Авторизація
Логін:
Пароль:
Га?
Re: Чипизация человечества началась!
5 Бер 2010 о 18:41
До second chance: Отож бо то й воно.

P.S. З МРТ може справді можуть виникнути проблеми, х.з (але не через метал, а через те, що там можна мабуть чіп зіпсувати). А от з металодектероми проблем не виникне точно. Так, як кількість металу (як правило золота) в таких чіпах менша ніж кількість іонів золота в організмі людини (яке там є в невеликих кількостях вже від природи). Ну, а якщо брати загальну кількість заліза в організмі людини то норма це від 2-х до 5-ти грам (тому з організмом людини і працюють всякі магнітні тести). Цей чіп явно буде значно легший.

Власне, швидше за все, на МРТ буде цятка у вигляді чіпа, але інші прояви навряд чи.
5 Бер 2010 о 18:42
До Unorthodox: ага.. луче вобщє не оплачувать )).. нічяйно уронить бажаний товар собі за пазуху, а єслі зловлять - скать шо воно само і я ніпрічьом.. а.. щє добавить: "ці рукі нічього не крали!" )).

Ато золото, теє, сеє
5 Бер 2010 о 18:43
До Літачок Бобо: В крови куча железа. В гемоглобине
5 Бер 2010 о 18:45
До Unorthodox: Так, десь 2-4 грам))
5 Бер 2010 о 18:45
До Літачок Бобо: Точно ведь больше чем может поместиться в чипе размером с рисовое зерно
5 Бер 2010 о 18:52
До Roma:нє, сказать, шо це не я! в мене чіп, мене змусили!))
5 Бер 2010 о 18:54
До 4ypacabra: .

да.. в чєловєку є желєза пару грам, но якшо засунуть в попу металеву гантелю - кількість желєза можна на пару кілограм збільшити

упд: ух ти.. 2800-те повідомлення.. хай буде стількі
5 Бер 2010 о 19:04
якби мене хтось послухав то я б прєдложила вводити такі чіпи в першу чергу людям з судимістю, випущених під залог, особам на підписці по невиїзд. На них би і поексперементували, а не на новороджених