6 Жов 2009 о 16:52
Очень часто мужчины просыпаются и пытаются решить очевидную проблему. Сильно хочется писать, но из-за
утренней эрекции это не так-то просто сделать! С другой стороны, как можно заняться чем-то другим,
когда так хочется в туалет!? Действительно, жизненно важная проблема. С сильной эрекцией в
туалете почти невозможно попасть в цель. Ваш пенис указывает в неверном направлении, в итоге
вы начинаете попадать куда угодно – на пол, на стену, на себя самого.
Возможно, за годы жизни вы уже выработали вашу собственную технику для решения этой ловушки.
Если же нет – вот несколько методов, которые помогут вам непременно попасть в цель.
Думаю, багатьом знайома ця проблема, знайшов шляхи її вирішення, з однієї сторони вродь смішно, а з іншої - правда ж, йопта
http://fishki.net/comment.php?id=58593
утренней эрекции это не так-то просто сделать! С другой стороны, как можно заняться чем-то другим,
когда так хочется в туалет!? Действительно, жизненно важная проблема. С сильной эрекцией в
туалете почти невозможно попасть в цель. Ваш пенис указывает в неверном направлении, в итоге
вы начинаете попадать куда угодно – на пол, на стену, на себя самого.
Возможно, за годы жизни вы уже выработали вашу собственную технику для решения этой ловушки.
Если же нет – вот несколько методов, которые помогут вам непременно попасть в цель.
Думаю, багатьом знайома ця проблема, знайшов шляхи її вирішення, з однієї сторони вродь смішно, а з іншої - правда ж, йопта
http://fishki.net/comment.php?id=58593
До SlimBoy Fat:прикольна тема, сьогодні зранку дивився ))) Особливо останній спосіб "суперменчиком" сподобався
До White Noise: це треба мати досить простору туалетну кімнату))))))))
До SlimBoy Fat:а можна просто двері в туалет незакривати
Дійсно тут соромитись немає чого, така проблема існує. В мене самий простий і корисний спосіб. Іду сідаю на туалет і на 10-20 сек. задумуюсь про море,пляж, або щось таке що допомагає мені зовсім відключитись від реальності. І що саме цікаво допомагає практично відразу.
Головне не переборщити бо можна тупо реально відключитись, впасти під туалет і надзюхать в штани або ще гірше під кутом прямо собі на голову чи на нову ще не прочитану газету.
Головне не переборщити бо можна тупо реально відключитись, впасти під туалет і надзюхать в штани або ще гірше під кутом прямо собі на голову чи на нову ще не прочитану газету.
До DEN:Головне не переборщити бо можна тупо реально відключитись, впасти під туалет і надзюхать в штани або ще гірше під кутом прямо собі на голову чи на нову ще не прочитану газету - щось в тебе схоже вже було?
До DreadHead: то треба шоб був або великий унітаз, або маленький пісюн в стані ерекції))
До DreadHead:ха, глянь в любу тему на базіці - там куча флуду, за це я і люблю базіку, за те що тут можна побазікати )))
нада решать проблему кардинально отрезать нах и не эрекции..и сцать не будет хотеться ибо столько пива уже не выпьешь на ночь ибо без члена печаль.. фигли пить то ...
Взагаліто в таких випадках я встаю й йду десь по хаті полажу поки він заспокоїться і уляжеться...далі спокійно йду в туалет) але нажаль деколи довго чекати треба поки ляже( - а сцять то хочеться!
Краще всього, це віджатися від пола разів +-40, кров починає наливати м'язи і покидає його. 100% метод, але треба, щоб хоча б мінімальна фізподготовка була.
Хоча всі ті методи також доволі цікаві, там вже й на гімнастику ходити не треба
Я уявляю в забитому тролєйбусі чи маршрутці так с утрєца їхати...
Хоча всі ті методи також доволі цікаві, там вже й на гімнастику ходити не треба
Я уявляю в забитому тролєйбусі чи маршрутці так с утрєца їхати...
До Van Didihl: то є дуже хреново їхати в громадському транспорті в такому стані
До SlimBoy Fat: а таке легко може бути і до цього треба бути готовим...
До SlimBoy Fat:ага особливо в метро в час пік
А якщо ерекція, а в громадському транспорті людей мало і сумки не має прикритися чи газєткі, а ерекція по-справжнньому недєтска, а одягнений легко і все видно...
Популярні теми розділу
- фото-тёлочная на Базике (кому бы надавал по трусам)
- 4769 переглядів
- TOP 5 Дівчат на базіці!!!!!
- 1543 переглядів
- Найважливіше у фігурі дівчини
- 1306 переглядів
- Як підійти Гарно до дівчини... І завести розмову...???
- 945 переглядів
- Куди в Рівному можна зводити дівчину на побачення???
- 918 переглядів