28 Cіч 2010 о 19:37
Без насилия
говорю сразу, да и варианты ти ,,за уши да ** и** и**,, не подходят)
говорю сразу, да и варианты ти ,,за уши да ** и** и**,, не подходят)
Я не Мерлин Менсон
До Post Factum: маньяк чи шо?
"Заставить" - ?
"Заставить" - ?
Шантаж, гипноз...
Хороший аніг згадав)
Якоби жив собі поживав рицарь і була в рицаря дівка. Як не давала йому.
Ну от сидів він і думав. Як це зробити так, щоб дівка дала.
Піду но я до кощія, він же стільки прожив, знає навірняка.
Ну прийшов. І питає.
- Кощію, ти ж стільки живеш. Розкажи як дівку замаланить на секс.
той почухав голову і каже.
- береш доску сороковку, підходиш, по їб*алу брязь і собі трахаєш)
Подумав рицарь.. Нє, худий варіант.. Вирішив сходити до гориничя. В нього ж три голови придумає да щось)
ПРиходить. І питає
- Гариничь. От в тебе три голови, ти маєш знати як дівку замаланить щоб почовгати.
подумав гариничь.. Налив по стаканчику. Вдули. і давай казати
- ну тут все просто. Береш дівку, тягнеш в ліс... Береш доску сороковку. По іпалу брязь і човгаєш собі.
подумав рицарь. Фанарьовий прикол. І давай до бабки яги човгать. Та дівка, має шарить.
Приходить. Бабка сидить така собі сігарєтку дує всі діла. Ну рицарь зважився і питає
- бабко. От ди ж багато прожила.Знаєш ці всі уловкі як дівку закадрить.
-ну да- відповіла бабка. і начяла трусить.
-Але на це потрібно 30 років. -
подумав рицарь і згідний на все аби човгануть дівку.
- ну бабка начала трусить далі. ідеш за 3-9 земель по траву класну. я тобі замучу мазьку і баба твоя.
пішов рицарь. найшов траву. приніс через 30 років.Бабка замутила мазьку і каже інструкцію.
- береш цю мазь, ставиш під ліжко. лягаєш спати з дівкою. вона починає возбуждатись і захоче тебе... Тоді.. Тоді ти береш доску 40-ку по іпалу на.. і всьо норм))))
Якоби жив собі поживав рицарь і була в рицаря дівка. Як не давала йому.
Ну от сидів він і думав. Як це зробити так, щоб дівка дала.
Піду но я до кощія, він же стільки прожив, знає навірняка.
Ну прийшов. І питає.
- Кощію, ти ж стільки живеш. Розкажи як дівку замаланить на секс.
той почухав голову і каже.
- береш доску сороковку, підходиш, по їб*алу брязь і собі трахаєш)
Подумав рицарь.. Нє, худий варіант.. Вирішив сходити до гориничя. В нього ж три голови придумає да щось)
ПРиходить. І питає
- Гариничь. От в тебе три голови, ти маєш знати як дівку замаланить щоб почовгати.
подумав гариничь.. Налив по стаканчику. Вдули. і давай казати
- ну тут все просто. Береш дівку, тягнеш в ліс... Береш доску сороковку. По іпалу брязь і човгаєш собі.
подумав рицарь. Фанарьовий прикол. І давай до бабки яги човгать. Та дівка, має шарить.
Приходить. Бабка сидить така собі сігарєтку дує всі діла. Ну рицарь зважився і питає
- бабко. От ди ж багато прожила.Знаєш ці всі уловкі як дівку закадрить.
-ну да- відповіла бабка. і начяла трусить.
-Але на це потрібно 30 років. -
подумав рицарь і згідний на все аби човгануть дівку.
- ну бабка начала трусить далі. ідеш за 3-9 земель по траву класну. я тобі замучу мазьку і баба твоя.
пішов рицарь. найшов траву. приніс через 30 років.Бабка замутила мазьку і каже інструкцію.
- береш цю мазь, ставиш під ліжко. лягаєш спати з дівкою. вона починає возбуждатись і захоче тебе... Тоді.. Тоді ти береш доску 40-ку по іпалу на.. і всьо норм))))
До DimQК: 1000 пудовий варіант. сам так кожний день роблю. а баба загнала
До Pioner4eg: Demotivators..
До Post Factum: а воно тобі треба?
форум кстаті зло ))..
заходить девушка на форум, і читає шо в парня в голові, як її каханий хочє її домогтися або заставить здєлать мінєт, але здєлать це так, шоб єслі шо: "Сама захотіла, я не виновати"
форум кстаті зло ))..
заходить девушка на форум, і читає шо в парня в голові, як її каханий хочє її домогтися або заставить здєлать мінєт, але здєлать це так, шоб єслі шо: "Сама захотіла, я не виновати"
Погана та дівчина (особливо в сексі), яка не хоче робити мінєт! (да-да, це так само як "плох тот солдат который не хочет стать генералом"
.
Причин тому є дві:
1. В тебе шось не хороше з органом. Ну я не знаю, різне може бути... може в там якісь фурункул і т.п.
2. В неї ШОТА з психікою. Слава Богу це фігня часто проходить з віком, але бувають вийнятки. Пам'ятаю, як мені в 9-му класі однокласниця казала "фу, мінєт - ніколи!", а повз проходив мужик і сказав "та всі сосуть!".
Так що панове,сосуть всі усі роблят мінет, так само, яку усі роблять кулінгулус і так само, як усі дрочать маструбують. І це все питання часу. Так що займайтесь сексом і змайтесь цим без комплексів. І не забувайте про безпечний секс.
.
Причин тому є дві:
1. В тебе шось не хороше з органом. Ну я не знаю, різне може бути... може в там якісь фурункул і т.п.
2. В неї ШОТА з психікою. Слава Богу це фігня часто проходить з віком, але бувають вийнятки. Пам'ятаю, як мені в 9-му класі однокласниця казала "фу, мінєт - ніколи!", а повз проходив мужик і сказав "та всі сосуть!".
Так що панове,
а от мене наприклад ідея змусити не пре зовсім...
так ти просто справляєш потребу а не сексом займаєшся..
ну... це як в туалет сходити...
легше стає а кайфу нуль...
до Summer:
безпечний оральний секс????
це як???
про дітей чи про болячки??
так ти просто справляєш потребу а не сексом займаєшся..
ну... це як в туалет сходити...
легше стає а кайфу нуль...
до Summer:
безпечний оральний секс????
це як???
про дітей чи про болячки??
До Summer:+1, істину глаголиш
. Тим більше, що їм самим подобається це робити
. Тим більше, що їм самим подобається це робити
До Summer: хлопцям не дано понять шо так як ви можете займатися сексом без кохання так можуть і дівчата) а мінет це така штука яку любому прохожому робити не будеш. щоб небуло скажімо відрази має бути почуття. а секс не показник цього.
імхо не хоче робити знач ви недостатньо хараши
імхо не хоче робити знач ви недостатньо хараши
мона щє попробувать дівчині пальця посмактать....
може догатаєдьтся шо нада дєлать в такій сітуації
може догатаєдьтся шо нада дєлать в такій сітуації
Популярні теми розділу
- Мій перший раз
- 1739 переглядів
- Анальный секс
- 1530 переглядів
- Презервативи
- 1235 переглядів
- после секса.....
- 1165 переглядів