8 Лют 2010 о 22:42
В связи с проведением Евро 2012, планируется убийство всех
бездомных собак и кошек в Киеве. Всеукраинская Организация по защите животных
собирает письма с требованием не делать этого.
Это просьба о помощи ко
всем неравнодушным!
Все, что нужно, это зайти на сайт http://www.dogicat.org – ГЛАВНАЯ – ЕВРО 2012
УМОЕТСЯ КРОВЬЮ НЕВИННЫХ ЖИВОТНЫХ – ПОДРОБНЕЕ
и заполнить анкету.
бездомных собак и кошек в Киеве. Всеукраинская Организация по защите животных
собирает письма с требованием не делать этого.
Это просьба о помощи ко
всем неравнодушным!
Все, что нужно, это зайти на сайт http://www.dogicat.org – ГЛАВНАЯ – ЕВРО 2012
УМОЕТСЯ КРОВЬЮ НЕВИННЫХ ЖИВОТНЫХ – ПОДРОБНЕЕ
и заполнить анкету.
До Брехунець: людям нема що їсти через ідіотів-політиків, які все гребуть в свої кишені....
Це схожа акція, коли в Москві в 1980 р перед олімпіадою. вивезли всіх бомжів , щоб показати всьому світові яка Росія прекрасна країна.....
Наші далеко не втікли - йолопи тупі! Їх би всіх відстріляти
Це схожа акція, коли в Москві в 1980 р перед олімпіадою. вивезли всіх бомжів , щоб показати всьому світові яка Росія прекрасна країна.....
Наші далеко не втікли - йолопи тупі! Їх би всіх відстріляти
До Lurdess: Гадаєш ці підписи допоможуть.? Сумніваюсь, імідж і показуха дорожче якогось вуличного собацюги. Знаєш як все відбуватиметься? В 2012 скажуть таке , - добре ми не будемо відстрілювати собак ми будемо їх пуляти транквілізаторами а потім в собачий приют віддаватимемо. Пообіцяють що це буде все гуманно, нууу люди звичайно погодяться на це і дадуть згоду. Але у нас буде як завжди патрон через патрон. Будуть ходити і стріляти на убой і тоді вже ніхто нічого не зробить, стрілятимуть так щоб собака заснула і більше не прокинулась. Потім коли їх відстріляють щось доказати буде складно а на ті всеукр.організації просто покладуть великий БЕН і закриють їм рота.
............
Просто з собаками можуть бути проблеми. Мене вже кілька разів кусали вуличні собаки. Друга позавчора покусали так що ледве встав і втік. Порвали штани , кожану курточку за 2000грн. А ще плюс моральна травма , він тепер як бачить собаку починає труситись і просто завмирає на одному місці. А ти уяви якщо то буде мале дитя йти 1-3 клас , ну що воно зробить?
На мене взагалі оце недавно біля сільпо накинулось 6 собак я на велосипеді їхав. Почали плигати і кусати мене за ботінок. Ну уяви собі це?
............
Так що тут палка має два кінці, дві сторони медалі.
............
Просто з собаками можуть бути проблеми. Мене вже кілька разів кусали вуличні собаки. Друга позавчора покусали так що ледве встав і втік. Порвали штани , кожану курточку за 2000грн. А ще плюс моральна травма , він тепер як бачить собаку починає труситись і просто завмирає на одному місці. А ти уяви якщо то буде мале дитя йти 1-3 клас , ну що воно зробить?
На мене взагалі оце недавно біля сільпо накинулось 6 собак я на велосипеді їхав. Почали плигати і кусати мене за ботінок. Ну уяви собі це?
............
Так що тут палка має два кінці, дві сторони медалі.
До DEN: Дві сторони медалі - то так..Але якого хрєна саме перед Євро? Не переживають ці сукі за те що собаки нас покусають..... Вони переживають за свій імідж.... Замість того щоб відстрілювати - побудували б притулки.....Мільярди на вибори знайшли - мільйон на притулок хрєн там....
