУ , якшо вже пєте то благородні напої тіпа вина (не шмурдялово за 7грн.) а реальне вино, коньяк, бо вони не викликають залежності, а пиво це вобще наркота галіма, сам ще від нього отказаться не можу
Популярні теми розділу
- ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЛЮДИНУ! ПОТРІБНІ ДОНОРИ
- 53 переглядів
- Дівчата, що курять. як ви до цього відосетесь?
- 1697 переглядів
- Соціальна акція "Дитинство без алкоголю"
- 1128 переглядів
- Я не ВКонтакте
- 1015 переглядів
- Суїцид
- 745 переглядів
- Чи варто чекати шлюбу, щоб зайнятися сексом?
- 656 переглядів
Прямий ефір