1 Тра 2010 о 22:16
Скоро нас чекають фінальні матчі Ліги Європи та Ліги Чемпіонів, але не варто забувати про головну подію цього футбольного сезону - 19 Чемпіонату світу з футбол на який на жаль наша збірна не потрапила. Та думаю там буде на що глянути навіть і без участі нашої команди. Отже після відбірковий матчів ми отримали таких учасників-фіналістів
Деяка інфа в загальному про чемпіонат:
- це, як я вже писав, 19 чемпіонат світу;
- неофіційним гімном чемпіонату стала пісня ремікс на пісню "Wavin' Flag" сомалійського репера K'Naan, цю пісню можна прослухати тут (вроді);
- вперше в чемпіонаті світу приймуть учать збірні Словакії і Сербії;
- вперше від Кореї буде представлено 2 збірні: КНДР і Республіка Кореї;
- офіційний мяч можна глянути тут;
- офіційний талісман Закумі (вроді так) тут;
- тут невеличкий ролік присвячений чемпіонату
Буду старатися доповнювати тему новинами. Чекаємо на хороший футбол.
До dSilva:оо...хороша тема...)
Хто виграє важко сказати, можливо Бразилія...але сама толкова команда мені там це ГОНДУРАС
Хто виграє важко сказати, можливо Бразилія...але сама толкова команда мені там це ГОНДУРАС
Мда...оце жесть щойно прочитав...ппц...
Бразильські зірки Пато і Роналдіньо не поїдуть на чемпіонат світу
Головний тренер збірної Бразилії Карлос Дунга оприлюднив список футболістів,
які готуватимуться до фінального турніру чемпіонату світу 2010 року.
Бразильські футболісти готуються до ЧС-2010
У вівторок головний тренер збірної Бразилії Карлос Дунга на спеціально скликаній прес-конференції, на якій були присутні більше п'яти сотень бразильських і іноземних журналістів, оприлюднив список футболістів, які готуватимуться до фінального турніру чемпіонату світу 2010 року.
Всупереч очікуванням, в ньому не знайшлося місця для молодого Пато з "Мілана", досвідчених Роналдіньо з "Мілана" і Адріано, а також для зірок бразильського футболу - Неймара і Пауло Енріке Ганса.
"Деякі молоді футболісти, такі як Неймар, дуже талановиті, але спочатку ми повинні перевірити їхні можливості, перш ніж включати до складу команди, яка поїде на чемпіонат світу, - вважає Дунга. - Можливо, вони готові до турніру такого рангу. А може й ні... Що стосується Адріано, то ми давали йому багато шансів, але прийшов час прийняти рішення".
Склад збірної Бразилії для участі в ЧС-2010
Воротарі: Жуліо Сезар ("Інтер", Італія), Доні ("Рома", Італія), Гомес ("Тоттенхем Хотспур", Англія)
Захисники: Майкон ("Інтер", Італія), Алвес ("Барселона", Іспанія), Бастос ("Олімпік Ліон",
Франція), Жилберто ("Крузейро"
, Люсіо ("Інтер", Італія), Жуан ("Рома", Італія), Луізао ("Бенфіка", Португалія), Тіаго Сільва ("Мілан", Італія)
Півзахисники: Жілберто Сільва ("Панатінаїкос", Греція), Мело ("Фіорентина", Італія), Рамірес ("Бенфіка", Португалія), Елано ("Галатасарай", Туреччина), Кака ("Реал", Іспанія), Баптіста ("Рома", Італія), Клеберсон ("Фламенго"
, Жосуе ("Вольфсбург", Німеччина)
Нападаючі: Робіньо ("Сантос"
, Луїс Фабіано ("Севілья, Іспанія), Нілмар ("Вільярреал ", Іспанія), Графіте ("Вольфсбург, Німеччина)
Ссилаючись на:
http://tsn.ua/sport/brazilski-zirki-pato-i-ronaldino-ne-poyidut-na-chempionat-svitu.html
Бразильські зірки Пато і Роналдіньо не поїдуть на чемпіонат світу
Головний тренер збірної Бразилії Карлос Дунга оприлюднив список футболістів,
які готуватимуться до фінального турніру чемпіонату світу 2010 року.
Бразильські футболісти готуються до ЧС-2010
У вівторок головний тренер збірної Бразилії Карлос Дунга на спеціально скликаній прес-конференції, на якій були присутні більше п'яти сотень бразильських і іноземних журналістів, оприлюднив список футболістів, які готуватимуться до фінального турніру чемпіонату світу 2010 року.
Всупереч очікуванням, в ньому не знайшлося місця для молодого Пато з "Мілана", досвідчених Роналдіньо з "Мілана" і Адріано, а також для зірок бразильського футболу - Неймара і Пауло Енріке Ганса.
