16 Cіч 2010 о 23:25
От я наприклад часто задумуюсь над тим що буде після смерті...От живеш ти вчишс, працюєш, гуляєш, бухаєш, займаєшся сексом....живеш в своє задоволення....а хтось думав серйозно що з ним буде після смерті?
Одні ж буду з Богом а інші в пеклі....а коли в пеклі то це "ВІЧНІ МУКИ" - й це ще посильніші болі ніж головний біль чи розстройство шлунку......А якщо Бога немає і це все вигадки? Що тоді? - Особисто я вірю в Бога, але.........слухаю рок, пью деколи, матюкаюсь але ж .........молюсь кожного вечора (інколи не молюсь) - хоч це дуже дивно для Металіста!!! .....які шанси попасти в Рай? їх практично немає........
Щоб бути повністю віруючою людиною треба багато від чого відмовитись...........а це важко в наш час....
От як ви живете? Задумуєтесь над тим що потім буде?.........Вам страшно коли думаєте про пекло?
Одні ж буду з Богом а інші в пеклі....а коли в пеклі то це "ВІЧНІ МУКИ" - й це ще посильніші болі ніж головний біль чи розстройство шлунку......А якщо Бога немає і це все вигадки? Що тоді? - Особисто я вірю в Бога, але.........слухаю рок, пью деколи, матюкаюсь але ж .........молюсь кожного вечора (інколи не молюсь) - хоч це дуже дивно для Металіста!!! .....які шанси попасти в Рай? їх практично немає........
Щоб бути повністю віруючою людиною треба багато від чого відмовитись...........а це важко в наш час....
От як ви живете? Задумуєтесь над тим що потім буде?.........Вам страшно коли думаєте про пекло?
хочу стать вампіром і жить в подвалі - так не прийдеця себе мучять шо буде "потім"
..
..хто дивився сумєркі?.. от хочу буть такім блискучім ).. і оту бландінку тоже.. будем жить поживать по соснам скакать гг
..
..хто дивився сумєркі?.. от хочу буть такім блискучім ).. і оту бландінку тоже.. будем жить поживать по соснам скакать гг
До Roma: +1) я б тоже від такого невідмовився б......)
поки живеш живи ,а те шо буде після то узнаєш поітм)не біжи поперед батька в пекло(с) поживеш побачіш)нашо це знать це?тобі від цього легше не стане якшо будеш знать + атк не цікаво буде)а вдруг такм погано і ти про це узнаєш і все життя буде як паніка якась)так шо всьому свій чаС)
До *(O_o)* Complicated:
Я нікуди не спішу.....Як ти кажеш : "Живу да й живу"! Інколи задумаюсь....
Я нікуди не спішу.....Як ти кажеш : "Живу да й живу"! Інколи задумаюсь....
До Doctor Rock: нашо лишнім собі мозок парити і так є куча пр шо можна думать)
До uMberT0oo: Музика це лиш смак...у людей різні смаки - це й і робить життя цікавим....а от людей таких не дуже мабуть багато....ато повністю вірують і все виконують або взагалі нічого.....
До sv3y:
Життя не для всіх є Раєм! Якщо ти маэш житло, одяг, їжу то тобі кльово живеться....а от візьми якогось бомжа....життя для нього є Рай??? Чи сильно він в Бога віруватиме з таким життям?
До sv3y:
Життя не для всіх є Раєм! Якщо ти маэш житло, одяг, їжу то тобі кльово живеться....а от візьми якогось бомжа....життя для нього є Рай??? Чи сильно він в Бога віруватиме з таким життям?
Хм. На те напевно я по гороскопу близнюки, що в мені одній поселилося дві думки на рахунок життя після смерті, чи рай або пекло. З однієї точки зору, мені по барабану на те що буде після моєї смерті, живу як хочу. Звісно певну роль в моєму житті відіграють ці ваші "святі заповіді" (ваші було звертанням до віруючих), але це швидше результат від присутності в мене певної кількості здорового глузду. Ну, а з іншої точки зору, я притримуюся теорії що людина буде проживати стільки життів, скільки потрібно для того щоб досягнути найвищого стану очищення. щось типу того. Тобто, якщо ви не встигли в цьому житті зробити всі добрі справи які б мали, то вам дасться наступне, в якому ви більш-менш зможете виправити ситуацію. ну і так аж до самого апогея вашого добродєтєлі. Виходячи з цього, немає ніякого раю чи пекла. Але це вже трохі інша тема, кого зацікавить можу розповісти ))
До Жуйка: а я кажу не про всі, а про найстарішу - індуїзм. ця релігія була свтворена ще задовго до появи хрситиянства і всього такого.
