20 Лют 2010 о 12:54
Шукала відповідний розділ - нема. Створила тему тут. Доречі, пани модератори, задумайтесь чи не було б доречно створити такий підрозділ в розділі "дозвілля"
Ітак, чим ми займаємось у вільний час? (крім п"янок, посиденьок з друзями, контакту, базіки і так далі) Що робимо? Чи часто ви робите щось своїми руками - шиєте, в"яжете, плетете, вирізаєте, вишиваєте, клеїте, малюєте, прикрашаєте... Що з цього виходить? Давайте хвалитись один одному що ми вміємо робити.
Ітак, чим ми займаємось у вільний час? (крім п"янок, посиденьок з друзями, контакту, базіки і так далі) Що робимо? Чи часто ви робите щось своїми руками - шиєте, в"яжете, плетете, вирізаєте, вишиваєте, клеїте, малюєте, прикрашаєте... Що з цього виходить? Давайте хвалитись один одному що ми вміємо робити.
Перше, що я роблю найчастіше - це плету фєнькі. Це такі браслети на руку, зроблені з кольорових ниток.
Бувають вони різні - плоскі, об"ємні, круглі, вузькі, широкі... Одна з різновидностей цього виду мистецтва - фенькі типу "Куміхімо", ще їх називають японський шнурок. Кругла фєнєчка, досить швидко плететься, і гарно дивиться на руці.
Отаке воно
.
.
.

.
.
.
.
.
,
Бувають вони різні - плоскі, об"ємні, круглі, вузькі, широкі... Одна з різновидностей цього виду мистецтва - фенькі типу "Куміхімо", ще їх називають японський шнурок. Кругла фєнєчка, досить швидко плететься, і гарно дивиться на руці.
Отаке воно
.
.
.

.
.
.
.
.
,
Ще одна цікава штука, яка робиться з ниток і не потребує дууже багато зусиль - ловец снов. Це така штука, яку вішають на люстру або інше добре видне місце в кімнаті. Говорять, що вона втягує в себе хороші позитивні сни і відганяє погані.
В мене в кімнаті така висить і подобається це мені насамперед тим, що дуже заспокоює. Коли нема що робитти - дивишся не в потолок, а на неї - яка вона класна. Розслабляєшся і відпочиваєш
Ось як це виглядає:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
В мене в кімнаті така висить і подобається це мені насамперед тим, що дуже заспокоює. Коли нема що робитти - дивишся не в потолок, а на неї - яка вона класна. Розслабляєшся і відпочиваєш
Ось як це виглядає:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Таа, фєньки... Я їх на парах плету
Ще з пластики люблю шось ліпити - головним чином намистинки на дреди і різних накурених тваринок. Але скоро перейду на різну біжутерію.. ну мало шо ще можна робити. Шаманські всілякі штуки, типу ловця снів.. Зараз в мене часу мало на те все, диплом скоро. А весною розгорнусь, на щастя, зараз купа всіляких ніштяків для хенд-мейду і в Рівному продається, а що не продається - в Неті не напряжно купляти.
Ще з пластики люблю шось ліпити - головним чином намистинки на дреди і різних накурених тваринок. Але скоро перейду на різну біжутерію.. ну мало шо ще можна робити. Шаманські всілякі штуки, типу ловця снів.. Зараз в мене часу мало на те все, диплом скоро. А весною розгорнусь, на щастя, зараз купа всіляких ніштяків для хенд-мейду і в Рівному продається, а що не продається - в Неті не напряжно купляти.
До sexpistols:
До речі про ловці снів - найбільша проблема коли їх плетеш - дістати пір'я. Я не кажу про справжні ловці які з лози плетуться і пір'я там тре підбирати відповідно до майбутнього власника ловця, це взагалі морока. А хоч якесь декоративне, може в нас десь продається?
До речі про ловці снів - найбільша проблема коли їх плетеш - дістати пір'я. Я не кажу про справжні ловці які з лози плетуться і пір'я там тре підбирати відповідно до майбутнього власника ловця, це взагалі морока. А хоч якесь декоративне, може в нас десь продається?
Остання на сьогодні подєлка з ниток - расточки. Це такі "вірьовкі в волоссах", їх можна вплітать надовго, можна так шоб на пару днів. Гарно виглядає, весело, позитивно, різнокольорово.
Отаке:
.
.
.
.
.
.

.
.
Як бачите, в расточку можна напихать бісера, бусінок, камушек, пьоришок, і все шо під руку попаде, аби була фантазія.
На сьогодні все, кому цікаво як що робиться питайте, буду розказувать шо і як. Буду рада якщо комусь шось пригодиться ))
Отаке:
.
.
.
.
.
.

