Авторизація
Логін:
Пароль:
27 Кві 2010 о 11:40
Сьогодні коаліції комуністів, янучар і литвинівців здали Крим ще на 25 років російському флоту. За це отримали дешевий газ для підприємств Ахметова, Фірташа та інших олігархів.
Депутати від "Народної самооборони" закидали литвина яйцями.
Нова влада
Re: Регіонали здали Крим
27 Кві 2010 о 11:46
До Клічук: тимошенко більше зрадила Україну, підписавши попередній контракт, тому я наприклад ЗА те що зараз зробив Яник (і це є моя громадська позиція) ... а те що опозиція КРИЧИТЬ, так їм же тра щось робити, адже якось вже гладко все в ЯНИКА виходить )))))) ІДІТЬ В ЖОПУ , ДАЙТЕ ПРАЦЮВАТИ!!!!!
27 Кві 2010 о 11:52
он-лайн
До Клічук:та ну їх нах мудакі... Країну продадуть скоро з патрухами... Ніколи не голосував за націоналістів, але тепер буду тільки за націоналістичні сили голосувати!
27 Кві 2010 о 11:53
До Клічук: жив би ти в Севастополі, ти б так не казав)
27 Кві 2010 о 11:58
тупоголовість українського народу в загально сприйнятті того що твориться в Україні просто дивує ...... АЙ ЙАЙ ЙАЙ, алігархі нехароші (на сході), забрали трохи слави у алігархів ХОРОШИХ (на заході) ...... 50 кораблів (напів розвалених і дряхлих) що називаються чорноморським фолотом ЗНИЩАТЬ УКРАЇНУ ...... та СУКА З КОСОЮ поставила що нас на коліна рік назад на коліна ЗАРАЗ КРИЧИТЬ ПРО СВІЙ ПАТРІОТИЗМ .... не там шукаєте браття, не там шукаєте!
27 Кві 2010 о 12:18
До mc gonibez: чогось мені здається що в тебе більше говорять емоції. а ти прагматично на то подивись. Уже зараз в Криму вважають Росію своєю державою, а українців ворогами, за нових 25 років це затвердиться остаточно, і ми втратим частину своєї території. от як гладко все в яника=зека іде.
27 Кві 2010 о 12:20
До Клічук: ой ой ой ... а от уйдуть москалі і кораблі ... і кинуться кримчани цілувати братів українців у вусаті пики і кричати ... БРАТТЯ ЙАК ЖЕ МИ ЛЮБИМО ВАС!!!!
27 Кві 2010 о 12:21
До mklie: якщо в севастополі кричать ми хочем в Росію, то що я маю сказати?
27 Кві 2010 о 12:22
До mc gonibez: ну а підуть москалі, тоді може зроблять з криму курортну зону хоча б рівня туречиини, і будуть там жити люди задоволені, а не залежати від іноземного війська
27 Кві 2010 о 12:24
До Клічук: ти говориш про одне місто ..... а крим ЦЕ НЕ СЕВАСТОПІЛЬ!!!!! КРИМ це здовенний півострів, і розкрадають його не морскалі А НАШІ РІДНІ ПОЛІТИКИ
27 Кві 2010 о 12:25
До Клічук: ну і хрін з того що здали крим і  вони себе не будуть рахувати українцями. Да більша половина сходу рахує нас ворогами. Одесіти, миколаїв, донеччина,  і поїхало. Вони  про  таку мову як українська і не чули і заявляють що вони москалі.
То де логіка? Гірше вже не стане. А так, хоча б гроші якісь будуть. Нехай працюють люди.
27 Кві 2010 о 12:27
давно пора почати працювати а не соплі жувати ...... минула влада тільки тим і займалась, що мідальки роздавала да сралась між собою ..... ПОРА ПРАЦЮВАТИ!!! а там РОЗБЕРЕМОСЬ!
27 Кві 2010 о 12:29
До mc gonibez: розкрадають його якраз ті хто проголосував сьогодні за пролонгацію перебування іноземного війська на нашій території.
27 Кві 2010 о 12:30
До Клічук: пи@диш ))))))))))))
27 Кві 2010 о 12:31
До Клічук: хоч ці казочки тут не розказуй ... пройшли часи, коли ми вірили своїм ..... нема ні чужих ні своїх ...... Я ТЕПЕР БУДУ ДИВИСЬ ТІЛЬКИ НА ДІЇ, і нікого не слухати ... поки нова влада діє а не пи@дить!
27 Кві 2010 о 12:32
а хто кому заважає працювати? але такими темпами скоро будемо працювати як українська республіка російської федерації. а те що на сході мови не знають це погано, але що вони нас ненавидять то це не зовсім правда.
27 Кві 2010 о 12:33
До mc gonibez: ну так ти дивись на дії. крим розграбований? хто там 20 років при владі?
27 Кві 2010 о 12:33
До Клічук: тупа демагогія ...... слідкуй за СВОЄЮ ОСОБИСТОЮ УКРАЇНОЮ, і якщо ти патріот то працюй а не пи@ди і тоді хер яка москалія сюди сунеться.
27 Кві 2010 о 12:34
До Клічук: ага ... там 20 років при владі татари і українці ..... чи ти хочеш сказати, що грабують російські матроси?
27 Кві 2010 о 12:37
Про те,що люди на сході ненавидять нас і вважають ворогами - неправда...!
27 Кві 2010 о 12:41
До mc gonibez: моя особиста Україна це уся територія України. А при владі там українці і навіть татари там ніколи не були, спочатку комуністи, потім кучмісти, тепер янучари. от вони показали на що вони здатні, тепер пів-криму в приватних руках. і ти, українець, зі своєю особистою україною там будеш в кращому випадку вояком нато, а в гіршому - бандеровцем-фашистом