почалась друга хвиля настоювання одних проти одних ..... кому це більш вигідно?
Згадується,що Регіони і комуністи виступали проти вступу в Нато......будь-ласка,не вступаємо туди,але тоді і виводимо Російський флот і стаємо позаблоковою країною! нейтральною,щодо тих і щодо тих!
До Клічук:
Уже зараз в Криму вважають Росію своєю державою, а українців ворогами, за нових 25 років це затвердиться остаточно, і ми втратим частину своєї території. от як гладко все в яника=зека іде.а тобі це нічьо не нагадує?
вони не хочуть жити в складі України, ми посягаємось на їх незалежність і право вибору, ви што?
не нагадує тобі історію з СРСР і незалежною Україною?
шось ти швидко міняєш точку зору, смисл каг бе тот же.....
дивлюсь новини по айсітіві, і акуєваю з парламєнта і далбайобів які там сидять.....
Уже зараз в Криму вважають Росію своєю державою, а українців ворогами, за нових 25 років це затвердиться остаточно, і ми втратим частину своєї території. от як гладко все в яника=зека іде.а тобі це нічьо не нагадує?
вони не хочуть жити в складі України, ми посягаємось на їх незалежність і право вибору, ви што?
не нагадує тобі історію з СРСР і незалежною Україною?
шось ти швидко міняєш точку зору, смисл каг бе тот же.....
дивлюсь новини по айсітіві, і акуєваю з парламєнта і далбайобів які там сидять.....
я міг змиритись з тим що янукович виграв, але в порушення конституції сформували уряд, а потім практично здають частину нашої території? це робота? це обєднання країни? х*й там, я так не вважаю. наші діди і прадіди воювали за свою землю, зараз за газ ви готові здати все? я ні.
по-перше не Крим, а одне місто. по-друге Крим наш тільки географічно, а історично ми ще повинні дякувати росіянам за нього.
ну підписали договір і шо? експансія уже почалась? всі живуть як і жили...
а розкрадання і т.п. - шаблон який дуже часто чуєш від тєліка, заядлих політиків-аматорів яким від 50 років
ну підписали договір і шо? експансія уже почалась? всі живуть як і жили...
а розкрадання і т.п. - шаблон який дуже часто чуєш від тєліка, заядлих політиків-аматорів яким від 50 років
До Клічук: пів криму в приватних руках? ахаха. Не далекоглядний ти все ж таки. Вся Україна є чиєюсь, схід майже весь ахметова, захід якогось дядька, блін ну забув фамілію. А він каже про пів криму)) Смішний, дивись набагато ширше.
-----
А взагалі, мені особисто до сраки зараз хто при владі, бачив я вже всіх, всі абсолютно тільки те й вміють що пиздіти, хоча, я і не є прихильником теперішньої влади, але вони хоча б щось роблять і це є плюсом. А на карман завжди капало і буде капати.
---
2 Tuner: я не кажу глобально всі. Але більше половина, ти зайди на форум донеччини, і почни хоч аб з кимось серйозно дискотувати, побачиш реакцію, " ти **** бендера, забийся зі своєю хохляцькою мовою і тп". Так де ж тут проявляється прихильність?))))
-----
А взагалі, мені особисто до сраки зараз хто при владі, бачив я вже всіх, всі абсолютно тільки те й вміють що пиздіти, хоча, я і не є прихильником теперішньої влади, але вони хоча б щось роблять і це є плюсом. А на карман завжди капало і буде капати.
---
2 Tuner: я не кажу глобально всі. Але більше половина, ти зайди на форум донеччини, і почни хоч аб з кимось серйозно дискотувати, побачиш реакцію, " ти **** бендера, забийся зі своєю хохляцькою мовою і тп". Так де ж тут проявляється прихильність?))))
До Клічук: яку частину здають? )))) чувак .... цей флот 20 років там тусує ))))) чи це до цього було конституційно?
До Клічук: а хто спорить? ))))) тільки Україна ще крім того що розводити демагогію, повинна працювати (щоб бути незалежною)
До mc gonibez: ти тут трохи грубив мені, не знаю чи можу звертатись до тебе друже, але, зараз до влади прийшли ті люди, які були до ющенка, чи вони вміють/хочут/будуть будувати європейську державу? хєр там. флот російський треба виводити, тоді економіка півострова буде менше залежна від росії, тоді там не буде парадів іноземного війська, тоді там можна буде зробити нормальну курортну зону.
