Авторизація
Логін:
Пароль:
Re: ЕВРО 2012 УМОЕТСЯ КРОВЬЮ НЕВИННЫХ ЖИВОТНЫХ
8 Лют 2010 о 23:51
До Брехунець: Так ты считаешь, что все бездомные собаки все родились сегодня?

В общем, если стерилизовать уже, то через 2012 их останется меньшинство. Бомжам ведь тоже нужно что-то кушать)
8 Лют 2010 о 23:51
До Брехунець: треба ше враховувати скількі на 1 сучку приходится кабєлєй))))
8 Лют 2010 о 23:54
До Lurdess: Я повністю погоджуюсь з цією думкою. Думаю в кожному місті і селі слід заснувати притулок для бездомних собак і котів. Також стерилізувати котів і собак дуже не гуманно, слід забезпечити кожній собаці можливість розмножуватись.

Крім того, ветеринари, мають забезпечити гідний рівень смертності серед новонароджених собак, а то просто жахливо скільки молодих песиків вмирає. Рівень смертності серед новонароджених собак не повинен бути вищим ніж серед людей в цілому по Україні.

Крім того, кожна собака повинна бути забезпечена правом, на гідне триразове харчування.
8 Лют 2010 о 23:55
До Unorthodox: Ні, я так не рахую, але ця цифра може бути і більшою. Хоч собак і стане менше, але всеодно їх буде забагато.
8 Лют 2010 о 23:58
До Літачок Бобо: Бомжі навіть так не живуть. Да і ти ще забув , що кожній собаці потрібно видати свій паспорт. (Десь я читав чи бачив, що над цим уже працюють.)
8 Лют 2010 о 23:58
До DEN: І штучне запліднення для тих сучок, які інакше завагітніти не можуть!)
А як же! Уявляєте як вони сумують без діточок?
9 Лют 2010 о 00:02
Видалено автором повідомлення.
9 Лют 2010 о 00:11
До Unorthodox: До речі свині також дуже розумні (практично на рівні собак). Я думаю, права свиней в Україні явно ущемляються. Думаю, до євро2012 слід щось зробити з кровопролиттям свинячої крові і забезпечити їм умови життя не гірші ніж котам і собакам.
9 Лют 2010 о 00:15
Всых собак і котів в метро і закрити, а після євро випустить, а мет ро тіпа поламалось, їдьте на трахваях...
9 Лют 2010 о 00:18
До Літачок Бобо:  Геноцид свинячого народу це окрема тема.

В мене є ще одна слушна пропозиція щодо собак:

Треба самотнім кобелькам та сучкам влаштовувати якісь вечорниці з дискотеками, щоб їм легше було знайти своє кохання).
9 Лют 2010 о 00:20
Хулі ви. такі умнікі робите на базіці А може вас нахуй пострелять? чи може родичів ваших?  візьміть застрельте кожен свого собаку чи кота...ЯК вам така пропозиція? В чому винні тварини? В тому що на світі повно дебільних тупих людей?
9 Лют 2010 о 00:21
До Lurdess: Тобі треба не підписи збирати, а гроші на притулок. Покажи власний приклад продай квартиру (чи квартиру батьків). Заснуй на ці гроші ферму притулок для песиків і котиків десь в селі, і живи собі з ними в щасті і злагоді. Впевнений, ніхто тоді врятованих тобою собак не чіпатиме.
9 Лют 2010 о 00:23
До uMberT0oo: Розумієш но друже, міські собаки то є явище абсолютно похідне від того, що на світі повно отих "дебільних тупих" людей.

Якби не люди зі своїми містами в яких повно мусорників зі всякою собачою та котячою смакотою, то ніяких бездомних собак з котами взагалі б не існувало.
9 Лют 2010 о 00:24
До uMberT0oo: Особисто тобі я раджу застрелитись, і заповісти своє тіло на корм песиків і котиків.

Впевнений в ньому багато протеїну. Хоча хто знає, може вони вже на стільки свідомі, що і не будуть тебе їсти, а будуть їсти виключно рослинну їжу, якщо у них буде такий вибір.
9 Лют 2010 о 00:27
До Літачок Бобо: Ти помітив яка іронія? Людина з явно націоналістичними поглядами не розуміє що таке видовий "патріотизм".
Очевидно для нього собака цінніша, наприклад за москаля, або жида.
9 Лют 2010 о 00:30
До Unorthodox: Я думаю, все залежить від того, де народилась ця собака. Я думаю, пощади жидівським і москальким собакам не буде.

P.S. Під собаками маю на увазі таких тварин)))
9 Лют 2010 о 00:33
До Літачок Бобо: Особисто тобі я раджу не попадати мені на очі
До Unorthodox: Очевидно мої цінності тебе їбать не повинні
9 Лют 2010 о 00:34
До Літачок Бобо: Треба йому особливо підкреслити, що собаки з котами об'їдають не взагалі якихось абстрактних людей як вид, а саме простих УКРАЇНЦІВ. А це вже зовсім інші розклади) 

Вони, собаки, їдять наше сало!!!

Під собаками я також маю на увазі таких тварин)))
9 Лют 2010 о 01:02
До uMberT0oo: Ти вроді як в Бога віриш, якщо я не помиляюсь. Так от в біблії написано, що звірі створені для того, щоб люди могли ними харчуватись (до речі, піди розкажи це білому ведмедю, якому-небуть тигру чи з’їш яку-небуть отруйну рибу/пташку).

А ти тут переймаєшся захистом їжі. Чи може ти вирішив що в Біблії написана брехня і людина це така ж тварина?
9 Лют 2010 о 01:59
Я собак люблю і рахую негуманним так просто брать і відстрілювать...
П.С : Всі знають з якої фігні роблять нашу ковбасу...це ж стільки сировини поступить на ковбасні заводи))))))))))))))))))))