Авторизація
Логін:
Пароль:
Re: Тролейбуси по 1.50 грн
5 Бер 2010 о 15:06
До Клічук: я на траліках і так не їжджу, але можна собі уявити скільки тоді буде маршрутка коштувати
5 Бер 2010 о 15:22
Модератор pol видалив повідомлення. Причина: не насміхайся з чужої хвороби.
5 Бер 2010 о 15:26
До second chance: ну не тільки сірники і тролейбус... я не знаю теперішніх даних, але наприклад, за першу половину 2008 р. (тоді ще кризи не було), інфляція була 22%. мало? і зараз десь в тих же числах. може і зарплата на тих же 20% росте, стіпухі піднімають( в мене щас підвищена 690, а була 590) але толку тоді? лучше жить все одно не станем. і це надовго
5 Бер 2010 о 15:31
Траліки піднімуть , маршутчики зразу свої нові ціни увалять 
4ypacabra : стіпухи того і пінімають що криза все більшає , але смисла в цьому немає , піднімаеться стіпуха , продукти подорощають і так дальше...
5 Бер 2010 о 15:33
і це ще добре, шо я, наприклад, на пари пішком хожу (мені хвилин 10-15 треба). а ті хто їздять? якшо ждать тралі-валі, то можна на цілу пару запізнитись + там, мягко кажучи, не зовсім комфортні умови проїзду (особенно якшо цей тралік набитий бабками з сумками і з характерним запахом від самих бабок і дєдок і т.п.). відповідно, люди будуть їздити на маршрутках, які коштуватимуть, допустимо, по 2.50 (з листопада точно). по 5 грн в день тільки на проїзд на пари і додому(((
5 Бер 2010 о 15:33
До IgOrOk: я ж про те саме...
5 Бер 2010 о 15:37
Да пішли ви всі. Да, країна захлибається і нужєн бабос, но як би ви знали на що ідуть ваші податки, то ви б по 5  грн за проїзд платили б з усмішкою на лиці. Де живете там і срете, і ще проїзд не подобаєтсоо їм. Мені особисто пофіг, бо я звик розраховувати на себе, і якщо треба то я по 10 км буду проходить. З іншого боку що ви зробили для того щоб проїзд був по 1.00?
5 Бер 2010 о 15:37
принципово не катаюсь на тралі валі тому що неодноразово било током у вологу погоду  коли брався  за поручні, рвав дорогі красовкі рібом об всякі залізяки які там стирчать, ну і взагалі краще б на ці гроші платили б зарплати людям  більші , які ці чудовиська обслуговують ( тралейбусом не назвеш ) , або закупляли нову техніку .
5 Бер 2010 о 15:48
4ypacabra : Ох ці бабки))) 
Dassler: "як би ви знали на що ідуть ваші податки, то ви б по 5 грн за проїзд платили б з усмішкою на лиці " ну якщо ти добре знаєш на що йдуть наші податки розкажи нам ??!
Ти кажеш що ти готовий  10 км кожного дня проходить , навєрно універ стоїть за 5 хв хоть би від тебе!
5 Бер 2010 о 16:01
До IgOrOk: Я прекрасно розумію що громадський транспорт це важлива складова більш менш великого міста і без нього ніяк. Але ми живем на території, на якій діють тошки інші закони ніж нам показують то телевізії як там за кордоном живуть. Тут можна сказати кожен має "пеняти" на себе.
От що ти зробив щоб він не дорожчав? Бери прямо зараз листок паперу, мол я такий то такий, пишу такому то такому, по питанню підвищення тарифів на громадський транспорт. Так, у нас така країна, що поробиш. Свого роду школа виживання, якщо ти не вижив то ти просто існуєш і жалуєшсо на форумі : ) : )  : )
А на рахунок податків... знаєш, я не буду розписувати 3 сторінки куди вони ідуть, досить того що вони ідуть не туди.
5 Бер 2010 о 16:05
Купіть собі ровер, і їздіть нормально, без дурацкого дорого громадського транспорту..
..не будуть люди маршрутками катаця - може зменшать ціни на проїзд ).
.лічно пользуюсь маршрутками міськіми в крайньом случаї.. коли нада бистро з одного кінця города в інший.. а так хожу пішком.. обично маршрут рдгу-воднік.. авто-жд вокзал.. і нічьо.. норм )
5 Бер 2010 о 16:07
До Roma: та да велосипед самий нормальний варіант)
5 Бер 2010 о 16:12
Да які вам нахер тарифи, коли вечерком мого знакомого отїбашили в 2 хвилинах хотьби від центру міста, і хоч би одна сука помогла! Лежав, стікав кров*ю 5 хвилин, поки когось не посітіла геніальна мисль підійти і спитать що трапилось. Коли мене на гопстоп взяли в років 10 і я просив прохожих помогти і "шось сказать цим дядькам", тоже ніхто навіть не глянув в мою сторону. Так то!
5 Бер 2010 о 16:22
До Dassler:Та пройшла вже така хвиля гопу, що колись була... малолєтні отморозки ще може якісь позалишалися і все... але вони також сцуть і якщо лізуть, то тільки реально до менших і слабіших... Страшно, то треба машину купувати або на таксі їздити, а ні... то давати відпір... перший раз по рильцю получати чи що...
5 Бер 2010 о 16:30
До second chance:Підуть в дупло тоді) разом з маршрутками) Місто в нас маленьке, так шо здраствуй пішкодрал)
5 Бер 2010 о 16:32
ну відмовлятись від транспорту громадського це не вихід. Зараз думаю над кампанією по недопущенню підняття тарифів, принаймні не в таких розмірах. Якщо є бажаючі допомогти - пишіть, якщо поп*здіть, не пишіть
5 Бер 2010 о 16:33
До Van Didihl: Ні, не страшно. Я виріс парнішой не маленьким, і за себе постаяти вмію але осадок і злоба залишилась мабуть на все життя.  Тут діло не в гопах, не в тому соль. Соль в тому що народ у нас похуєстичний. А якщо не вмієш дать в смотрєльнік обідчіку то це вже з іншої опери як то кажуть.
5 Бер 2010 о 16:34
До Клічук: 1 грн - потолок, воно більшого не варто, про електроенергію писав, нехай не вийо...
5 Бер 2010 о 17:12
До Dassler: бля, ти так говориш тіпа я депутат. шо я зроблю?
пішли ви, ти думай шо говориш... тобі шось хтось хуйове сказав, ти...?
5 Бер 2010 о 17:14
До Клічук:скільки тоді маршрутки будуть стоіть.....це ппц