Авторизація
Логін:
Пароль:
Людина, яка двіччі по суті засуджена...хто він насправді...як Ви думаєте?
Re: Віктор Янукович: надія України на краще чи бандит, який відбере в України все, що є і немає уже?
6 Лют 2010 о 16:12
он-лайн
До DEN)) вони один одного стоять, але Тимошенко нам рідніша. І між іншим, десь в якомусь топіку ти писав,о Янукович багато чого зробив для України, я попросив щоб ти навів приклади ти так і ненавів(якщо я непомиляюсь)
Re: Віктор Янукович: надія України на краще чи бандит, який відбере в України все, що є і немає уже?
6 Лют 2010 о 16:34
До DEN:Ну а як?На користь, люди дізнаються куди поділа, і проголосують за нього...це шо не користь...?Користь...і він тоді буде впевнений...нє..йому не подобається...подавай йому Президента...то нехай скаже, докаже, а не триндить хрін зна шо
6 Лют 2010 о 18:10
Взавтра Янукович стане президентом. А чи погано це чи добре? - Поживемо та побачимо. Моя думка така, що, напевне, за Ющенка він гірший не буде. Янукович словянської крові. Тимошенко - вірменська єврейка. За благословенням їздила до Папи Римського. Нікому не секрет, що пані Юля використовує екстрасенсів для своєї агітації. Людина, яка вложила міліард в передвиборчу кампанію та хоче будь-якою ціною прийти до влади (мається на увазі стати президентом) мала ймовірність, що буде думати про той же народ, державу. З нинішніх кандидатів, мабуть, таких і не було, які думали про майбутнє держави, а не свого гаманця. Чисто по-людські Янукович здається кращим. В плані команд Ю і Я, суттєво, мабуть, не відрізняються. Хіба, що ПР представляє Рінат Ахметов, єдиний олігарх неєврейської крові. Якщо вибирати серед менших зол - то меншим злом буде Янукович. ІМХО.
6 Лют 2010 о 19:52
До White Noise: Можливо вона і рідніша. Але і це під питанням.Останнім часом із тієї маси теорії яку вона постійно глаголить я вже не можу нічого путнього черпнути , все змішалось, море обіцянок ітд і тд. 
.....
Стосовно Януковича можливо я тоді про щось інше говорив, я не пам"ятаю щоб я говорив про те що він багато зробив. 
.....
До Ангел романтики: Та я розумію але пізно уже говорити, завтра вибори. Юлька до речі теж грозиться розкрити велику таємницю про Януковича, теж після виборів. Сказала що прид"ява буде дуже серйозною. Не знаю, у них свої забубони і свої козирі в кишені. Завтра все буде ясно.
6 Лют 2010 о 20:30
До DEN:Якщо пізно, то навіщо тоді і говорить, що він скаже, куди поділа, як стане Президентом...от нехай стане, а тоді вже говорить, "грамотний"  найшовсь мені...людина Кучми як був так і є...не спроста Кучма налюди появився і давав ось о інтерв'ю...А от її я ще розумію, що після виборів, адже зараз в неї повноважень не має толком, кругом практично люди Януковича
6 Лют 2010 о 22:09
До Ангел романтики:
Якщо пізно, то навіщо тоді і говорить, що він скаже, куди поділа, як стане Президентом. от нехай стане, а тоді вже говорить, "грамотний" найшовсь мені Взагалі-то вона перша таку ініціативу кинула, про те що зробить серйозну заяву на Януковича це ще було до того як він за кредит заговорив.

