До sv3y:
нє)) але це тож нічо такий)) блін не можу найти того льва, ну вже таке там ущербне..ааа хер с ним
нє)) але це тож нічо такий)) блін не можу найти того льва, ну вже таке там ущербне..ааа хер с ним
для нас лого розроБЛЯв португалець ))))))))))))) за основу він взяв УКРАЇНСЬКІ ВИТИНАНКИ (так принаймі він сказав) ...... це потипу корпоративний дизайнер всіх ЄВРІВ ...... ЛОХ
Трішки почитав усякого, що тут писалося. Тому хотів би сказати дещо до усього цього....
Логотип робла португальська компанія, багато працівників якої готували логотип до попередніх єврочемпіонатів. Замовляв логотип УЄФА. тому швидше за все усі питання - що кому не подобається, потрібно виставляти саме цій організації. Що ж до самого графічного зображення логотипу Євро-2012, то спочатку емблема мені не дуже сподобалася, але потім я багато дізнався про саме походження та ідею логотипу, а саме головне як цей логотип супроводжуватиметься на рекламнійц продукції, на телебачені. Усе мене вразило.....
Логотип робла португальська компанія, багато працівників якої готували логотип до попередніх єврочемпіонатів. Замовляв логотип УЄФА. тому швидше за все усі питання - що кому не подобається, потрібно виставляти саме цій організації. Що ж до самого графічного зображення логотипу Євро-2012, то спочатку емблема мені не дуже сподобалася, але потім я багато дізнався про саме походження та ідею логотипу, а саме головне як цей логотип супроводжуватиметься на рекламнійц продукції, на телебачені. Усе мене вразило.....
До mc gonibez: Так, справді, в основі ідеї логотипу Євро-2012 лежить ідея витинанок. Португальська компанія - розробник лого, стверджує, що за основу взята польсько-українська ідея....але насправді, витинки поширені в основному на крайньому сході Польщі, а майже всі поляки, що таке витинанки. В Україні ж витинанки нормально пощирені. принаймні більше, аніж в Польщі... Саме тому, в звязку з цим, розроблений логотимп Євро викликав масу обурень у поляків. не через те, що їм вівн не сподобався, а через те, що в основі лого лежить більше українська ідея, аніж польська....
До Rems: амстерДАМСЬКА))))))
До Rems: Ніде не чув, щоб хтось казав, що то тюльпан. Квітка взагалі то схожа на тюльпан. але то не тюльпан. вони просто так замутили, щоб підходило до зображення всередині - людина яка піднімає руки догори. ось і все.
До речі, щоб ви трішки більше уявили фірмовий стиль продукції Євро-2012 подивіться оце http://propr.com.ua/ru/newspr/ukraine/view/15300
До athlete: ти ще молитись на нього почни ))))) ну логотип, ну євро 2012, ну і що? ... головне щоб гарно гостей зустріли, до євро приготувались, і звичайно щоб наші футболісти грали карашо ... а так, хай навідь кусок лайна логотипом зроблять.
До mc gonibez: прошу, без наїздів....
тільки чого не вистача ще - це щоб я на нього молився. просто читав, як він всім не подобається. відповідно, навів кілька фактів, які могли би спростувати ваше враження про лого. мені на лого начхати, як, судячи з усього, і тобі. погоджусь з тобою в тому, що "головне, щоби гостей Євро-2012 гарно зустріли й наші футбольори гарненько відіграли"....
тільки чого не вистача ще - це щоб я на нього молився. просто читав, як він всім не подобається. відповідно, навів кілька фактів, які могли би спростувати ваше враження про лого. мені на лого начхати, як, судячи з усього, і тобі. погоджусь з тобою в тому, що "головне, щоби гостей Євро-2012 гарно зустріли й наші футбольори гарненько відіграли"....
Популярні теми розділу
- Футбольна чатівка ,ок?
- 968 переглядів
- Чемпіонат світу 2010 в ПАР
- 1246 переглядів
- Футбольні трансфери та чутки
- 893 переглядів
- Дівчачий Базіко-футбол
- 538 переглядів
- Ліга Чемпіонів UEFA
- 526 переглядів
- Верес Рівне(чатівка для вболівальників)
- 412 переглядів