Авторизація
Логін:
Пароль:
11 Тра 2010 о 04:19
У вас буває така фігня? Я фактично живу цими моментами. Були такі приколи, що снилась ситуація, просинався, сідав за комп, і вона справді сталася. Ніхто ще не зміг пояснити. Ваші роздуми?
Re: Дежавю
11 Тра 2010 о 08:52
то хіба, віщі сни - це дежавю?
11 Тра 2010 о 09:52
До I7c1X: мені після вихідних так само важко ... похмилятися нада)
11 Тра 2010 о 10:47
До I7c1X: В мене дуже часто трапляється дежавю... іноді опиняєшся в якісь ситуації.. і знаєш що буде дальше, томущо підсвідомо здається що ти це все переживав...
11 Тра 2010 о 11:08
он-лайн
До I7c1X:
До sv3y: полюбому це просто сни віщі... дежавю трохи інша річ...
...у мене було щось типу такого, буває щось трапляється і майже на 100% впевнений що переживав чи відчував точно таку подію, а реально згадати не можеш і розумієш, що не було такого, але в той же час здається, що готовий наступний крок зпрогнозувати... хєр його знає, це якась містіка, якесь провалля у часовому просторі чи ще щось можливо пов'язане з нашою свідомістю і мозком, можливості якого досконало ще не вивчені...
11 Тра 2010 о 11:36
якщо зважати на те, що все життя людини заплановано на перед, то цілком можливо таке.
якщо життя порівнювати з книгою, то це наче книгу читаєш, але тобі цікаво що буде  далі, ти читаєш уривок на 20 ст вперед, коли вертаєшся назад на те місце де зупинився раніш і продовжуєш читати, доходячи до того уривку все повторюється вдруге, ті враження, переживання, але ти вже знайомий з текстом.
11 Тра 2010 о 19:09
До pintura a la acuarel: десь читала, що коли в тебе дежавю, то ти на правильній дорозі життя))
11 Тра 2010 о 19:36
До eMZetik:а если нету дежавов - значит время мастырить машину времени и лететь в прошлое, где неправильно свернул?

До всех: дежавю - не обязательно вещие сны. мне вот сны вообще не снятся. а дежавю случаются часто.

причём в этом отрезке времени как бы повторяется всё: звуки, запахи, не говоря уже о визуальных повторах.

человека, переживающего в данный момент дежавю, можно узнать по характерным приметам: внезапное замирание, округленные глаза, на вопрос "что случилось" он даст ответ не раньше, чем через три секунды, перед этим дурновато хихикнув. ответ на вышепоставленный вопрос так же отличается оригинальностью и простотой: "блиаааа", который ещё больше вгоняет человека, задавшего вопрос, в сомнения и опасания.

так что же такое "дежавю"? однозначной версии нет.

моя же такова: в силу занятости нашего мозга всего лишь на 10% от общей возможности, в этом органе иногда случаются резонансы активности, в связи с чем мы более остро чувствуем окружающий мир. настолько остро, что "видим" будущее, на несколько долисекунд предшествующее настоящему. и поэтому нам кажется, что это уже мы где-то видели.

учёные доказали, что человеческий мозг, задействованый на 50% получает способность к телепатии (передаче мысли на расстояние), телересивингу (чтение мысли) и предсказывание будущего.

в старину народы верили в эти способности. у некоторых шакманов, которые развивали в себе эти способности, даже хорошо получалось.

но сейчас, в эпоху рационализма и научного обоснования, мы всё меньше и меньше думаем головой. за нас это делают придуманные той же наукой девайсы.

посему долго неиспользуемые части головного мозга - просто атрофируются.

по неофициальным даным современное человечество задействует уже не 10, а 8% потенциала головного мозга.

если дальше так пойдёт - головной мозг нам будет уже не нужен ) а все инстинкты перейдут в костный. как у динозавров.

а потом - снова ледниковый период.

вива ля эволюсьён!
11 Тра 2010 о 19:38
Цікава тема!!!Багато зтикався з  такими моментами в житті...мої друзі також переживали схожі випадки... неможливо  це  пояснити але дійсно странні тєми......
11 Тра 2010 о 20:32
До I7c1X: аха)) сідав за комп, іі вона сталась
тобі шо, сниться хто шо тобі на базіці напише?
а на рахунок дежавю, то бувало тільки коли шмаль дув) погана це штука)
11 Тра 2010 о 20:36
В мене теж бувало, деколи аж моторошно стає як на собі цю штуку відчуваєш!!!
З шмаллю теж бувало но рідко)))
12 Тра 2010 о 15:16
взагалі не можу зрозуміти... от нащ мозок такий розумний, шо то капец... Він запамятовує різні моменти зі снів, а ми їх забуваємо, але потім чомусь під час дежавю згадуємо, а як тоді мозок в майбутнє попав?? може він працює на дві ставки, тут і в майбутньому, але деколи забуває де має працювати, тому нам і здається що ми таке уже переживали
12 Тра 2010 о 16:23
До eMZetik: а ты мой пост прочитай - и всё узнаешь
12 Тра 2010 о 16:27
Видалено автором повідомлення.
12 Тра 2010 о 16:35
Видалено автором повідомлення.
12 Тра 2010 о 16:39
До Фуфик: дякую)
14 Тра 2010 о 01:26
Прічом тут сон і тд. Бувало не тільки в сні, наприклад іду з знайомою по Києву і таке враження шо я ішов саме з нею колись. І це не один з прикладів
14 Тра 2010 о 01:35
Ми всі це один сплошний відеоролік якій стоїть на кнопці Reaped, кожен раз через деякіх проміжок часу все повторюєтся,  ми повторюємся... і того так здаєтся....
Помоєму я забагато випив сьоня
14 Тра 2010 о 10:12
он-лайн
До Disco KING: Це все МАТРИЦЯ! Брати Вачовські були праві!!! Дежавю - система інколи збоїть і глючить! ))))
14 Тра 2010 о 18:13
До Van Didihl: Матриця... класно... зїла би таболеточку і побачила реальний світ)) у мене сьогодні знову збої у Матриці.....
16 Лип 2010 о 19:40
 у мене теж таке буває. Не знаю звідки і чому воно береться, але взагалі то цікава штука виходить двічи пережити туж ситуацію.