.
.
Як бачите, в расточку можна напихать бісера, бусінок, камушек, пьоришок, і все шо під руку попаде, аби була фантазія.
На сьогодні все, кому цікаво як що робиться питайте, буду розказувать шо і як. Буду рада якщо комусь шось пригодиться ))
До Бєломорканал: ну взагалі, скільки я спілкувалась з фенькопльотами з Росії то говорили що в них пір"я валом продається в магазинах, там де пуговіци, нитки і всяке таке. У нас я не бачила, але може тільки тому, що не питала. Якщо походить попитать то може і знайдеш. По грошам, вони говорять, від 1 до 10 гривень (на наші гроші) за пір"їнку
А взагалі треба подружиться з тими, в кого вдома є гарний красивий великий папуга. Ото радості буде!
А взагалі треба подружиться з тими, в кого вдома є гарний красивий великий папуга. Ото радості буде!
До sexpistols:
А взагалі треба подружиться з тими, в кого вдома є гарний красивий великий папуга. Ото радості буде! ага, особінно папузі
А взагалі треба подружиться з тими, в кого вдома є гарний красивий великий папуга. Ото радості буде! ага, особінно папузі
До teh BOOOOOOOOOO:може ти неправильно мене поняв....
пір"я з нього саме летить, коли чистиш клітку пір"я дуже багато валяється просто так, його зазвичай викидають. Я як була маленька в мене був папуга і я постійно просила маму не викидать пір"я і робила з них всякі аплікації на папері. Виглядало просто супер! Вони такі яскраві і гарні! Але маленькі. В основному. Ті що з хвоста то великі, а звичайне пір"ячко маленьке.
Ну можна робити і маленьких ловців снів))))
пір"я з нього саме летить, коли чистиш клітку пір"я дуже багато валяється просто так, його зазвичай викидають. Я як була маленька в мене був папуга і я постійно просила маму не викидать пір"я і робила з них всякі аплікації на папері. Виглядало просто супер! Вони такі яскраві і гарні! Але маленькі. В основному. Ті що з хвоста то великі, а звичайне пір"ячко маленьке.
Ну можна робити і маленьких ловців снів))))
До teh BOOOOOOOOOO: а взагалі, якщо не притримуватись фен-шую, то замість пір"я можна і шось з бусінок приплести, воно теж буде гарно. Або якісь штучкі з орігамі туди пустить ))) ой, проговорилась, про орігамі завтра))
Не витримала. Орігамі буде сьогодні)))
Орігамі - це такий японський (як не странно)))) вид мистецтва складання фігурок з паперу. Більш складніші, об"ємні орігамі називають кусудамами.
Робить їх неважко, головне - вникнуть в суть і набить руку. А потім засісти на роботі або під час навчання і складать, складать, складать...
Заспокоює нерви і дає позитивний натрій. Тим паче, результат ого-го як радує!
Ось що можна зробити за допомогою рук, паперу і фантазії:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Орігамі - це такий японський (як не странно)))) вид мистецтва складання фігурок з паперу. Більш складніші, об"ємні орігамі називають кусудамами.
Робить їх неважко, головне - вникнуть в суть і набить руку. А потім засісти на роботі або під час навчання і складать, складать, складать...
Заспокоює нерви і дає позитивний натрій. Тим паче, результат ого-го як радує!
Ось що можна зробити за допомогою рук, паперу і фантазії:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ще пару гарних штук
.
.
.
.
.
.
До Kalipso: що саме хочеш навчитись робити?
До uMberT0oo: не знаю, але я за все своэ життя в магазинах такого не бачила ))))
До uMberT0oo: не знаю, але я за все своэ життя в магазинах такого не бачила ))))
До uMberT0oo:До uMberT0oo: можна десь))
мені особисто подарували..і видно, що не своїми руками
а я плету фєнькі
літом вся рука була
а на зиму чомусь познімала трохи
зараз взагалі одна лише
треба буде якось знову наробити їх трохи
мені особисто подарували..і видно, що не своїми руками
а я плету фєнькі
літом вся рука була
а на зиму чомусь познімала трохи
зараз взагалі одна лише
треба буде якось знову наробити їх трохи
До Kalipso: вибирай зараз шось одне, буду фотоурок викладувать
До Broken dream: ну не знаю, можна, в принципі, зробити так шо і не скажеш що це людина своїми руками зробила.
А може в Києві в якомусь "фірмовому арт-магазинчику" і можна придбать таку красу за неймовірні гроші. Адже, якщо люди додумались продавати намисто з вишневих косточок за 500 гривень, то я нічому не удівляюсь!
До Broken dream: ну не знаю, можна, в принципі, зробити так шо і не скажеш що це людина своїми руками зробила.
А може в Києві в якомусь "фірмовому арт-магазинчику" і можна придбать таку красу за неймовірні гроші. Адже, якщо люди додумались продавати намисто з вишневих косточок за 500 гривень, то я нічому не удівляюсь!
Популярні теми розділу
- Які вам подобаються хлопці?
- 1602 переглядів
- маленькі груди і чіткі вилиці - айс!?
- 1365 переглядів
- Про що мріє дывчина?
- 842 переглядів
- Догляд за собою (маленьки таємниці)
- 821 переглядів
- вапрос до дівчят ....
- 789 переглядів