До Rems: ну да він був умний і шо дойшов він до своєї цілі?(він сам з УПА) а не о шо зробив Горбачьов...
З,І. кажись в когось щас начнеться баттхьорт Butthurt (Баттхёрт, буквально «жопная боль» или «попаболь») — особое, широко представленное в интернетах психоэмоциональное состояние, а также человек, в нём пребывающий. Обладателя баттхёрта отличает исключительно сильная негативная реакция на оскорбление какого-нибудь особо болезненного для него предмета, словно его анально уязвили. Поэтому он набрасывается на обидчика со всем жаром, надеясь, вероятно, что пролитая кровь позволит ему вернуть потерянную анальную девственность.
З,І. кажись в когось щас начнеться баттхьорт Butthurt (Баттхёрт, буквально «жопная боль» или «попаболь») — особое, широко представленное в интернетах психоэмоциональное состояние, а также человек, в нём пребывающий. Обладателя баттхёрта отличает исключительно сильная негативная реакция на оскорбление какого-нибудь особо болезненного для него предмета, словно его анально уязвили. Поэтому он набрасывается на обидчика со всем жаром, надеясь, вероятно, что пролитая кровь позволит ему вернуть потерянную анальную девственность.
Не знаю, але спілкуючись з старшими людьми на цю тему, всі чомусь говорять , що Бандера справжній зрадник, що підпільно контактував з німцями і допомагав їм, одним словом грав подвійну гру. Ну і багато чого ще розказали , головне нічого хорошого про нього я не почув.
Гадаю ветерани краще знаються на Бандері ніж ми. Так що я їм більше вірю ніж тим книжкам які ви прочитали і зараз тут цитуєте.
.................
Одним словом пам'ятник він не заслужив.
Гадаю ветерани краще знаються на Бандері ніж ми. Так що я їм більше вірю ніж тим книжкам які ви прочитали і зараз тут цитуєте.
.................
Одним словом пам'ятник він не заслужив.
Я впевнений що Бандера справжній герой...!!!!! І збагатьох джерел знаю що вороги перевдягалися у форму Бандерівських вояків і грабували людей! Це моя Особиста думака!
Ви хоча б на вікіпедії його біографію прочитали, щоб знали про що говорите. Піднімаючи таку "болючу" тему і посилатись на своїх бабусь - це не солідно. Контактував з німцями - можливо тому що вибрав менше зло.
До Halmer: Обідив?
ахахахаха Ой пробач мені........
Якби я хотів виплеснути на тобі всю злість - то написав дещо інше....
А те що ти гугл вмієш юзать -це вже велике досягнення
Я тобі вже раніше 5 сторінок доводів кинув і на чому ми зійшлись??? Не згаадаєш?
Тема вже давно була вичерпана.... а тут: "наша пісня гарна й нова - заспіваймо її знову"
ахахахаха Ой пробач мені........
Якби я хотів виплеснути на тобі всю злість - то написав дещо інше....
Я тобі вже раніше 5 сторінок доводів кинув і на чому ми зійшлись??? Не згаадаєш?
Тема вже давно була вичерпана.... а тут: "наша пісня гарна й нова - заспіваймо її знову"
До uMberT0oo:
пєчяльно(( значіть Баттхёрт не случівся... явже тобі думав дать совєт від копєтана Очєвідность:
— у меня сегодня случился баттхёрт, что мне делать??
— Расслабить мышцы ануса. Первые пару дней очко будет побаливать.
(Капитан Очевидность раскрывает суть)
да а ти шо не вмієш? давай научю) тоді може буде цікавіше з тобою вести дискусію)
пєчяльно(( значіть Баттхёрт не случівся... явже тобі думав дать совєт від копєтана Очєвідность:
— у меня сегодня случился баттхёрт, что мне делать??
— Расслабить мышцы ануса. Первые пару дней очко будет побаливать.
(Капитан Очевидность раскрывает суть)
да а ти шо не вмієш? давай научю) тоді може буде цікавіше з тобою вести дискусію)
Популярні теми розділу
- Віктор Янукович: надія України на краще чи бандит, який відбере в України все, що є і немає уже?
- 774 переглядів
- Вибори Президента України 2010 року)
- 645 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 559 переглядів
- Хіт-парад конфузів Віктора Януковича
- 425 переглядів
- ЮЛЯ ЮЛЯ УКРАЇНА
- 307 переглядів