адже зараз в неї повноважень не має толком, кругом практично люди Януковича Айй не треба тут говорити що їй хтось заважав працювати цих 3 роки. Це все банальні відмазки. Я розумію , що принцип дорожче всього але треба судити реально як все є. Якщо ти гадаєш що вони захопили владу і їх люди всюди то назви хоч один законопроект від ПР який би Юлька і її прибічники не знищили.Та вона постійно для ПР вставляє палки в колеса. Ці три роки вона мала абсолютну владу , що хотіла то робила. Хто не давав порядок навести? У мене слів не має, добре хоч до дефолту не довела, хоча висіли на волосині від цього.
........
Чи ти говориш за те, що зараз багато стратегічних об"єктів у руках регіонів?
9 Лют 2010 о 03:23
До DEN:Бо там є цілком серйозні факти на нього, я це сам не можу знати, ну це і так видно...а вона то зробити, зараз не може, бо всюди його люди...
Я не говорю, що заважав. слова перекручувати не потрібно, просто в нього свої всі люди практично...всі продажні...Ющенко Віктор, Ющенко Петро, Литвинівці, Омельченко, у НУНС вистачає...генпрокуратура, Закарпаття...хватає всюди, по всій Україні...це й так видно...
а які в них законопроекти можуть бути?Як відсторонити Луценка за пару днів до виборів, якого ще знають мої батьки і батьки моїх батьків з самого дитинства...як зміни закон про Вибори, що вся Європа і цивілізований світ, то несприймають...от і всі їх законопроекти...мож ти скажеш соцстандарти, так я тобі більше скажу...то суцільна брехня а не законопроект, підвищення лише 60 коп., і це сказали багато експертів...і знаю більше, бо співпрацюю якраз із Пенсійним Фондом України в Рівненській області, який якраз і видає ці соц.допомоги і пенсії...ось ВСІ ЇХ ЗАКОНОПРОЕКТИ...

а те, що в світі і в тому числі в Україні криза, то Ви не враховуєте, криза ні кого не оминула у світі, не те, що в Україні...те, що стипендії, пенсії, зарплати ще виплачуються зараз, то все, що фігня?Причому без держбюджету...Вам лише подавай гроші, а де вони беруться, нікого не хвилює...

їх по Україні вистачає...всі об'єкти Донбаса РЕГІОНОВСЬКІ здебільшого, це і так зрозуміло...і по Україні їх вистачає, людей Януковича...той же взяти наш АЗОТ...там керівник проянуковиський, і люди говорили, які там працюють, що чинився шалений тиск на них...
9 Лют 2010 о 05:13
Янукович назвав жителів Львова "геноцидами"

Віктор  Янукович, перебуваючи з робочим візитом у Львові, назвав мешканців міста "геноцидами". "Тут зібралися найкращі геноциди країни", - заявив Янукович, чим викликав сміх у присутніх. Помічник тут же його поправив: не геноцид, а генофонд.

"Так, і генофонд також",  - додав Янукович.

У грудні минулого року Янукович уже потрапляв у неприємну ситуацію, коли назвав ДЕБІЛАМИ учасників мітингу у Василькові не підозрюючи, що мікрофон увімкнений.

Ссилаючись на:
http://video.intv.ua/article/185801/
9 Лют 2010 о 05:24
Видалено автором повідомлення.
9 Лют 2010 о 05:35
Янукович запевнив, що дача "Межигір'я" належить йому

Лідер Партії регіонів запевнив, що заради купівлі будинку в "Межигір'ї" він продав усе своє майно, і власне помешкання тепер нікому не віддасть.