від флоту там починається дестабілізація. там махають прапорами російським пару ушльопків, підбурюють ігнших людей, як проти України нічого не мають, а просто хочуть нормально жити. тепер російська політика там буде продовжуватись, а вони ж безмірно жадібні, кримом не обмежаться.
вони не вміють нормакльно співпрацювати, як ті ж європейці, вони хочуть захоплювати і навязувати тобі свою волю. і будеш вчити що козаки воювали не за своїх дітей, матерів, жінок, свою землю - а за їх батюшку царя, і за расєю матушку
До Клічук: зви мене друже))))))))
зараз не просто про газ мова і про флот, зараз іде про цивілізаційний вибір ,куди ми будем рухатись, в расєю чи на захід. мені більше подобаються європейські цінності, а в росії мені пояснювали що такої нації як українець не існує, що я або поляк, або єврей. та пішли вони на х*й, і ті політики які тут на них працюють, і ті хто їх тут підтримує.
До Клічук: ти сам собі протіворєчіш,
же зараз в Криму вважають Росію своєю державою, а українців ворогами, за нових 25 років це затвердиться остаточно, і ми втратим частину своєї території. чому ти не хочеш віддати Росії цю територію? це була їхня територія до того як Хрущов прицепив Крим до України. А от коли за незалежність України говориш то кричиш чо СРСР цукі не хотіли нам давати незалежнісь, ситуація та ж сама, дивуюсь з твого патріотичного мислення...
же зараз в Криму вважають Росію своєю державою, а українців ворогами, за нових 25 років це затвердиться остаточно, і ми втратим частину своєї території. чому ти не хочеш віддати Росії цю територію? це була їхня територія до того як Хрущов прицепив Крим до України. А от коли за незалежність України говориш то кричиш чо СРСР цукі не хотіли нам давати незалежнісь, ситуація та ж сама, дивуюсь з твого патріотичного мислення...
До Клічук: ВСІ (ще раз повторюю ВСІ) наші політики спрямовують свої пики до росії, і щоб вони не казали, як би не називали себе ПАТРІОТАМИ та ПРОЄВРОПЕЙЦЯМИ, по любому питанню вони перш за все їхали до ЦАРЯ на ковер ..... так що не слухай брехню, ВОНИ (і ВОНА) всі ПРОМОСКАЛІ ... просто зараз вони хочуть повернення затрачених коштів, і хочуть знову розкачати човен, який без НИХ почав своє плавання.
До Клічук: в Росію їздять не тільки українські політики, той же Лех Кваснєвський, який був дуже у складних відносинах з Росією теж туди летів. Але він летів туди захищати інтереси своєї держави, а деякі наші - інтереси Росії.
здали Крим ще на 25 років російському флоту.
Хах.. чього здали?.. Бо Ю. підписала контракт, котрий суперечить здоровому глузду.. чи вона п"яна була, чи шось курила - якби тоді не налажала - не було б необхідності шукати хоч якійсь компроміс з Росією...
..по інакшому ніяк - Україна розорилося б нах..
..вобщім прихільники Ю. будуть бачити во всьому що робить команда Я. - зиск лише для команди Я. (це я про: "дешевий газ для підприємств Ахметова, Фірташа та інших олігархів."
Хах.. чього здали?.. Бо Ю. підписала контракт, котрий суперечить здоровому глузду.. чи вона п"яна була, чи шось курила - якби тоді не налажала - не було б необхідності шукати хоч якійсь компроміс з Росією...
..по інакшому ніяк - Україна розорилося б нах..
..вобщім прихільники Ю. будуть бачити во всьому що робить команда Я. - зиск лише для команди Я. (це я про: "дешевий газ для підприємств Ахметова, Фірташа та інших олігархів."
Популярні теми розділу
- Віктор Янукович: надія України на краще чи бандит, який відбере в України все, що є і немає уже?
- 1150 переглядів
- Вибори Президента України 2010 року)
- 851 переглядів
- Тролейбуси по 1.50 грн
- 799 переглядів
- Хіт-парад конфузів Віктора Януковича
- 643 переглядів
- Партія Сергія Тігіпка "Сильна Україна"
- 516 переглядів