10 Бер 2010 о 17:27
Увечері 30 жовтня Ганна Чмут із села Старосільці Коростишівського району Житомирщини побачила, що хтось уліз до її хліва.
— Думала, лампочки крадуть. Підходжу, а там Колька, тримає ззаду мою козу і смикається. Нагнала. Потім побачила ці пузирі — 69-річна Ганна Михайлівна показує два використані презервативи.
Жінка виводить тварину на вулицю.
— Наробив горя, — спльовує. — Я її так люблю, вона гарне молоко дає. А тепер виливаю, бо гидую. Спаскудив козу.
26-річний Микола Сушкевич живе неподалік.
— Та брехня все це, — посміхається він. — Це баби в конторі розказують. У селі дівчат вистачає. Хто перший ухопив — тому й добре. У мене й так проблем вистачає, роботи немає.
Односельці вважають Миколу добрим.
— Нормальне бідове хлопченя, шкоди не робить, — каже жінка, яка проходить вулицею. — Правда, трохи дивний. Після тої історії сільські дівчата бояться ввечері ходити.
Ганна Чмут скаржилася на Сушкевича до сільради.
— Сільський голова викликав Миколу, провів бесіду, — каже секретар сільради Лідія Назарівська. — Свідків події не було.
Gazeta.Ua
— Думала, лампочки крадуть. Підходжу, а там Колька, тримає ззаду мою козу і смикається. Нагнала. Потім побачила ці пузирі — 69-річна Ганна Михайлівна показує два використані презервативи.
Жінка виводить тварину на вулицю.
— Наробив горя, — спльовує. — Я її так люблю, вона гарне молоко дає. А тепер виливаю, бо гидую. Спаскудив козу.
26-річний Микола Сушкевич живе неподалік.
— Та брехня все це, — посміхається він. — Це баби в конторі розказують. У селі дівчат вистачає. Хто перший ухопив — тому й добре. У мене й так проблем вистачає, роботи немає.
Односельці вважають Миколу добрим.
— Нормальне бідове хлопченя, шкоди не робить, — каже жінка, яка проходить вулицею. — Правда, трохи дивний. Після тої історії сільські дівчата бояться ввечері ходити.
Ганна Чмут скаржилася на Сушкевича до сільради.
— Сільський голова викликав Миколу, провів бесіду, — каже секретар сільради Лідія Назарівська. — Свідків події не було.
Gazeta.Ua
До pol: бідна козочка )))))) але десь я колись читав, що дядько курей натягував ))))) то ЖОЩЕ)
До dimON: а как жеж коза? ... чьорт забув, вона ж не свідок в цій ситації ))))) АЖЕРТВА)
До Rems: КОЗО@ОБ - це поганяло приклеїться тепер на все життя)
До Timo: мо вона хтіла на місці кози побути)
саме цікаве те це чого дівчата бояться ввечері ходить в тому селі, хай би хлів краще закривали))
вона гарне молоко дає. А тепер виливаю, бо гидую. Спаскудив козу.
ой бля, я неможу
тепер козу тільки зарізати і закопати, їсти вона її точно не буде
Якщо коза останеться жити - значить пацик не козо"об ))
ой бля, я неможу
тепер козу тільки зарізати і закопати, їсти вона її точно не буде
Якщо коза останеться жити - значить пацик не козо"об ))
чуствую, нагряне волна козячого грипу....
Популярні теми розділу
- Януковича ледь не збило вінком
- 799 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 559 переглядів
- В Україні СВИНЯЧИЙ ГРИП (офіційно!)
- 478 переглядів
- Чупакабра добралась до нас...
- 478 переглядів
- От вам і фотосесія
- 469 переглядів