До mc gonibez: Я про нас про молодь - тіпа безплатна праця за значки і галстуки, тіпа замість того шоб тут базікати зараз тайгу прорубували б))))
У мене бабу з сім'єю на Дальній Восток завозили примусово, тіпа асваївать целіну))))
У мене бабу з сім'єю на Дальній Восток завозили примусово, тіпа асваївать целіну))))
сьогодні було перше засідання, були просто студенти, керівники молодіжних громадських орагнізацій ,і навіть голова обласної організації свобода. поговорили про табачника, про акцію свободи на його усунення, і про інші проблеми, і про те як зробити так, щоб тролейбуси були не по 1.50 грн, (народнеа самооборона моя з цим бореться)і домовились про конкретні спільні дії, не залежно від політичних переконань. кому цікаво - приходьте наступного четверга на 18-30 в КУЕМ
До Клічук: минулого разу говорили про результати візиту урядової делегації до Москви. На наступному засіданні поговори про мовне питання, хто як бачить його вирішення. Ну і традиційно не залишимо поза увагою місцеву проблематику. Кому цікаво - приходьте, цього разу на 18-00, четвер, Народний дім (1 поверх)
До Клічук: про СТАЛІНА буде цікаво палюбасу!!!
До Клічук: ))))) та ... в тому віці МАРАЗМ - досить часта хвороба)
До Клічук:
Популярні теми розділу
- Віктор Янукович: надія України на краще чи бандит, який відбере в України все, що є і немає уже?
- 1124 переглядів
- Вибори Президента України 2010 року)
- 837 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 791 переглядів
- Хіт-парад конфузів Віктора Януковича
- 625 переглядів
- Знову про націоналізм і націоналістів
- 506 переглядів
) дякую.... а адресу можна,,,??