До Стівен Сігал: покладеш на спину то всьо спаде і буде як єврєй освєнціума
бля я плачу)
2-3 ий лучше всєх
бля я плачу)
2-3 ий лучше всєх
Та всі размєри в порядке, кожний по своєму, погано, коли ващє размєров не має...
не знаю, але маленькі груди це тєма! Ну мені подобаються, чого я маю любити доярок з адскіми буферами, в ночі перевернеться і буфером придавить так може, шо інвалідом станеш. ХД...
не знаю,не знаю...в мене навіть через мій 2.5 комплекс а ви про 4 говорите і 5...пффф
навіть з 3 важко бо речі нормальні вибрати не можна,випираються
До Belleza:і то правді)хоча більшість ,з ким знайома всі за великі)))дивина
навіть з 3 важко бо речі нормальні вибрати не можна,випираються
До Belleza:і то правді)хоча більшість ,з ким знайома всі за великі)))дивина
До Sunu4ka:
через мій 2.5 комплекс всмысле? большие?
едануцца! вот девушки пошли "вимогливі до своєї зовнішності"...
ведь 2.5 - это твёрдый среднячёк.
и, кстати, очень даже хорошо смотрится на худощавом женском теле.
через мій 2.5 комплекс всмысле? большие?
едануцца! вот девушки пошли "вимогливі до своєї зовнішності"...
ведь 2.5 - это твёрдый среднячёк.
и, кстати, очень даже хорошо смотрится на худощавом женском теле.
До Фуфик:ну,я ше тількі груди свої спец не фотографувала!
я кажу просто що друзі всі говорять шо вони класні,ал мені чомусь від цього не холодно ні жарко,бо я не можу собі нормальні футболкі вибирати,в смислі з розрізом і не знаю як з такім комплексом боротись...і це смішно.якби я в когось іншого таке почула мабуть покрутила б біля віска..а тут сама..
я кажу просто що друзі всі говорять шо вони класні,ал мені чомусь від цього не холодно ні жарко,бо я не можу собі нормальні футболкі вибирати,в смислі з розрізом і не знаю як з такім комплексом боротись...і це смішно.якби я в когось іншого таке почула мабуть покрутила б біля віска..а тут сама..
До Sunu4ka: 2.5 - это нормальная грудь. можешь не париться.
не можу собі нормальні футболкі вибирати они ведь растягиваются ) ты ж не латы себе выбираешь а-ля Жанна д'Арк? )
а с годами, мне кажется, этот комплекс пройдёт. когда грудь будет не большая а... длинная.
не можу собі нормальні футболкі вибирати они ведь растягиваются ) ты ж не латы себе выбираешь а-ля Жанна д'Арк? )
а с годами, мне кажется, этот комплекс пройдёт. когда грудь будет не большая а... длинная.
До Фуфик:та ні звичайно))не лати))просто футболкі короткі стають((
да тут суть не в футболках
я просто думаю(вже якщо по темі,а не про мене особисто)2-3 це ще нормально,проте навіть з таким бюстом не кожній комфортно.в принципі,мені норм,антикомфорт буде коли все таки дійде до 3(
да тут суть не в футболках
я просто думаю(вже якщо по темі,а не про мене особисто)2-3 це ще нормально,проте навіть з таким бюстом не кожній комфортно.в принципі,мені норм,антикомфорт буде коли все таки дійде до 3(
єслі самому главному редактору нравиця фоткать коровячі какашкі - будуть на обкладинці коровячі какашкі.. главно подать со вкусом - шоб піпл прохавав..
...щєснє слово.. пройтись по рівному - дєвушкі єсть покрущє тих глянцевих манекенів..
...на глянці має бути красота, а не суха тріска.. сіські тут ніпрічьом.. якщо негарно - й так буде видно )
...мені кажиця, може тількі кажиця, шо оті тьткі і дядькі - тупо під один шаблон.. аж скучьно.. бє
...щєснє слово.. пройтись по рівному - дєвушкі єсть покрущє тих глянцевих манекенів..
...на глянці має бути красота, а не суха тріска.. сіські тут ніпрічьом.. якщо негарно - й так буде видно )
...мені кажиця, може тількі кажиця, шо оті тьткі і дядькі - тупо під один шаблон.. аж скучьно.. бє
До Sunu4ka: поняття не маю ).. Це точно не про мене
.. Ніколи не марив журнальними красавіцами )..
чісто логічьно подумать - як суха як доска буде дитя виношувать?).. Це ж ніріально.
І їсти вони варить не вміють, того й такі худі
.. Ніколи не марив журнальними красавіцами )..
чісто логічьно подумать - як суха як доска буде дитя виношувать?).. Це ж ніріально.
І їсти вони варить не вміють, того й такі худі
Класні малі тим що до них тільки торкнешся і соски вже стоячі...оце сила)
До Sunu4ka: где-то читал высказывание одного умного человека, что красота - относительна.
кому-то нравятся одни, кому-то - другие.
на самом деле мы подсознательно вычисляем для себя оптимальный обьект, чтобы произвести на свет оптимально здоровых детишек.
так же какой-то не менее умный медицинский работник рассказывал, что чем больше у девушки таз, тем больше детишек она сможет произвести на свет.
и тут парадокс: как-то мало мужчин привлекают девушки с большой жо.
скорее наоборот.
выходит - вымираем? )
кому-то нравятся одни, кому-то - другие.
на самом деле мы подсознательно вычисляем для себя оптимальный обьект, чтобы произвести на свет оптимально здоровых детишек.
так же какой-то не менее умный медицинский работник рассказывал, что чем больше у девушки таз, тем больше детишек она сможет произвести на свет.
и тут парадокс: как-то мало мужчин привлекают девушки с большой жо.
скорее наоборот.
выходит - вымираем? )
А ще хлопчики і дівчатка якщо вона влазить в руку то є то грудь...а якщо ні то вимя))))
Популярні теми розділу
- Які вам подобаються хлопці?
- 1602 переглядів
- маленькі груди і чіткі вилиці - айс!?
- 1365 переглядів
- Про що мріє дывчина?
- 842 переглядів
- Догляд за собою (маленьки таємниці)
- 820 переглядів
- вапрос до дівчят ....
- 789 переглядів
Прямий ефір