6 Бер 2010 о 01:06
Це ппц! Скоро 8 березня, нада шось подарить об"єктам типу "мама", "сестра", "однокласниця/одногрупниця", "подруга/знайома", "кохана"
отож, що ж їм можна подарувати? (тільки в межах розумного, бо на всіх не настачишся)
топік для дівчат: http://bazika.net/forum/topic/6743
З.І.: з наступающім, (8 березня - це 23 лютого за старим стилем)
отож, що ж їм можна подарувати? (тільки в межах розумного, бо на всіх не настачишся)
топік для дівчат: http://bazika.net/forum/topic/6743
З.І.: з наступающім, (8 березня - це 23 лютого за старим стилем)
До dimON: Ну тут думки можуть розбігатися, як у хлопців ,що подарувати дівчатам ,так і у дівчат щодо того, що саме вони хочуть! Так одні стверджують що голвне це увага , інші люблять квіти а хтось вважає це марнотратсвом та задовольняєтся листівочкою) Я голосую За гроші! Даруй гроші)))) Оригінально, практично))))
Тільки правильно піднести цей призент треба...от тут вже треба фантазія)))
Тільки правильно піднести цей призент треба...от тут вже треба фантазія)))
До ShYziK: тмоу то я окремо теми для хлопців і для дівчат створив))))
треба визначити що найбільше дарувати будуть, і що найбільше хочуть отримати в подарунок....тоді і побачимо, наскільки великий облом буде у тих, і у тих
треба визначити що найбільше дарувати будуть, і що найбільше хочуть отримати в подарунок....тоді і побачимо, наскільки великий облом буде у тих, і у тих
,хм..гроші це що якесь дн?????
це жіноце свято,якби мені подарували б гроші то по-перше їх би я невзяла,а по-друге на мою думку було б приємно якби подарували б квіточку листівку..... чи ще щось,а гроші на мою думку це бонально і не так сильно приємно)
це жіноце свято,якби мені подарували б гроші то по-перше їх би я невзяла,а по-друге на мою думку було б приємно якби подарували б квіточку листівку..... чи ще щось,а гроші на мою думку це бонально і не так сильно приємно)
До Млинець: Це пощастило тим хто тебе буде вітати , ти - не примхлива))) Я ж кажу все від контенгенту який вітати будеш залежить! я знаю Дівчат, які таким "подарункам" раді білше ніж набору оріфлейм) І я ж згадував про правильну подачу! Звичайно ніхто тобі просто гроші не всуне ) Ну це на гурмана)
До dimON: у мене стандартний план іде.Мама-вино або шампанське квіти.Ну а якщо б була дівчина то подарував би їй щось цікаве ну дивлючись яка дівчина звісно
а так то цукеркі,квіти,вино або вже вечерю романтичну
а так то цукеркі,квіти,вино або вже вечерю романтичну
До ShYziK:
я знаю Дівчат, які таким "подарункам" раді білше ніж набору оріфлейм хех.. тоді таким дівчатам взагалі не варто нічього дарувати. Як кажуть "Дареному коню в зубы не смотрят", на що ці дівчата відповідають "а почему бы и не посмотреть". Тут відразу видно ШО твоя "кахана" від тебе хоче.
Я б теж гроші не взяла, та й навіть якщо на ДН дарять (крім батьків) - це теж якось нехарашо.
А той, хто хоче зробити приємне коханій дівчині - той знає як.
я знаю Дівчат, які таким "подарункам" раді білше ніж набору оріфлейм хех.. тоді таким дівчатам взагалі не варто нічього дарувати. Як кажуть "Дареному коню в зубы не смотрят", на що ці дівчата відповідають "а почему бы и не посмотреть". Тут відразу видно ШО твоя "кахана" від тебе хоче.
Я б теж гроші не взяла, та й навіть якщо на ДН дарять (крім батьків) - це теж якось нехарашо.
А той, хто хоче зробити приємне коханій дівчині - той знає як.
реально - якшо подарок дарують бо його хочуть подарувати, дійсно ставлять за мету зробити приємно то й подарунок буде афігенний....бо такі люди зазвичай банальщіну тіпа наборів аріфлейм канфет і типу романтичних вечерь на дарять. Якшо подарунок дарують людині яка дійсно щось означає то ЗНАЮТЬ що вона любить, про що мріє і т.д.
А якшо дарите подаркі шоб подарить, бо так треба, ета же васьмоє і т.д. то в сраку такі подаркі засуньте) навіть якшо це буде ферарі)
ой....
а шо за мінус???? шо вже лежить в шкафу наборчік?))))))))))) і не влазить в сраку)))))))))))
А якшо дарите подаркі шоб подарить, бо так треба, ета же васьмоє і т.д. то в сраку такі подаркі засуньте) навіть якшо це буде ферарі)
ой....
а шо за мінус???? шо вже лежить в шкафу наборчік?))))))))))) і не влазить в сраку)))))))))))
До Nameless: ну ото хіба шо якшо ферарі)))) а якшо дарять наборчік за 20 грн чі три рози в целофані фользі і тд і ждуть від тебе восторга і не знати якіх благадареній тоді як ти чекала шось абсолютно інше то це дуже сумно)
До Вікторія: Саме тому, тобі нічого не можна дарувати. Так ти будеш найбільш задоволена і не буде тобі сильно до чого "придраться".))
До Nameless: не ну я квітам більше всього була б рада але тікі якби мене переконали шо вони подаровані від щирого серця а не через те шо саме проще так отдєлаться.
До Літачок Бобо: а ти шо мені шось дарувать мав? ну якшо да то кльово - зекономиш!
До Літачок Бобо: а ти шо мені шось дарувать мав? ну якшо да то кльово - зекономиш!
До Nameless: Саме так. Взагалі мене чомусь харить 8-ме березня, 23 лютого і інші подібні вибрики, які починаються з "вона ж дівчина...", "він же хлопець...".
До Вікторія: ти сама мабуть і не знала, який для тебе найкращий подарунок.))) Тому я тобі вирішив таки щось подарувати, я дарую тобі: "нічого".
До Вікторія: ти сама мабуть і не знала, який для тебе найкращий подарунок.))) Тому я тобі вирішив таки щось подарувати, я дарую тобі: "нічого".
Популярні теми розділу
- Найважливіше у фігурі дівчини
- 923 переглядів
- Які дівчата вам подобаються?
- 670 переглядів
- Дівчатка )))
- 566 переглядів
- ПОРЄВО ЗАБОРОНИЛИ
- 534 переглядів
- Куди в Рівному можна зводити дівчину на побачення???
- 526 переглядів
Ну кажу ж дівчина те що треба ! Головне увага! Я теж за це ) А загалом СВято 8 березня - день захисту прав жінок, день проти дискримінації вашої) І орбити з цього феєрію не варто))))