Авторизація
Логін:
Пароль:
6 Бер 2010 о 01:06
Це ппц! Скоро 8 березня, нада шось подарить об"єктам типу "мама", "сестра", "однокласниця/одногрупниця", "подруга/знайома", "кохана"
отож, що ж їм можна подарувати? (тільки в межах розумного, бо на всіх не настачишся)

топік для дівчат: http://bazika.net/forum/topic/6743

З.І.: з наступающім, (8 березня - це 23 лютого за старим стилем)
Що будете дарувати?
Re: 8 березня - подарунки
6 Бер 2010 о 01:10
До dimON: Ну тут думки можуть розбігатися, як у хлопців ,що подарувати дівчатам ,так і у дівчат щодо того, що саме вони хочуть! Так одні стверджують що голвне це увага , інші люблять квіти а хтось вважає це марнотратсвом та задовольняєтся листівочкою) Я голосую За гроші! Даруй гроші)))) Оригінально, практично))))  Тільки правильно піднести цей призент треба...от тут вже треба фантазія)))
6 Бер 2010 о 01:14
До ShYziK: тмоу то я окремо теми для хлопців і для дівчат створив))))
треба визначити що найбільше дарувати будуть, і що найбільше хочуть отримати в подарунок....тоді і побачимо, наскільки великий облом буде у тих, і у тих 
6 Бер 2010 о 01:22
,хм..гроші це що якесь дн?????
це жіноце свято,якби мені подарували б гроші то по-перше їх би я невзяла,а по-друге  на мою думку  було б приємно якби подарували б  квіточку листівку.....  чи ще щось,а гроші на мою думку це бонально і не так сильно приємно)
6 Бер 2010 о 01:25
До Млинець: Це пощастило тим хто тебе буде вітати , ти - не примхлива))) Я ж кажу все від контенгенту який вітати будеш залежить! я знаю Дівчат, які таким "подарункам" раді білше ніж набору оріфлейм) І я ж згадував про правильну подачу! Звичайно ніхто тобі просто гроші не всуне ) Ну це на гурмана)
6 Бер 2010 о 01:29
Видалено автором повідомлення.
6 Бер 2010 о 01:31
До Млинець: зрозуміло, тобі "головне не подарунок, а увага"

але все-таки хочеться дізнатись, які подарунки готують особи чоловічої статі на 8 березня
6 Бер 2010 о 01:32
До Млинець: Ну кажу ж дівчина те що треба ! Головне увага! Я теж за це ) А загалом СВято 8 березня - день захисту прав жінок, день проти дискримінації вашої)  І орбити з цього феєрію не варто))))
6 Бер 2010 о 04:01
До dimON: у мене стандартний план іде.Мама-вино або шампанське квіти.Ну а якщо б була дівчина то подарував би їй щось цікаве ну дивлючись яка дівчина звісноа так то цукеркі,квіти,вино або вже вечерю романтичну
6 Бер 2010 о 10:22
До Млинець:ja tobi mlenci podaruy))
6 Бер 2010 о 11:12
До ShYziK:
я знаю Дівчат, які таким "подарункам" раді білше ніж набору оріфлейм  хех..  тоді таким дівчатам взагалі не варто нічього дарувати. Як кажуть "Дареному коню в зубы не смотрят", на що ці дівчата відповідають "а почему бы и не посмотреть". Тут відразу видно ШО твоя "кахана" від тебе хоче.

Я б теж гроші не взяла, та й навіть якщо на ДН дарять (крім батьків) - це теж якось нехарашо.
А той, хто хоче зробити приємне коханій дівчині - той знає як.
6 Бер 2010 о 11:21
реально - якшо подарок дарують бо його хочуть подарувати, дійсно ставлять за мету зробити приємно то й подарунок буде афігенний....бо такі люди зазвичай банальщіну тіпа наборів аріфлейм канфет і типу романтичних вечерь на дарять. Якшо подарунок дарують людині яка дійсно щось означає то ЗНАЮТЬ що вона любить, про що мріє і т.д.
А якшо дарите подаркі шоб подарить, бо так треба, ета же васьмоє і т.д. то в сраку такі подаркі засуньте) навіть якшо це буде ферарі)

ой....а шо за мінус???? шо вже лежить в шкафу наборчік?))))))))))) і не влазить в сраку)))))))))))
6 Бер 2010 о 11:26
До Вікторія:
"навіть якшо це буде ферарі)"
" гг  ну хай буде "шоб подарить", ладно вже..
6 Бер 2010 о 11:30
В мене на 8 березня стандартний набір це квіти. в мене вже традиція. поки всі сплять я з самого ранку біжу на базар і купую тюльпани і дарую мамі і сестрі в ліжко. а коханої немає.
6 Бер 2010 о 11:31
До Nameless: ну ото хіба шо якшо ферарі)))) а якшо дарять наборчік за 20 грн чі три рози в целофані фользі і тд і ждуть від тебе восторга і не знати якіх благадареній тоді як ти чекала шось абсолютно інше то це дуже сумно)
6 Бер 2010 о 11:34
До Вікторія: Саме тому, тобі нічого не можна дарувати. Так ти будеш найбільш задоволена і не буде тобі сильно до чого "придраться".))
6 Бер 2010 о 11:34
До Вікторія: та за ту ціну, шо 8-го березня квіти будуть в 3 раза дорожчє, лучє шось нормальне вибрать, а то постоять і викінеш. Абсолютно сагласна ))
6 Бер 2010 о 11:35
До Літачок Бобо: квіти нада не тікі 8 березня дарить! В сіру буденність це буде набагато приємніше  і ДЕШЕВШЕ. Задовбав цей символізм вже
6 Бер 2010 о 11:36
До Nameless: не ну я квітам більше всього була б рада але тікі якби мене переконали шо вони подаровані від щирого серця а не через те шо саме проще так отдєлаться.
До Літачок Бобо: а ти шо мені шось дарувать мав? ну якшо да то кльово - зекономиш!
6 Бер 2010 о 11:39
До Nameless: Саме так. Взагалі мене чомусь харить 8-ме березня, 23 лютого і інші подібні вибрики, які починаються з "вона ж дівчина...", "він же хлопець...".

До Вікторія: ти сама мабуть і не знала, який для тебе найкращий подарунок.))) Тому я тобі вирішив таки щось подарувати, я дарую тобі: "нічого".
6 Бер 2010 о 11:43
До Літачок Бобо: правда? а от я на твоє день народження коли тобі нарешті виповниться 13 подарую "щось"