До Doctor Rock:
Власне між Раєм і Пеклом різниці то майже і не має: Я вже створював колись подібну тему: http://bazika.net/forum/topic/3336 (навіть написав твір на цю тему)). Але не пержививай, ти потрапиш в пекло, бо як же інакше)))
Власне між Раєм і Пеклом різниці то майже і не має: Я вже створював колись подібну тему: http://bazika.net/forum/topic/3336 (навіть написав твір на цю тему)). Але не пержививай, ти потрапиш в пекло, бо як же інакше)))
До Літачок Бобо:
Ти так впевнений.....можли моє життя ще кардинально зміниться....я ж незнаю що мене чекає далі у житті.....
Ти так впевнений.....можли моє життя ще кардинально зміниться....я ж незнаю що мене чекає далі у житті.....
До dear darkness:
Ну, а з іншої точки зору, я притримуюся теорії що людина буде проживати стільки життів, скільки потрібно для того щоб досягнути найвищого стану очищення. щось типу того. Що значить проживеш багато життів? Що спільного між тобою і твоїми попердніми життями?
Ну, а з іншої точки зору, я притримуюся теорії що людина буде проживати стільки життів, скільки потрібно для того щоб досягнути найвищого стану очищення. щось типу того. Що значить проживеш багато життів? Що спільного між тобою і твоїми попердніми життями?
До Doctor Rock: Ги повір нічого хорошого ) Я точно знаю що життя нас всіх кардинально зміниться завтра, в залежності від виборів ) Або не зміниться взагалі )
До Літачка: Як це що спільного? Я в теперішньому своєму житті маю завершити всі незакінчені справи минулих життів )))
До Літачка: Як це що спільного? Я в теперішньому своєму житті маю завершити всі незакінчені справи минулих життів )))
До Doctor Rock:
хіба в матеріальних благах щастя? зрозуміло, що це річ необхідна, але це є далеко не головним в житті. Можна мати житло, машину, бабкі але нема окрім цього нічого...друзів, коханої людини, близьких тобі людей, з ким ти можеш поділитись, кому ти можеш відкритись. Грошам цього не скажеш)
А в того ж самого бомжа, якого ти згадав можуть бути вірні друзі або йому просто може подобатись такий спосіб життя і він буде щасливий)
До Жуйка:
ти не зрозуміла, я трохи про інше. а саме, про те, що обмеження своїх бажань тут може ніяким чином не відобразитись на твоєму перебування на небесах) бо цього перебуванняю, просто може не бути.
хіба в матеріальних благах щастя? зрозуміло, що це річ необхідна, але це є далеко не головним в житті. Можна мати житло, машину, бабкі але нема окрім цього нічого...друзів, коханої людини, близьких тобі людей, з ким ти можеш поділитись, кому ти можеш відкритись. Грошам цього не скажеш)
А в того ж самого бомжа, якого ти згадав можуть бути вірні друзі або йому просто може подобатись такий спосіб життя і він буде щасливий)
До Жуйка:
ти не зрозуміла, я трохи про інше. а саме, про те, що обмеження своїх бажань тут може ніяким чином не відобразитись на твоєму перебування на небесах) бо цього перебуванняю, просто може не бути.
До Doctor Rock: Ну якщо ти хоч раз, десь поставив під сумнів існування Бога, або займався сексом з дівчиною, то дорога в Рай тобі закрита. Якщо в тебе не було сексу з дівчиною, значить в тебе є невеликий шанс.
Популярні теми розділу
- Існування Бога?
- 1392 переглядів
- ЯЗИЧНИЦЬКА ДУХОЛОГІЯ (цікаво буде навідь християнам)
- 440 переглядів
- церква жжот ))
- 943 переглядів
- Ви щасливі???
- 515 переглядів
- ВІН МОЖЕ СОБІ ЦЕ ДОЗВОЛИТИ
- 473 переглядів
- Фільм СЕКРЕТ
- 433 переглядів
Прямий ефір