До Post Factum: Можеш запропонувати грошей, з деякими дівчатами допомагає (знайти таких дівчат можна на Київській, та інших відповідних місцях))))
До Морква Чака Норіса: а єслі дівчина футболістка і тількі-но з трініровкі?
..
Юзай гугл школото
упд:
Оо.. плять.. 2300-те повідомлення.. ЮХУ...
<------------ це мені
..
Юзай гугл школото
упд:
Оо.. плять.. 2300-те повідомлення.. ЮХУ...
<------------ це мені
Прикинься "мороженым"...
До Roma: так ненада ж їй пальця на нозі облизувать
До Post Factum:
1)для начала нужна д1вч1на как такая
2)かんにばりすむす
3)минет!
1)для начала нужна д1вч1на как такая
2)かんにばりすむす
3)минет!
Хм.. Наркоз?
тількішо пришла класна ідєя
зробить від шо співаєш пісню патапа, там шось "... атсасни астсасни мнє атарві іголачьку..."
але співати тількі "атсасни атсасни атсасни" ну бо тіпа більше не знаєш
дівчіна може подумать шо в неї шось просять...
зробить від шо співаєш пісню патапа, там шось "... атсасни астсасни мнє атарві іголачьку..."
але співати тількі "атсасни атсасни атсасни" ну бо тіпа більше не знаєш
дівчіна може подумать шо в неї шось просять...
До Roma:так зрази спригнуть мона тіпа пісня класна а слова забув)
взагалі-то оральний секс - більш важливіший ніж звичайний. І я кщо дівчина не хоче робити мінєт, то значь вона не повністю тобі довіряє або не вистачає почуттів з обох сторін. Просто якщо це ВЖЕ відбулося, то ви ще більше зближаєтесь ,впершу чергу морально.
Так шо або у вас обох недостатньо почуттів, або .. як казали вище - шось у вас не так з фізіологічної точки зору)
Так шо або у вас обох недостатньо почуттів, або .. як казали вище - шось у вас не так з фізіологічної точки зору)
Ох які хлопи пішли некімітливі та ліниві нині пішли... все їм розкажи, покажи, поясни і всьоравно непоймуть, ше нада шоб для них хтось замаланив і шоб сама дівка пригала шоб самом нічьо неробить, бо самому тяжко і дихачка мучає, бідні дівульки
вопрос на маил.ру
Как заставить девушку сделать минет?
ответы : (от девушек)Намажь сладким
,Прикинься "мороженым"...,
(парни) Скажи: -"отсоси мне прелесть",Намажь медом..последний знает уже наверное как ето
Как заставить девушку сделать минет?
ответы : (от девушек)Намажь сладким
,Прикинься "мороженым"...,
(парни) Скажи: -"отсоси мне прелесть",Намажь медом..последний знает уже наверное как ето
До Post Factum:
как гаваріт всєм ізвєсна пагаворка: "протів лома нєт прійома"
....
бажаю щясця в оральних відносинах
как гаваріт всєм ізвєсна пагаворка: "протів лома нєт прійома"
....
бажаю щясця в оральних відносинах
Тут незаставиш ібо т овжє буде ізнасілованіє))))
А так дивлячісь яка дівчина...якшо така шо вся ініциатіва в твоїх руках і тебе слухаєтся то можна поговорить з нею па панятіям і зробить... якшо "не така" тоді треба зустрічатись, сюсі мусі, довіряти.... бо тут для них мабуть зробить мінет це те саме шо для простітуткі цілуватись з клієнтом.
П.С. добре шо є такі якім навіть намікать нетреба...
А так дивлячісь яка дівчина...якшо така шо вся ініциатіва в твоїх руках і тебе слухаєтся то можна поговорить з нею па панятіям і зробить... якшо "не така" тоді треба зустрічатись, сюсі мусі, довіряти.... бо тут для них мабуть зробить мінет це те саме шо для простітуткі цілуватись з клієнтом.
П.С. добре шо є такі якім навіть намікать нетреба...
хлопцям не дано понять шо так як ви можете займатися сексом без кохання так можуть і дівчата) а мінет це така штука яку любому прохожому робити не будеш. щоб небуло скажімо відрази має бути почуття. а секс не показник цього.
До Вікторія:
Скажу тобі так. Інколи з "не з коханою" людиною в сексі дозволяєш собі більше ніж з коханою. Чому? А тому що, ізвінітє, не всі кохані зрозуміють "хардкор". Особисто я розрізню поняття "займатись коханням", "займатись сексом" і "просто трахатись". І це дуже класно, коли твоя кохана людина (в більшості це дівчина) це розуміє, бо, як не крути, всі ці "види сексу" необхідні (як не зараз то в сімейному житті точно).
До Вікторія:
Скажу тобі так. Інколи з "не з коханою" людиною в сексі дозволяєш собі більше ніж з коханою. Чому? А тому що, ізвінітє, не всі кохані зрозуміють "хардкор". Особисто я розрізню поняття "займатись коханням", "займатись сексом" і "просто трахатись". І це дуже класно, коли твоя кохана людина (в більшості це дівчина) це розуміє, бо, як не крути, всі ці "види сексу" необхідні (як не зараз то в сімейному житті точно).
До Summer:
блін, який досвічений хардкорщік!
блін, який досвічений хардкорщік!
До Summer:інколи так - всяке буває) прикладів мільйон
а я говорю про один з варіантів того чого дівчина не хоче робити мінет. Види кохання теж не мають відношення.
чесно кажучи не вїхала - ти погоджуєшся з тим шо імхо не хоче робити знач ви недостатньо хараши?
а я говорю про один з варіантів того чого дівчина не хоче робити мінет. Види кохання теж не мають відношення.
чесно кажучи не вїхала - ти погоджуєшся з тим шо імхо не хоче робити знач ви недостатньо хараши?
Популярні теми розділу
- Мій перший раз
- 1767 переглядів
- Анальный секс
- 1556 переглядів
- Презервативи
- 1246 переглядів
- после секса.....
- 1167 переглядів
Прямий ефір