5 Бер 2010 о 13:16
Рівненський міськвиконком планує поетапне збільшення вартості проїзду в тролейбусах до 1.50 грн.
З 15 квітня до 1.00 грн
З 1 серпня до 1.25 грн
З 1 листопада 1.50 грн
Детальніше можна почитати ось тут <!-- m -->http://www.city-adm.rv.ua/RivnePortal/u ... 05_02.aspx<!-- m -->
Що думаєте з цього приводу?
З 15 квітня до 1.00 грн
З 1 серпня до 1.25 грн
З 1 листопада 1.50 грн
Детальніше можна почитати ось тут <!-- m -->http://www.city-adm.rv.ua/RivnePortal/u ... 05_02.aspx<!-- m -->
Що думаєте з цього приводу?
Буду ходити пішаком, або перекуплю в пенсіонерів вєлік з 2ю сідушкою і буду так передвигатись)
пешком постою
ну а если серьездно, то на все цены ростут - так что через 9 месясев будет 1,5 - это нормально...
ну а если серьездно, то на все цены ростут - так что через 9 месясев будет 1,5 - это нормально...
До Клічук:Нехай ідуть в жопу! Спочатку зарплати треба підняти або долар до 5-и повернути (тоді і піднімати не потрібно буде)... у нас атомка під боком, електроенергія власного в-ва і нехай не розказують, що сировина подорожчала!
Це якщо тролєри будуть по 1,50, то маршрутчікі полюбому до 2,50 піднімуть...
Максимум 1,00 грн разрішаю зробити...
Це якщо тролєри будуть по 1,50, то маршрутчікі полюбому до 2,50 піднімуть...
Максимум 1,00 грн разрішаю зробити...
До haxa:
До Цукерочка:Ви шо тет-а-тет поговорити не можете?! Розвели тут базар!!! Дуже цікаво всім тут читати як haxa тебе буде катати і на чьом...
В тєму, ще раз кажу, що в жопу підвищення! (див.вище) Одне рятує, що літо скоро і по вулиці в кайф буде гуляти...
В тєму, ще раз кажу, що в жопу підвищення! (див.вище) Одне рятує, що літо скоро і по вулиці в кайф буде гуляти...
До Van Didihl:зато я точно знаю на чому він не зможе її "покатати"
))
))
До акварєлька:Путі гасподні нєісповєдіми... і алкоголю буває багато...
аби каталка тільки не поламалася...
Тролєйбуси, доречі, єдиний транспорт в якому літом комфортно їздити, бо в маршрутках сауна на постой, віники можна з собой спокойно брати... Дайьош свабоду тралєйбусам!!!
аби каталка тільки не поламалася...
Тролєйбуси, доречі, єдиний транспорт в якому літом комфортно їздити, бо в маршрутках сауна на постой, віники можна з собой спокойно брати... Дайьош свабоду тралєйбусам!!!
До Van Didihl: А я купив вєлік, і цілими днями зараз катаюся, тікі хавать хожу додому.
Вєлік то тосаме шо 400 раз на траліку поїздить, і користі набагато більше!
Вєласіпідісти, давайте разом катаця?
В сраку тралічі...
Вєлік то тосаме шо 400 раз на траліку поїздить, і користі набагато більше!
Вєласіпідісти, давайте разом катаця?
В сраку тралічі...
дурдом(((
До 4ypacabra: якщо я не помиляюсь то вийде за мерства Хомка майже в 3 рази підняття цін, з 60 коп до 150 коп. Тут і маршрутчики не будуть чекати, це точно. Тепер думаю як би то так зробить, щоб кровожерливі плани чиновників не здійснились.
До 4ypacabra: ты не правильно считаешь - если коробок спичек стоит не 5коп а 10, то это не означчает что твою зарплату должны поднять с 1000грн до 2000грн - здесь не геометическая прогресия применяеться... зарплата тоже выростет за 9 месяцев...
Популярні теми розділу
- Януковича ледь не збило вінком
- 799 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 560 переглядів
- Чупакабра добралась до нас...
- 479 переглядів
- В Україні СВИНЯЧИЙ ГРИП (офіційно!)
- 478 переглядів
- От вам і фотосесія
- 469 переглядів
Прямий ефір