Авторизація
Логін:
Пароль:
Re: В Рай чи в Пекло?
17 Cіч 2010 о 00:05
До dear darkness: Я про те, що пов’язує тебе теперішню з тобою, в попередніх життях?
17 Cіч 2010 о 00:07
До Літачок Бобо: і знову у всьому винні дівчата. ьа блін ви вже дістали з вашою невірною інтерпретацією дурної біблії ))))
з.і. літачок до тебе ніяких претензій, впевнена ти просто повторюеш цю ідею ))) і надіюся не придаєш їй значення )))

з.з.і. а я звідки знаю? ти думаеш я хоч шось памятаю?))))
17 Cіч 2010 о 00:13
До dear darkness: Все я вірно інтерпретую, католицькі священники не дадуть збрехати, вони нам гарно показують, з ким можна займатись сексом, а з ким не можна))))

Ну я про те, що ідея реінкарнація по своїй ідеї не має ніякого сенсу. Це типу написати нову книгу і дати їй стару назву. Крім назви нічого не залишається від попередніх життів (хоча назви також не залишається). Тому індуси навіть нікого по великому рахунку і не дурять. Можна вважати себе перевтіленням будь-якої померлої людини і це буде правда бо перевтілення не передбачає якось зв’язку з попередніми життями.
17 Cіч 2010 о 00:15
До sv3y: Ти в цьому дуже правий....але взять того самого бомжа - багато друзім в нього може бути чи ктого самого кохання? Кожному воздасться по його заслугах..............
Ми не знаєм чого так і що буде далі...Просто я вважаю що треба думати що буде потім...хоч інколи.!
17 Cіч 2010 о 00:16
До Літачок Бобо: ну в принципі на рахунок реінкарнації я це знала ))))

м-да... католики бачу роблять своє життя веселішим )))))
17 Cіч 2010 о 00:18
До dear darkness:
з.і. літачок до тебе ніяких претензій, впевнена ти просто повторюеш цю ідею ))) і надіюся не придаєш їй значення )))

Як це не придаю, я бережу себе для Бога)))
17 Cіч 2010 о 00:22
До Літачок Бобо: Да вознаградит тебя господь вечным блаженством за твою жизнь праведную ..

з.і. чи що він там дає ))
17 Cіч 2010 о 00:23
Каждый получит свой рай таким каким он его себе представляет.
Индеец леса полные дичи. Араб орду гурий и огромный кальян. Христианин вечный свет и блаженство.

А кроме всего прочего, они получат счастье полного неведения относительно того, что всё это эмуляция внутри огромного вычислительного устройства будущего. Внутри сознания эдакого "бога" которого ещё нет.

На правах гипотезы.
17 Cіч 2010 о 00:24
До dear darkness: Я, доречі, зараз прямо з монастиря пишу, якщо ти не в курсі. В нас тут навіть електроенергії немає.)))
17 Cіч 2010 о 00:25
До Літачок Бобо: Бідняжкі, невже приходиться крутити педалі?)))
17 Cіч 2010 о 00:27
До dear darkness: Ні, я просто дуже сильно молюся, і на цьому форумі з’являються повідомлення.
17 Cіч 2010 о 00:30
До Літачок Бобо: Сильна ж в тебе віра... Хм... Та і память вочевидь вже вдосталь натренована, стільки молитися ))))
17 Cіч 2010 о 00:32
До Літачок Бобо: Главное в молитве в конце вместо аминь назвать логин, пароль и айпишник. А то иногда может сбойнуть. Проверял)
17 Cіч 2010 о 00:35
Так ось воно що, може то піти помолитися для карми?))
17 Cіч 2010 о 00:59
До Doctor Rock:

А якщо Бога немає і це все вигадки? Що тоді?   
А что страшного в том, что с тобой будет после смерти ровно то, что было с тобой до твоего рождения? И то что происходит с каждым ежесуточно когда он в глубоком сне. 

Глупо бояться небытия, мы все из него вышли. Можно сказать, что мы с ним вечность знакомы)
17 Cіч 2010 о 01:11
До dear darkness:
Сильна ж в тебе віра... Хм... Та і память вочевидь вже вдосталь натренована, стільки молитися ))))
Так, особливо складно молитись в двійкових кодах. Бо так прямо текстом молитись не виходить. Треба так 1001010110.... і тд))
17 Cіч 2010 о 01:12
До Літачок Бобо: Бог даже ассемблера не компилирует?)
17 Cіч 2010 о 01:14
навіть переїдання це гріх. якшо іти по Біблії, то  людей кякі попадуть в рай на палцях прещітати))
 тим більше , якіий контенгент людей буде в раю - ботани які ніколи в житті недумали про дівчят ,не тримали в руках пляшку пива, не били гопніків, не грали в карти , н, ті хто інкол и недивися поріва а натоміст дивися проповіді, той хто слухає не музику а псалми і не дивится телік бо там віздє розпуста одна
я незнаю якби я себе вів в товаристві таких людей.

"В раю добре але в пеклі друзів більше" 
(с)
17 Cіч 2010 о 01:17
До Unorthodox: Не знаю не мені судити про діяння Бога, мені треба битись головою об стінку і думати 1001011010....
17 Cіч 2010 о 01:23
До Літачок Бобо: Мда... Каменный век. А у меня всё настолько высокоуровнево, что я во время молитвы в сознании держу просто какое-то смутное желание написать что-то по теме, при чём издаю звуки Гы, слюна течёт и всё такое, а в результате тут вот появляется такой вот текст со всякими деталями, который в целом соответсвует моему смутному желанию).

Скоро и все программеры будут так работать