До Вікторія: а шо значіть недостатньо харош?))) в яком плане? Якшо не красавчік то незроблю а якшо мілаффка то мона робить?
До Вікторія:
не про зовнішню красу а про внутрішню - та шо внутрі трусов
насправді я знаю шо такє внутрішня краса
не про зовнішню красу а про внутрішню - та шо внутрі трусов
насправді я знаю шо такє внутрішня краса
До Вікторія:
Кароче, почуття мають значення тільки у випадку "Причина номер 2 в попердньому пості".У всіх інших випадках - це не має значення.
До cenik:
Не троли. Це було в смислі, що хлопцям цього розумінити не треба, тобто "кохана людина" малося на увазі "дівчина".
До Suck My Kiss:
я? ні, я просто начитався всякого
Кароче, почуття мають значення тільки у випадку "Причина номер 2 в попердньому пості".У всіх інших випадках - це не має значення.
До cenik:
Не троли. Це було в смислі, що хлопцям цього розумінити не треба, тобто "кохана людина" малося на увазі "дівчина".
До Suck My Kiss:
я? ні, я просто начитався всякого
До Вікторія:
ценік тобі зробив би ку-ка-рє-ку)
а все таки - про яку красу ти говорила мм?
ценік тобі зробив би ку-ка-рє-ку)
а все таки - про яку красу ти говорила мм?
До Вікторія:
ммм.. ну а конкретно у даному випадку - перше гуляння з хлопцем, він кльовий, і провівши тебе додому хоче отак от внаглу попрощатись, так і нагло каже "ей киця, відстрочиш мені на щастя?
"...
чим він має бути хороший щоб не отримати ляпас, а blow ))?
ммм.. ну а конкретно у даному випадку - перше гуляння з хлопцем, він кльовий, і провівши тебе додому хоче отак от внаглу попрощатись, так і нагло каже "ей киця, відстрочиш мені на щастя?
"...
чим він має бути хороший щоб не отримати ляпас, а blow ))?
помоїму ти її ніяк не заставиш )))
якщо вона хоче то буде сама це робить а ні то просто переросте і пізніше зрозуміє шо це класно
якщо вона хоче то буде сама це робить а ні то просто переросте і пізніше зрозуміє шо це класно
До and1: є такий кльовий анек .... дівчина дивується, чого чоловіки брєзгують цілувати мене після того як я посмоктала іх член, але апсолютно не проти цілувати мене після того як я пососала чужий ))))))))
До and1:запамятай - всы дівчата роблять або робили мінєт, якщо не тобі то комусь іншому
До White Noise: Є історія одна,реальна....кароче певна группа людей зібралась в певному місці (імена не буду називати).Були там хлопці і одна дівчина, а один із цієї компанії спізнювався. Вобсчем, вони бухали..бухали.....І ось один хлопчина взяв дівчниу повів в туалет і вона йому там зробила приємне.В момент, коли вони саме виходили з кабінки підійшла решта чоловічої компанії, а дівчина побігла на місце, де вони сиділи бухали. Задоволений товариш поділився з друзями радісною звісткою про оральний секс і вони всі разом пішли теж на місце дислокації. Приходять і бачать.....О, чудо...............Їхній спізнившийся товариш сидить і цілується з тою дівкою.
Мораль: Хлопці!!!!! Будьте обережними. Дівчата! не пийте стільки багато.
Мораль: Хлопці!!!!! Будьте обережними. Дівчата! не пийте стільки багато.
Популярні теми розділу
- Мій перший раз
- 1266 переглядів
- Анальный секс
- 1174 переглядів
- Презервативи
- 990 переглядів
- после секса.....
- 946 переглядів
- мастурбація - це ...
- 845 переглядів