"Деякі молоді футболісти, такі як Неймар, дуже талановиті, але спочатку ми повинні перевірити їхні можливості, перш ніж включати до складу команди, яка поїде на чемпіонат світу, - вважає Дунга. - Можливо, вони готові до турніру такого рангу. А може й ні... Що стосується Адріано, то ми давали йому багато шансів, але прийшов час прийняти рішення".
Склад збірної Бразилії для участі в ЧС-2010
Воротарі: Жуліо Сезар ("Інтер", Італія), Доні ("Рома", Італія), Гомес ("Тоттенхем Хотспур", Англія)
Захисники: Майкон ("Інтер", Італія), Алвес ("Барселона", Іспанія), Бастос ("Олімпік Ліон",
Франція), Жилберто ("Крузейро"
, Люсіо ("Інтер", Італія), Жуан ("Рома", Італія), Луізао ("Бенфіка", Португалія), Тіаго Сільва ("Мілан", Італія)
Півзахисники: Жілберто Сільва ("Панатінаїкос", Греція), Мело ("Фіорентина", Італія), Рамірес ("Бенфіка", Португалія), Елано ("Галатасарай", Туреччина), Кака ("Реал", Іспанія), Баптіста ("Рома", Італія), Клеберсон ("Фламенго"
, Жосуе ("Вольфсбург", Німеччина)
Нападаючі: Робіньо ("Сантос"
, Луїс Фабіано ("Севілья, Іспанія), Нілмар ("Вільярреал ", Іспанія), Графіте ("Вольфсбург, Німеччина)
Ссилаючись на:
http://tsn.ua/sport/brazilski-zirki-pato-i-ronaldino-ne-poyidut-na-chempionat-svitu.html
где-то читал что какой-то чудак прощитал что в этом году выиграет Германия - я за нее и проголосовал)))
...хотя буду болеть за Европейские команды....
...хотя буду болеть за Европейские команды....
До second chance:НІмеччина вічно, не вважається фаворитом, але доходить до півфіналів, фіналів, що на ЄВРО, шо на ЧС.... цього року не взяли Кураньї-це найбільша помилка Лева, так, як особисті внтипатії не повинні заважати професійній справі...
До Dr_doc:Що самий крутий то все так...але й Рональдіньо не пасе задніх бачу...його гра з Ювентусом це великий "привіт" Дунзі..ось:
вот и Баллак не летит на мундиаль, ну и кто будет капитаном у Германии?
До Ангел романтики: Дунга в шоке!
До second chance:Та там ціла збірна антигероїв виходить нехіла, якщо взяти в кожній збірній...десь читав, не пам'ятаю вже де...
Завжди з цікавістю спостерігав за матчами ЧС ти ЧЄ, особливо в 2000 році...
Але по справжньому я зрозумів що таке вболівати - в 2008 році , коли наша збірна грала на Чемпіонаті Європи.
Як же я заздрю зараз тим, чиї національні команди грають на ЧС
На 70 % для мене, Чемпіонат Світу в ПАР втратив свою цікавість
Але по справжньому я зрозумів що таке вболівати - в 2008 році , коли наша збірна грала на Чемпіонаті Європи.
Як же я заздрю зараз тим, чиї національні команди грають на ЧС
На 70 % для мене, Чемпіонат Світу в ПАР втратив свою цікавість
До uMberT0oo:Наша збірна грала на чемпіонаті Європи у 2008 році??мм...це ти про що??)))
До uMberT0oo: Это не шутка. Это отработка важнейшего технического приёма "картинное падение от типа нападения на вратаря"
До uMberT0oo: фінт Матераці
Декілька свіжих новин:
1. Чемпіонат світу без Дрогба: нападаючий пошкодив руку під час товарняка з Японією;
2. травму коліна також получів захисник Англії Ріо Фердінант
3. Без Уолкотта на ЧМ: Фабіо Капелло не включив британця до лав збірної, докладніше про склад тут
4. Ван дер Ваарт самий сексуальний гравець мундіаля за версією німецьких жінок (?!)
5. КНДР заявила польового гравця на місце воротніка (?!)
вроді більше нічого такого цікаво, я може щось пропустив то напишіть
Декілька свіжих новин:
1. Чемпіонат світу без Дрогба: нападаючий пошкодив руку під час товарняка з Японією;
2. травму коліна також получів захисник Англії Ріо Фердінант
3. Без Уолкотта на ЧМ: Фабіо Капелло не включив британця до лав збірної, докладніше про склад тут
4. Ван дер Ваарт самий сексуальний гравець мундіаля за версією німецьких жінок (?!)
5. КНДР заявила польового гравця на місце воротніка (?!)
вроді більше нічого такого цікаво, я може щось пропустив то напишіть
До Клічук:а я за ГОНДУРАС
Популярні теми розділу
- Чемпіонат світу 2010 в ПАР
- 1583 переглядів
- 2-3-4 липня (с. Хрінники) AQUA DJ'S PARADE part 2
- 889 переглядів
- с. Хрінники (Рівненська область) COOLHOZZ party
- 831 переглядів
- Вечірка в стилі Ботанів
- 805 переглядів