До dear darkness: Я про те, що пов’язує тебе теперішню з тобою, в попередніх життях?
До Літачок Бобо: і знову у всьому винні дівчата. ьа блін ви вже дістали з вашою невірною інтерпретацією дурної біблії ))))
з.і. літачок до тебе ніяких претензій, впевнена ти просто повторюеш цю ідею ))) і надіюся не придаєш їй значення )))
з.з.і. а я звідки знаю? ти думаеш я хоч шось памятаю?))))
з.і. літачок до тебе ніяких претензій, впевнена ти просто повторюеш цю ідею ))) і надіюся не придаєш їй значення )))
з.з.і. а я звідки знаю? ти думаеш я хоч шось памятаю?))))
До dear darkness: Все я вірно інтерпретую, католицькі священники не дадуть збрехати, вони нам гарно показують, з ким можна займатись сексом, а з ким не можна))))
Ну я про те, що ідея реінкарнація по своїй ідеї не має ніякого сенсу. Це типу написати нову книгу і дати їй стару назву. Крім назви нічого не залишається від попередніх життів (хоча назви також не залишається). Тому індуси навіть нікого по великому рахунку і не дурять. Можна вважати себе перевтіленням будь-якої померлої людини і це буде правда бо перевтілення не передбачає якось зв’язку з попередніми життями.
Ну я про те, що ідея реінкарнація по своїй ідеї не має ніякого сенсу. Це типу написати нову книгу і дати їй стару назву. Крім назви нічого не залишається від попередніх життів (хоча назви також не залишається). Тому індуси навіть нікого по великому рахунку і не дурять. Можна вважати себе перевтіленням будь-якої померлої людини і це буде правда бо перевтілення не передбачає якось зв’язку з попередніми життями.
До sv3y: Ти в цьому дуже правий....але взять того самого бомжа - багато друзім в нього може бути чи ктого самого кохання? Кожному воздасться по його заслугах..............
Ми не знаєм чого так і що буде далі...Просто я вважаю що треба думати що буде потім...хоч інколи.!
Ми не знаєм чого так і що буде далі...Просто я вважаю що треба думати що буде потім...хоч інколи.!
До Літачок Бобо: ну в принципі на рахунок реінкарнації я це знала ))))
м-да... католики бачу роблять своє життя веселішим )))))
м-да... католики бачу роблять своє життя веселішим )))))
До dear darkness:
Як це не придаю, я бережу себе для Бога)))
Як це не придаю, я бережу себе для Бога)))
До Літачок Бобо: Да вознаградит тебя господь вечным блаженством за твою жизнь праведную ..
з.і. чи що він там дає ))
з.і. чи що він там дає ))
Каждый получит свой рай таким каким он его себе представляет.
Индеец леса полные дичи. Араб орду гурий и огромный кальян. Христианин вечный свет и блаженство.
А кроме всего прочего, они получат счастье полного неведения относительно того, что всё это эмуляция внутри огромного вычислительного устройства будущего. Внутри сознания эдакого "бога" которого ещё нет.
На правах гипотезы.
Индеец леса полные дичи. Араб орду гурий и огромный кальян. Христианин вечный свет и блаженство.
А кроме всего прочего, они получат счастье полного неведения относительно того, что всё это эмуляция внутри огромного вычислительного устройства будущего. Внутри сознания эдакого "бога" которого ещё нет.
На правах гипотезы.
До dear darkness: Я, доречі, зараз прямо з монастиря пишу, якщо ти не в курсі. В нас тут навіть електроенергії немає.)))
До Літачок Бобо: Бідняжкі, невже приходиться крутити педалі?)))
До dear darkness: Ні, я просто дуже сильно молюся, і на цьому форумі з’являються повідомлення.
До Літачок Бобо: Сильна ж в тебе віра... Хм... Та і память вочевидь вже вдосталь натренована, стільки молитися ))))
До Літачок Бобо: Главное в молитве в конце вместо аминь назвать логин, пароль и айпишник. А то иногда может сбойнуть. Проверял)
Так ось воно що, може то піти помолитися для карми?))
До Doctor Rock:
А якщо Бога немає і це все вигадки? Що тоді?
А что страшного в том, что с тобой будет после смерти ровно то, что было с тобой до твоего рождения? И то что происходит с каждым ежесуточно когда он в глубоком сне.
Глупо бояться небытия, мы все из него вышли. Можно сказать, что мы с ним вечность знакомы)
А якщо Бога немає і це все вигадки? Що тоді?
А что страшного в том, что с тобой будет после смерти ровно то, что было с тобой до твоего рождения? И то что происходит с каждым ежесуточно когда он в глубоком сне.
Глупо бояться небытия, мы все из него вышли. Можно сказать, что мы с ним вечность знакомы)
До dear darkness:
Сильна ж в тебе віра... Хм... Та і память вочевидь вже вдосталь натренована, стільки молитися ))))
Так, особливо складно молитись в двійкових кодах. Бо так прямо текстом молитись не виходить. Треба так 1001010110.... і тд))
Сильна ж в тебе віра... Хм... Та і память вочевидь вже вдосталь натренована, стільки молитися ))))
Так, особливо складно молитись в двійкових кодах. Бо так прямо текстом молитись не виходить. Треба так 1001010110.... і тд))
До Літачок Бобо: Бог даже ассемблера не компилирует?)
навіть переїдання це гріх. якшо іти по Біблії, то людей кякі попадуть в рай на палцях прещітати))
тим більше , якіий контенгент людей буде в раю - ботани які ніколи в житті недумали про дівчят ,не тримали в руках пляшку пива, не били гопніків, не грали в карти , н, ті хто інкол и недивися поріва а натоміст дивися проповіді, той хто слухає не музику а псалми і не дивится телік бо там віздє розпуста одна
я незнаю якби я себе вів в товаристві таких людей.
"В раю добре але в пеклі друзів більше"
(с)
тим більше , якіий контенгент людей буде в раю - ботани які ніколи в житті недумали про дівчят ,не тримали в руках пляшку пива, не били гопніків, не грали в карти , н, ті хто інкол и недивися поріва а натоміст дивися проповіді, той хто слухає не музику а псалми і не дивится телік бо там віздє розпуста одна
я незнаю якби я себе вів в товаристві таких людей.
"В раю добре але в пеклі друзів більше"
(с)
До Unorthodox: Не знаю не мені судити про діяння Бога, мені треба битись головою об стінку і думати 1001011010....
До Літачок Бобо: Мда... Каменный век. А у меня всё настолько высокоуровнево, что я во время молитвы в сознании держу просто какое-то смутное желание написать что-то по теме, при чём издаю звуки Гы, слюна течёт и всё такое, а в результате тут вот появляется такой вот текст со всякими деталями, который в целом соответсвует моему смутному желанию).
Скоро и все программеры будут так работать
Скоро и все программеры будут так работать
Популярні теми розділу
- Існування Бога?
- 1112 переглядів
- ЯЗИЧНИЦЬКА ДУХОЛОГІЯ (цікаво буде навідь християнам)
- 265 переглядів
- церква жжот ))
- 593 переглядів
- Ви щасливі???
- 413 переглядів
- ВІН МОЖЕ СОБІ ЦЕ ДОЗВОЛИТИ
- 399 переглядів
- Де істина церква?
- 347 переглядів
- Фільм СЕКРЕТ
- 313 переглядів