До sv3y: на пляже ямочку копаешь
До second chance:Добре як пляж і пісок, а коли місто і асфальт...
доречі, я вам скажу шо я був в Німеччині, в одній сім,ї, і німці розказали шо в них ше з детства хлопчиків приучають сцать тільки сидя, шо они і роблять дальше всю свою жизнь (общественні параші канешно не принімаються во вніманіє)))).
коли вони взнали шо в нас таким і не пахне, то спеціально для мене поросклеювали на стінах у всіх парашах дома плакати з ковбоєм, якій сцить стоя, він був закреслений красним хрестіком,
а сидячий інтелігент-"сцикун" був обведений голубим маркером - це, мол, правільно.
коли вони взнали шо в нас таким і не пахне, то спеціально для мене поросклеювали на стінах у всіх парашах дома плакати з ковбоєм, якій сцить стоя, він був закреслений красним хрестіком,
а сидячий інтелігент-"сцикун" був обведений голубим маркером - це, мол, правільно.
До albanec11: ну а ты конечно ковбоем там был, и сделал все по-нашему?
До albanec11: да да ))) правда))) не то шо у них стоя не сцут, но типа прилично щитается сидя) я щас в германии то тут в любом общественном туалете наклейки.........а в студенческих "комуналках" то девушки сами пишут на дверях типа "дорогие парни писайте стоя что б мы потом жопой не вытерали ваши испорожнения"
)) вот так то
)) вот так то
Я то сідаю пісяти, і впираю пісюн в ободок, і пісяю, але треба вперти його і всеодно тримати рукою, бо як впреш і пісяєш, то пісюн розслабляється і можна оббризгать кімнату .
Дякую за увагу.
Дякую за увагу.
ще один непоганий спосіб - дивитись такі фотки, правда це може потім негативно вплинути на здоров’я))))
До SlimBoy Fat:милашки
До SlimBoy Fat:Не нада так! Комусь же вони подобаються... кожній тварі по парі!
До Van Didihl:тут більш хочеться сказати - кожній тварі по харі
у каждого свои вкусы...всё относительно, что одному красиво - другому полный отстой)
До Nameless:ех, тобі нас не понять ))) ти вчора не качала Проклятий остров?
До Nameless:вчора хтось з таким ніком як в тебе тянув його у мене в дц РГМ
Популярні теми розділу
- Найважливіше у фігурі дівчини
- 923 переглядів
- Які дівчата вам подобаються?
- 670 переглядів
- Дівчатка )))
- 566 переглядів
- ПОРЄВО ЗАБОРОНИЛИ
- 534 переглядів
- Куди в Рівному можна зводити дівчину на побачення???
- 526 переглядів