Авторизація
Логін:
Пароль:
я оце шо хотів спитати...

а...
чому пьяні дівчата більш відверті, гнучкі і готові на все-все-все?
типу я буду твоєю рабинею - зроби мені больно...
чому не можна завзято їпаця на тверезу голову?

да і доречі:
я офігітельно крутий
Re: Серйозне питаня до дівчят
29 Гру 2009 о 22:47
Идя , дивне питання, а скажыть хто би за хотів на тверезу глову вилізти зквартири через вікно 1 поверрху, двіі втікати від міліції вдало а потім зробити ще невідомо що, і прокинутись в якійс ьквартирі в Києві хоча гулянка починалась 2 дні назад в Сумах?
а На пяну голову здається цілком нормальна поведінка.
Так само і тут, дівчата просто непідозрюють що вони роблять різні речі, на пяну голову їм здається що все нормально, щовсе як завжди.
29 Гру 2009 о 22:52
Називається СІНЬКА РУБИТЬ,...
29 Гру 2009 о 23:02
Коротше....дівчата ловлять тебе своєю п...дой....ти її любиш, а вона любить тебе, але вона тобі не дає...чого? того шо це один з їх приколів...  вона тобі не дає 3 місяці, і ти чекаєш, ти ппц як чекаєш...
проходить 3 місяці і вона тобі дає трошкі...і тобі цей секс кажеться самим офігенним шо в тебе колись був...і тобі кажеться шо найшов те шо тобі треба (а все тільки через то шо ти чекав 3 місяці!!!!!!)...і ти вже не хочеш  нечо лутшого...ти остаєшся з нею назавжди...
29 Гру 2009 о 23:03
До Corben Dallas:я і п'яна і твереза багато на що готова)
29 Гру 2009 о 23:05
дівчят
питаня
30 Гру 2009 о 08:39
До ATTICUS: ти про шо які 3 місяці я свого добиваюсь зразу
До Пензлик: не пойняв, ти шо підр чи трансвестит?
30 Гру 2009 о 08:56
До ATTICUS: ніодна 3,14зда не стоїть 150 млн доларів
30 Гру 2009 о 12:10
До Corben Dallas:Понимаешь парень, у нас на психологическом уровне завалить в постель - это инстинкт, а у девушек не дать - это разумное мышление.  А алкоголь притупляет разумное мышление, и даже эсли напиваются  обое то у парня разум, его как и небыло отключается и инстинкты идут еше сильнее, а у девушки ,,не дать,, начинает выключаться и вот тебе результат))
30 Гру 2009 о 12:31
До Post Factum: Згідний з тобою. алкоголь дозволяє дівчині відключити свій мозок і тоді лише залишаються інстинкт....а в хлопців завжди на першому місці інстинкт))!
30 Гру 2009 о 13:11
До Corben Dallas: з п’яною дівчиною, фу... це ж бридко
30 Гру 2009 о 13:17
До Літачок Бобо:Якщо сам п'яний, то нормально, головне, щоб не в дрова, бо там вже пофіг буде... а якщо тверезий, то явно бридко буде...
30 Гру 2009 о 13:21
До Van Didihl: Ще й сам п’яний... Так взагалі ніякого задоволення.
30 Гру 2009 о 13:33
До Rems: ага, даже якшо у неї супер п...да з буквочкою "S" на лобку  
30 Гру 2009 о 13:37
До Літачок Бобо: Чому? Я ж не кажу мертвий... ти сидиш десь на посиденьках, вона п'є, ти п'єш, згодом з'являється сильна симпатія, а далі і нестримне бажання, головне вчасно зупинитися і не перепити... а потім, якщо карта лягає, всі отримують того, чого найбільше потаємки (чи не потаємки, якщо це своя дівчина) хотіли...
...а те, що зранку вже ніхто сильно цілуватися не хоче, то обидві сторони розуміють, що у роті кака, але від цього спогади про ніч гіршими не стають... Зп'яніння - річ відносна...
30 Гру 2009 о 13:42
п"яная баба - песде не хозяйка)))
30 Гру 2009 о 13:48
До Літачок Бобо:дивлячись хто що вкладає в слово "п'яний", для когось п'яний це коли випив пару коктейлів і трохи "схвильований", а для когось п'яний це коли не стоїш на ногах, не можеш говорити і тихенько ригаєш десь у куточку. Мені, наприклад, після того як вип'ю бутилочку шампанського(чи трохи іншого спиртного) на двох з дівчиною, нічим не гірше займатися сексом чим тверезим.
30 Гру 2009 о 13:49
До SloN:"истину глаголиш" , є така реалія в нашому житті
30 Гру 2009 о 13:50
алкоголь придумали чоловіки)
30 Гру 2009 о 13:52
До Van Didihl: Ну тут мова йшла про п’яний. Тобто 1-2 пляшки пива ще не п’яний/п’яна, або грам 200 вина. Але я щось не помітив, щоб люди від цього сильно мінялись.

Але якщо ти вип’єш 1-2 пляшки пива, а дівчина вже вдула 300+ грам горілки. То по перше від неї вже несе перегаром (хоч ще і не таким який буває зранку), по друге вона щось таке дурне меле, що якось все рівно що вона буде робити в ліжку (ще, чого-доброго стругане).

Натомість тверезу дівчину значно легше збуджувати, а далі вже справа фантазії.
30 Гру 2009 о 13:54
До White Noise: Правильно! Навпаки більше розкутіше... звісно як вона ледь на ногах стоїть і ригає через кожних 5 хв, то нах вона кому треба, то вже чучо якесь, а не дєвушка, але це вже крайня стадія, дівчина і бутилочку шані вип'є і вже здається п'яною, але до стану каматозу їй ще дуже далеко. Просто таким чином (випивши), вона сама хоче дещо розкутися, бо її погляди, виховання чи принципи заважають їй на тверезу... навіть просто познайомитись, а там вже як карта ляже))