[youtube]Дача[/youtube] Газета по-киевски Віктор Янукович у своїй резиденції

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що є законним власником будинку загальною площею 600 квадратних метрів, розташованого на території державної резиденції "Межигір'я" у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київщини.  
"Після того, як я заплатив (за будинок), я отримав усі документи, я отримав дозвіл на прописку, я отримав все, що необхідно. Тобто, я сьогодні є власником (будинку), все інше, що там є, мені не належить", - сказав Янукович на прес-конференції.
Він підкреслив, що орендував резиденцію з 2007 року та щомісяця платив за неї 10-12 тисяч гривень. Така сума оренди для нього була зависокою, тому Янукович попросив свого юриста підготувати документи, щоб викупити будинок у резиденції.
У той же час, лідер регіоналів не назвав суму, яку йому довелося сплатити за купівлю будинку, підкресливши лише, що вона була досить висока. "Ціна для мене була дуже серйозною, тому я був вимушений продати практично все, що мені належало, і в Донецьку, і в Києві, квартири, які мав. Я все продав і зробив це офіційно, купив цей будинок", - підкреслив Янукович.
Також він розповів, що будинок в нього намагалися відібрати, починаючи з 2005 року. Зокрема, лідеру ПР, за його словами, відключали світло та опалення. Пізніше президент Віктор Ющенко підтвердив рішення Леоніда Кучми про передачу будинку Януковичу, сказавши при цьому: "Я ніколи людину з хати не виганяв".
Опозиційний лідер також відзначив, що, не дивлячись на те, що загальна площа його будинку становить близько 600 квадратних метрів, його корисна площа - лише 250-260 квадратних метрів.
Коментуючи рішення уряду повернути в державну власність резиденцію "Межигір'я" і будинок, який належить йому, Янукович назвав це невдалою піар-акцією.
Нагадаємо, Кабінет міністрів 26 серпня ухвалив рішення про повернення резиденції "Межигір'я" у державну власність. Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що має алгоритм цього повернення.
У 2007 році державна резиденція "Межигір'я" була передана у власність НАК "Надра України". Вже тоді БЮТ заявив, що 136 гектарів землі та 94 інфраструктурних об'єктів держдачі було передано незаконно.
Втім, цього року Київський апеляційний господарський суд визнав законним відчуження державної резиденції "Межигір'я" і передачу її в приватні руки.
Сам Янукович раніше кілька разів заперечував звинувачення в тому, що він брав участь у відчуженні державної резиденції.

Ссилаючись на:
http://tsn.ua/ukrayina/yanukovich-zapevniv-shcho-dacha-mezhigir-ya-nalezhit-iomu.html

П.С. хоча саме тут цікаве напевно те, що Янукович знову не знає мови української і запитує у журналістів як те чи інше слово буде українською...наприклад полєзний питає як буде, бо думає що так і буде...
9 Лют 2010 о 06:07
Ще один "компромат" так би мовити на Януковича.
Пані Варвара Овідій стверджує, що вона вона була народним засідателем при першому процесі, коли був засуджений Янукович.Ось деталі по ссилці на відео:
http://repka.tv/video/37953
9 Лют 2010 о 09:15
До Ангел романтики: після ДРАКИ КУЛАКАМИ НЕ МАШУТЬ ))))))) тепер він наш президент, тепер його "патрета" буде на нас дивитись з усіх стін держ установ.
9 Лют 2010 о 09:24
До mc gonibez:а мені найбільше довподоби, що якщо раніше в школах висів портрет дяді Вови Ульянова,потім Тараса Гргоровича, то зараз вішають фото  президентів, так і хочеться сказати голосом Сніжани Єгоровни з "Нашої раши" : "З сьогоднішнього дня,любі діти, починаємо рівнятись на дядю Вітю, портрет якого Ви бачите над дошкою")))))))))))))))
9 Лют 2010 о 09:26
До LTom:  о ДА ))))) дуже кльовий приклад для того щоб рівнятись )))))))) слава богу мої діти (якщо вони з*являться) не підуть ще в школу за часи правліняння олігофренда )
9 Лют 2010 о 09:39
До mc gonibez:ну, не факт, може дядя Вітя і тут на втарой срок пайдьот
9 Лют 2010 о 09:45
До LTom: не прайдьот ))))))) він так всереться за наступні 4-5 років, що презиком буде Тигипка)
9 Лют 2010 о 09:49
До mc gonibez:якшо Тигипко не повний ідіот і не буде на керівних посадах за часів правління Фьодоровіча, то у нього великі шанси пройти в парламент, але тут потрібні люди й команда, якщо він пройде і не обгадиться в парламенті, от тоді можна говорити про презилентські вибори. А і ще якшо Фьодоровіч його не скине з 5 поверху
9 Лют 2010 о 10:03
До LTom: ФЕДЬКО можу ... єдине за чим я буду сумувати в "новій" Україні, це за 95 кварталом (я думаю, що їх стьоби поріжуть)
9 Лют 2010 о 10:08
он-лайн
До mc gonibez:дай боже щоб ти сумував тільки за 95 кварталом ((((
9 Лют 2010 о 10:09
До White Noise:Дай Боже, щоб порізали тільки стьоби