До Брехунець: Так ты считаешь, что все бездомные собаки все родились сегодня?
В общем, если стерилизовать уже, то через 2012 их останется меньшинство. Бомжам ведь тоже нужно что-то кушать)
В общем, если стерилизовать уже, то через 2012 их останется меньшинство. Бомжам ведь тоже нужно что-то кушать)
До Брехунець: треба ше враховувати скількі на 1 сучку приходится кабєлєй))))
До Lurdess: Я повністю погоджуюсь з цією думкою. Думаю в кожному місті і селі слід заснувати притулок для бездомних собак і котів. Також стерилізувати котів і собак дуже не гуманно, слід забезпечити кожній собаці можливість розмножуватись.
Крім того, ветеринари, мають забезпечити гідний рівень смертності серед новонароджених собак, а то просто жахливо скільки молодих песиків вмирає. Рівень смертності серед новонароджених собак не повинен бути вищим ніж серед людей в цілому по Україні.
Крім того, кожна собака повинна бути забезпечена правом, на гідне триразове харчування.
Крім того, ветеринари, мають забезпечити гідний рівень смертності серед новонароджених собак, а то просто жахливо скільки молодих песиків вмирає. Рівень смертності серед новонароджених собак не повинен бути вищим ніж серед людей в цілому по Україні.
Крім того, кожна собака повинна бути забезпечена правом, на гідне триразове харчування.
До DEN: І штучне запліднення для тих сучок, які інакше завагітніти не можуть!)
А як же! Уявляєте як вони сумують без діточок?
А як же! Уявляєте як вони сумують без діточок?
Видалено автором повідомлення.
До Unorthodox: До речі свині також дуже розумні (практично на рівні собак). Я думаю, права свиней в Україні явно ущемляються. Думаю, до євро2012 слід щось зробити з кровопролиттям свинячої крові і забезпечити їм умови життя не гірші ніж котам і собакам.
До Літачок Бобо: Геноцид свинячого народу це окрема тема.
В мене є ще одна слушна пропозиція щодо собак:
Треба самотнім кобелькам та сучкам влаштовувати якісь вечорниці з дискотеками, щоб їм легше було знайти своє кохання).
В мене є ще одна слушна пропозиція щодо собак:
Треба самотнім кобелькам та сучкам влаштовувати якісь вечорниці з дискотеками, щоб їм легше було знайти своє кохання).
Хулі ви. такі умнікі робите на базіці А може вас нахуй пострелять? чи може родичів ваших? візьміть застрельте кожен свого собаку чи кота...ЯК вам така пропозиція? В чому винні тварини? В тому що на світі повно дебільних тупих людей?
До Lurdess: Тобі треба не підписи збирати, а гроші на притулок. Покажи власний приклад продай квартиру (чи квартиру батьків). Заснуй на ці гроші ферму притулок для песиків і котиків десь в селі, і живи собі з ними в щасті і злагоді. Впевнений, ніхто тоді врятованих тобою собак не чіпатиме.
До uMberT0oo: Розумієш но друже, міські собаки то є явище абсолютно похідне від того, що на світі повно отих "дебільних тупих" людей.
Якби не люди зі своїми містами в яких повно мусорників зі всякою собачою та котячою смакотою, то ніяких бездомних собак з котами взагалі б не існувало.
Якби не люди зі своїми містами в яких повно мусорників зі всякою собачою та котячою смакотою, то ніяких бездомних собак з котами взагалі б не існувало.
До uMberT0oo: Особисто тобі я раджу застрелитись, і заповісти своє тіло на корм песиків і котиків.
Впевнений в ньому багато протеїну. Хоча хто знає, може вони вже на стільки свідомі, що і не будуть тебе їсти, а будуть їсти виключно рослинну їжу, якщо у них буде такий вибір.
Впевнений в ньому багато протеїну. Хоча хто знає, може вони вже на стільки свідомі, що і не будуть тебе їсти, а будуть їсти виключно рослинну їжу, якщо у них буде такий вибір.
До Літачок Бобо: Ти помітив яка іронія? Людина з явно націоналістичними поглядами не розуміє що таке видовий "патріотизм".
Очевидно для нього собака цінніша, наприклад за москаля, або жида.
Очевидно для нього собака цінніша, наприклад за москаля, або жида.
До Unorthodox: Я думаю, все залежить від того, де народилась ця собака. Я думаю, пощади жидівським і москальким собакам не буде.
P.S. Під собаками маю на увазі таких тварин)))
P.S. Під собаками маю на увазі таких тварин)))
До Літачок Бобо: Треба йому особливо підкреслити, що собаки з котами об'їдають не взагалі якихось абстрактних людей як вид, а саме простих УКРАЇНЦІВ. А це вже зовсім інші розклади)
Вони, собаки, їдять наше сало!!!
Під собаками я також маю на увазі таких тварин)))
Вони, собаки, їдять наше сало!!!
Під собаками я також маю на увазі таких тварин)))
До uMberT0oo: Ти вроді як в Бога віриш, якщо я не помиляюсь. Так от в біблії написано, що звірі створені для того, щоб люди могли ними харчуватись (до речі, піди розкажи це білому ведмедю, якому-небуть тигру чи з’їш яку-небуть отруйну рибу/пташку).
А ти тут переймаєшся захистом їжі. Чи може ти вирішив що в Біблії написана брехня і людина це така ж тварина?
А ти тут переймаєшся захистом їжі. Чи може ти вирішив що в Біблії написана брехня і людина це така ж тварина?
Я собак люблю і рахую негуманним так просто брать і відстрілювать...
П.С : Всі знають з якої фігні роблять нашу ковбасу...це ж стільки сировини поступить на ковбасні заводи))))))))))))))))))))
П.С : Всі знають з якої фігні роблять нашу ковбасу...це ж стільки сировини поступить на ковбасні заводи))))))))))))))))))))
Популярні теми розділу
- Януковича ледь не збило вінком
- 799 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 560 переглядів
- Чупакабра добралась до нас...
- 479 переглядів
- В Україні СВИНЯЧИЙ ГРИП (офіційно!)
- 478 переглядів
- От вам і фотосесія
- 469 переглядів