До DEN:
Ну це все одно не значить,шо їх треба вбивати...Я надіюсь,мож і підписи допоможуть,бо мене лічно не влаштовує таке от розправляння з собаками.То давайте ще й бомжів вистриляєм всіх,чого зря лазить по дворі і людям мішать.Да?
А те шо тебе собаки покусали,то це не означає,шо це обов*язково повинна завжди бути якась дворняга.То давай повбиваєм все шо заважає нам жить або просто не влаштовує.
Ну це все одно не значить,шо їх треба вбивати...Я надіюсь,мож і підписи допоможуть,бо мене лічно не влаштовує таке от розправляння з собаками.То давайте ще й бомжів вистриляєм всіх,чого зря лазить по дворі і людям мішать.Да?
А те шо тебе собаки покусали,то це не означає,шо це обов*язково повинна завжди бути якась дворняга.То давай повбиваєм все шо заважає нам жить або просто не влаштовує.
До uMberT0oo: Так і я за те. Для Черновецького це зайві витрати. Краще відстріляти перед 2012 ніж зараз бо до 2012 утримувати приют буде дорого , плюс до того за 2 роки собаки можуть знову наплодитись і так далі. Для них один лише вигідний варіант дочекатися 2012 і за місць до початку тра-та-та-та. це щось на подобі як за день до нового року всі в своїх оселях наводять порядок і роблять чистку.
.........
До Lurdess: Та я згодний з тобою що вбивати це остання справа. Але ти ж сама бачиш яка у нас система в державі. Я особисто не проти щоб хтось створив приют і туди поселяли собак так як роблять в США наприклад. Нууу але до цього нам далеко. Так що вихід один розстріл і з кінцями.
.........
Пішла б ти на полювання в ліс і побачила б як там відстрілюють звірів ти б про собак взагалі забулася б.
.........
До Lurdess: Та я згодний з тобою що вбивати це остання справа. Але ти ж сама бачиш яка у нас система в державі. Я особисто не проти щоб хтось створив приют і туди поселяли собак так як роблять в США наприклад. Нууу але до цього нам далеко. Так що вихід один розстріл і з кінцями.
.........
Пішла б ти на полювання в ліс і побачила б як там відстрілюють звірів ти б про собак взагалі забулася б.
До Lurdess:вже скидали друзі, заповнив..))
А бомжєй шо тоже будуть стрілять чі шо? Бо їх там тоже хватає по вокзалам і людним мєстам.
Химическая стерилизация.
Относительно гуманно и вопрос решает. Не стоит забывать, что если дать собакам волю безконтрольно плодиться, то за несколько лет их численность привысит количество горожан (которыми эти собаки и будут питаться))).
Относительно гуманно и вопрос решает. Не стоит забывать, что если дать собакам волю безконтрольно плодиться, то за несколько лет их численность привысит количество горожан (которыми эти собаки и будут питаться))).
До Rems: Он бэсмэртэн
До Unorthodox: хоть собакі від цього розмножаця не будуть, але й не зникнуть, тобто цим проблеми не вирішити до євро 2012...нажаль
До Любитель: нє ну малих людям просто не бояця, а от шо робить з тими шо побільше?
До Любитель: нє ну малих людям просто не бояця, а от шо робить з тими шо побільше?
До Брехунець: Помоему ты переоцениваешь среднюю продолжительность жизни бездомной собаки))
До Любитель: Та справа в тому що я їх не боюся. Просто це було кілька разів і саме тоді коли я їхав на своєму Байку. А знаєш як собаки зазвичай, доганяють блін. Чи то машина чи то велосипед.
Популярні теми розділу
- Януковича ледь не збило вінком
- 799 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 559 переглядів
- В Україні СВИНЯЧИЙ ГРИП (офіційно!)
- 478 переглядів
- Чупакабра добралась до нас...
- 478 переглядів
- От вам і фотосесія
- 469 переглядів
УТМР буде давати дозволи на відстріл політиків