ага постриляють а потім цим же будуть годувать гостєй.... адним вистрелав двух зайцев...о єканомія. плять
До LTom: ВОНИ - санітари міста ))))))
До LTom: я звичайно люблю собак ..... але більше якось домашніх. Хоча - бездомних можна виводити і більш гуманними способами. Стерилізація наприклад.
До LTom
До Disco KING:Поясніть мені ,хоч хтось чи є хоть якась мінімальна користь від бездомних тварин?
Багато людей також не приносять ніякої користі, ми ж іх невідстрілюємо...
До Disco KING:Поясніть мені ,хоч хтось чи є хоть якась мінімальна користь від бездомних тварин?
Багато людей також не приносять ніякої користі, ми ж іх невідстрілюємо...
До White Noise: Ти зупинився на пів думці))
До White Noise: а зря ..... тра принаймі стерилізувати (щоб не плодили собі подібних))
До mc gonibez:стерилізація дорого, краще бабах і нема проблеми........
У нашій державі не мождна вирішувати проблем гуманно, принаймні, поки що......З проблемами необхідно боротись радикально....
У нашій державі не мождна вирішувати проблем гуманно, принаймні, поки що......З проблемами необхідно боротись радикально....
До Lurdess: Голосів мало. Треба жити в гармонії з природою присвятивши всю себе бездомними песикам.
До Lurdess: Как-то не уверенно ты свою точку зрения доносишь до людей. Не похожа на радикального хиппи-вигана.
До Літачок Бобо: Та ладно тебе. Столько сарказма, будто ты гицелем работаешь по вечерам. Ну или как минимум топишь котят для развлечения.
До Самозванцев Подлец: Ну в самого було декілька собак (досить давно). Але ж я розумію, ну, в кращому разі, подивиться якийсь чинуша роздрукований список, поспівчуває і все. А я їй сказав реальний шлях по забезпеченню благо-устрою певної кількості тваринок.
В действительности мне тоже никогда не было понятно зачем нужен сбор подписей, а тем более электронных.. в чем соль?
До Самозванцев Подлец: ну ..... суспільна думка )))))) але блін .... підписи здається повинні здавати кияни (коло їх же вікон будуть відстрелювати собак)
Популярні теми розділу
- Януковича ледь не збило вінком
- 1003 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 786 переглядів
- Чупакабра добралась до нас...
- 759 переглядів
- От вам і фотосесія
- 633 переглядів
- В Україні СВИНЯЧИЙ ГРИП (офіційно!)
- 609 переглядів
Прямий ефір