27 Лют 2010 о 18:41
Статтю знайшов на "Українській правді"
Ранок інавгурації на Банковій
У Маріїнському парку біля Верховної Ради збираються фани Януковича
... і улюблені бабусі
Новий президент приїхав...
...і помахав ручкою
Янукович рішучим жестом вхопив президентську печатку... "Тепер ви в мене старо-китайську вчить будете"
... і посвідчення... "Бонд....Джеймс Бонд"
По пртоколу він повинен був покласти його на подушку, яку спеціально для цього піднесли.... Що ж зробиш : звичка
Янукович став хазяїном Банкової...
Нова еліта Банкової - справа новий глава адміністрації Януковича Сергій Льовочкін, зліва - голова ДУСі Андрій Кравець... "Біба і Боба"
Президент України?
Останнє фото просто піз*ец !!!
Ранок інавгурації на Банковій
У Маріїнському парку біля Верховної Ради збираються фани Януковича
... і улюблені бабусі
Новий президент приїхав...
...і помахав ручкою
Янукович рішучим жестом вхопив президентську печатку... "Тепер ви в мене старо-китайську вчить будете"
... і посвідчення... "Бонд....Джеймс Бонд"
По пртоколу він повинен був покласти його на подушку, яку спеціально для цього піднесли.... Що ж зробиш : звичка
Янукович став хазяїном Банкової...
Нова еліта Банкової - справа новий глава адміністрації Януковича Сергій Льовочкін, зліва - голова ДУСі Андрій Кравець... "Біба і Боба"
Президент України?
Останнє фото просто піз*ец !!!
До uMberT0oo:
дибил янукович
дибил янукович
До uMberT0oo: дивись, бо він завтра по тебе приїда через цю сатєйку! і заживеш ти "то понятиям"
До Rich:ахахах...щоб я ним ще гордився...та краще я помру від стида...ніж буду битися за нього чи гордитися...
Я всерівно думаю що будь-яка зміна влади і хто б з них там не був, мало вплине на нас.. Краще б ми за собою так слідкували як за ними. І якщо вже на те пішло то навчились би виражати свою громадянську позицію не тільки словами на форумі чи за пиво з друзями, а й діями.. Американці навчились.. і давно.
До Парубок:Хватило...він вже показав що він являє...90-тих років вже по горло вистачає і початку 2000-тих...
російський прапор на останньому фото в цій темі говорить про все...додати більше немає нічого...прикро((
російський прапор на останньому фото в цій темі говорить про все...додати більше немає нічого...прикро((
Я думаю, що рановато на нього вже гнать, побачимо, може він всім покаже "власть".Ющенка он як підтримували, і шо -обі*рались
Популярні теми розділу
- Віктор Янукович: надія України на краще чи бандит, який відбере в України все, що є і немає уже?
- 1160 переглядів
- Вибори Президента України 2010 року)
- 862 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 809 переглядів
- Хіт-парад конфузів Віктора Януковича
- 651 переглядів
- Партія Сергія Тігіпка "Сильна Україна"
- 559 переглядів